IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Последно нешто што ме насмеа.....
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Последно нешто што ме насмеа.....

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 277>
Автор
Порака
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2008 во 15:03

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2008 во 15:04

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
Drlja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Октомври.2006
Поени: 3373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2008 во 14:04

Уф, какво коковчетрепкање......смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2008 во 17:25
Еве како од домашна мачка да направите персискагазење%20од%20смеење

Изменето од Drlja - 04.Април.2008 во 14:00
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2008 во 16:16
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2008 во 17:26
Шведски идол  голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

ВИДЕО

Искрено, мене овој ми е поинтересен отколку  бугарскиот идол намигнување
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2008 во 17:37
мила мене искрено уште малце и солзи ке ми потечеа...греота типов се гледа дека му е откачена некоја жичка тага
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2008 во 16:39
Озлогласените морски ограбувачи (ПИРАТИ) живееле по строгиот пиратски кодекс. Имало многу правила што не смееле да се прекршуваат. Овде се само некои кои најубаво го објаснуваат нивниот мачен животгазење%20од%20смеење:

1. Пиратот никогаш не прашува за правецот. Му верува само на своето чувство, компас или мапа со скриено богатство.

2. Пиратите ловат риба исклучиво со меч, нож или со голи раце. Употребата на куки е дозволени само во случај ако „рибарот“ останал без рака.

3. Пиратите секогаш носат чизми, освен ако имаат дрвена нога. Апостолките не доаѓаат предвид.

4. Пиратите не плачат, освен ако им се потопи сандак со рум.

5. Пиратот секогаш ја симнува капата пред барменот.

6. Во текот на мечувањето, неопходни се и соодветни навреди. Во случај и двата учесници да ја преживеат борбата, оној со подобри навреди ќе биде прогласен за победник.

7. Сета храна која ја припремаат пиратите мора да содржи рум, грог(комбинација од пиво и румголема%20насмевка) или пиво.

8. Полевањето со пиво е прифатлива замена за туширање.

9. Грогот се конзумира исклучиво од бочва или сад кој е доволно тежок за со него да се убие човек.

10. „Аррррррррррр“ е совршен одговор за секое прашање.

11. Секој пират има влакна на градите. Во случај да не можете да ги имате, осудени сте на позицијата „малиот од палубата“. (ова ми е омиленосмеење)

12. Пиратот не може да ја преслече кошулата ако е стуткана или валкана, туку само ако е целосно натопена со крв.

13. Пиратите никогаш не користат зборови како „свежо“ или „чувства“, посебно не во комбинација.

14. Пиратот не може да ја соблече облеката на друг човек, освен ако претходно не го убил.

15. Кога пливаат, пиратите не нуркаат, тие тонат.

16. Пиратското мени се состои исклучиво од месо, додека се на море и владее немаштија, прифатлива замена е кожа од чевли.

17. Ниеден пират нема никогаш да го подигне малиот прст додека пие, без разлика што и да е тоа.

18. Единствена работа која пиратот ја додава на рум е уште рум.

19. Пиратите никогаш не чистат, освен кога ќе им испадне злато од ковчежето.

20. Пиратите не велат „молам“ или „благодарам“. Фразата „Аррр, можеби ќе те убијам утре“ е прифатлива алтернатива за „благодарам“.

Аррррррррррррр..........газење%20од%20смеење
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Април.2008 во 05:49
Идол Казахстан
фут фут фут фут freestailo дечкото е талент на мандолина настапува трет...во следното видео
мене просто ме импресионира за разлика од првите двајца кои само слатко ме насмеаја.....за вас не знам проценете сами enjoy
http://www.youtube.com/watch?v=QQWecSHMR7o
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Април.2008 во 12:33
http://www.youtube.com/watch?v=wSDN0sagNuY&eurl=http://lionfun.blogspot.com/2008/04/na-vrh-brda-vrba-mrda.html

Na vrh brda vrba mrda.......ke sakate uste ednas da go viditeгазење%20од%20смеење
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
zenmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Регистриран: 05.Јануари.2007
Поени: 4262
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Април.2008 во 23:44
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
Кон врв
Irenica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
SIC ITUR AD ASTRA!

Регистриран: 20.Февруари.2008
Поени: 2899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Irenica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2008 во 00:39
Me nasmea mojot pad na ulica pred 10 minuti
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
Кон врв
CONTESSA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Декември.2007
Поени: 1620
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај CONTESSA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2008 во 04:20
http://www.youtube.com/watch?v=IQMtgI2qDaI&feature=related
......................grevce ...............

Изменето од CONTESSA - 08.Април.2008 во 04:20
Кон врв
RUSHKA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2008
Поени: 2837
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2008 во 22:34
E DENESKA ME IZNASMEA EDNA KOMSIKA, IMA DUKAN ZA UKRASI I GO UKRASILA CELIOT PO POVOD VELIGDEN.POLN E SO PILINJA, KOKOSKI, PETLI.....JA VIDOV KAKO BRKA MACKI OD DUKANгазење%20од%20смеење I VLAGAAT I I KRADAT OD PILINJATAгазење%20од%20смеење I OVA MACKITE SE POREMETILEгазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 277>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,359 секунди.