IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сакам да кажам.....
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сакам да кажам.....

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 357358359360361 1402>
Автор
Порака
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Статус: Офлајн
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 13:52
...ТАКА МОЖЕ!!!..БАШ МЕ ЗАМИСЛИ..ДА БЕШЕ ЗА МЕНЕ,АЈ ТАКА И ТАКА..АМА....ОВА....голема%20насмевка
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 13:52
Ma kako ne zgresile...znaat li tie kogo stavaat za administrator...IMA NESTO GNILO VO DRZAVATA DANSKAлутиналутиналутина
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 13:53
ла филе ај сеа речи априлилили...голема%20насмевка прво и основно и да е така ти нема да се лутиш за неа голема%20насмевка
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 13:55
vidi, nema da se lutam da ja stavea moderator na uste nekoj podforum, ama da ja stavat administrator i toa so necela godina pominata na forum...e taka ne moze...ima eden kup postari i podobri clenovi ovde sto zasluzuvaat da bidat moderatori pa i administratori...a ona...izigrava diktator na politika pa i ovde ke mi kazuva sto kako trebalo..ova nema taka da pomineлутиналутиналутина
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 13:57
газење%20од%20смеење филе ти личи лош модератор али лоша другарка на моира е не ти личи ...џабе везеш не ти верувам...али сепак фала ме изнасмеа како глумиш љутка голема%20насмевкаголемо%20гушкање
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 13:58
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

газење%20од%20смеење филе ти личи лош модератор али лоша другарка на моира е не ти личи ...џабе везеш не ти верувам...али сепак фала ме изнасмеа како глумиш љутка голема%20насмевкаголемо%20гушкање

zs mi lici los moderator?изненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 13:59
па строга си....добро ен си единствена јас и моира ти праиме друштво у тоа голема%20насмевка (така требанамигнување)
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 14:00
Sakam da kazam deka ne sum losa, tuku sum stroga...ima ogromna razlika megu tie dva zboraголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 14:01
сакам да кажам ДА ТАКА Е...ама ти го употреби неколку пати зборот ЛОША па затоа...голема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 14:02
sakam da kazam deka ne mora sekogas da me citirateгазење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 14:03
сакам да кажам сори голема%20насмевка и ај доста да не ти речам свакаш место сфаќаш газење%20од%20смеење
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 14:04
Eden den ke sFatis deka sum vo pravoголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 14:04
IQ те видов плазење голема%20насмевка големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2008 во 14:05
еден ден ке сватиш дека знам дека правилно така се вика но јас намерно викам така. голема%20насмевка
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 357358359360361 1402>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,422 секунди.