|
НЕВЕРСТВО |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ili koe e nejzinoto znacenje vo islamskiot svet ??
|
|
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Може и ќе ни одговори некој
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
Azrael
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toa se sexualni odnosi pred brak so decko/devojka.
i ne e odobreno kolku shto jas znam otkrivanje na intimni delovi i sl. Изменето од Azrael - 31.Март.2008 во 00:22 |
|
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !
|
|
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....овде малку е збунувачки...кога зборуваме за изневрување,тука е чисто дека тоа е грев ...кој јас физички не сум го извршила..но во мислите ...иако не ми е мило да признаам но многуууууу пати..а и не сум разбрала некој да ме изневерил или добро е сокриено или не ни се случило.....а ова дали си предал или те предале ..мислам дека има сосема друго значење,и на сосема нешто друго се однесува....
|
|
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дали зината е зина само ако се однесува на муслиман, или пак ако е насочена кон припадник/припадничка на друга вера не се смета за грев?
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
muhadzir
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 740 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zinata e zina, pa makar i so marsovec/ marsovka da se pravi |
|
ISLAM VJERA ISTINE
|
|
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zina??? neso mi promakna vo zivotot
|
|
Halid ibn Velid
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1145 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aj ke se obidam malku da objasnam! Zinalukot(Preljuba,Ljubodejstvije,Razvrat,(ili kako se uste da go narecam)E strogo Zabraneto vo Islamot!!! Allah.xh.sh.velet: I ne priblizuvajte se do Bludot,Toa,Navistina e Losh pat.(Isra 32 ajet) Zanci sekoj pat koj ne vodet do Zinaluk e Haram!! Muhammed.a.s.rekol:Blud za ocite e Pogledot,blud za jazikot e Govorot,Bludf za racete e Dopirot,Blud za nozete e Odot,Blud za Usite e Slusanjeto,Dushata sakat i Posakuvat a Poloviot Organ toa go potvrduvat ili Izneveruvat!!!! Bludot e Blud za Site,i za Zenet/ta,i za Nezenet/ta,e zabraneto!!!! Prasa dali e slicna na vasata Hristinaskata! A jas ke ti kazam deka Ne e kako vasata!!!! Poso Islamot zabranuvat,i ne dozvoluivat,Nitu facanje za raka na Zenskiot pol nitu poljubuvanje.itn.itn...(pred bracno,ili na tug maz/zena,decko,devojka.).. Denes duri imame Luge koi zaraotuvaat,rabotejci so Blud!!A toa e najlosata Zarabotuvacka!!! Na Bludnickata koja zarabotuvat pari,so svojot polov Organ ne i se primat Molbata(ako vece upatuvat),Se dodeka ne Prestanet so Pravenje na Bludot!! Porano bilo receneo:Zenata ke gladuvat i nemat da se Hranet od svoite gradi(Mleko)a kako ce se Hranet od Zarabotkata od Svojot Polov Organ!!!No sesto i sekakvi imaat!! Znaci maria,Ednostavno e Haram(Strogo zabraneto,)Isto za Zenet,Nezenet,Mazena,Nemazena!! Zadovolna!!?? |
|
Halid ibn Velid
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1145 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kolku sto e Grev so Muslimanka isto tolku e grev i so Hristijanka i so Evrejka i so Budistka.itn.itn.. Kako sto vece kaza bratot Predhodno,Ednostavno Zinata si e Zina!! |
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |