IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Македонија или компромис
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Македонија или компромис

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345>
Автор
Порака
mikus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2005
Статус: Офлајн
Поени: 49802
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 20:04
голема%20насмевка

Изменето од moira - 30.Март.2008 во 23:00
Кон врв
naum 1518118 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
GayLord f**ker

Регистриран: 13.Септември.2007
Поени: 312
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај naum 1518118 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 20:08
ne se smej skopski - te udajf...
lol
Кон врв
mikus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2005
Поени: 49802
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 20:18
e fuker fuker

taka e toa

referendum ne ni ginit

i neka izgnit site so na tv - se pravat pametni demek im e gajle za narodo

gi pulam i si vikam - so se rodilo se toa na naseto tlo

Кон врв
novace Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Август.2007
Поени: 3067
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 20:35
Originally posted by naum 1518118 naum 1518118 напиша:

дајте бе предлог......ЛОЛ

На крају баладе...
убиќу те зољом гаде..
голема%20насмевка
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
Кон врв
polikarp Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Февруари.2007
Локација: United States
Поени: 49
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај polikarp Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 22:57

Originally posted by baba mulon baba mulon напиша:

Originally posted by polikarp polikarp напиша:

E ova me nasmea голема%20насмевкаKOE IME OSTANUVA?????!!!!BJRM, ili ako sakate FYROM kako ne vi e jasno na site, deka bitkata za imeto e odamna izgubena i dolgo vreme nie ne sme Makedonija Kolku pobrgu go sogledate toa tolku polesno  ke izlezete od kalta аплаузpozdrav
Е да како ке кажеш ти така ке биде.Битката не е изгубена додека има Македонски народ.Извини ама јас на мојот син нема да можам да му кажам
дека сум бил МАкедонец а сега сум Скопјанец.Ако ти можеш алал да ти е.
Izgleda tebe tatko ti propustil da ti kaze deka toj bil makedonec za kratko ama deka sega ti si BJRM.Na tvojot sin mozes da mu kazes sto sakas a isto i  toj nema da bide Makedonec(moze da se cuvstvtva taka) zatoa sto nie ni sega ne se vikame Makedonija.Ne znam samo dali ste slepi ili Kiro Glligorov ti e dedo pa ne sakas da svatis deka ti go smeni imeto pred podolgo vreme.pozdravнамигнување
Abe k*rton eden ne se raboti za toa koj go smenil imeto ili ne.Se raboti za cuvstvo i identitet.Mozebi tebe ti e polesno no od ova shto go kaza  mozam da konstatiram deka Kiro ti e dedo tebe a Branko striko i cel SDSM  rodnini.A shto ke mu kazam na mojot sin i kako ke go vospitam e moja rabota ocigledno neshto shto tebe ne te naucile.I sedi si tamu kaj shto si ,jadi si bataci i debeli se.I vreme ti e za na rabota TVOJATA VTORA RABOTA CRNEC [/QUOTE]Neznam za kakvo cuvstvo zboruvas ili identitet.Ocigledno jas ne mozam da gi razberam a eve ke ti kazam i zosto.Kako prvo tvojata drzava ne se vika Makedonija tuku BJRM. Ako Makedonija imala identitet ili neznam sto sega ke bila drzava a ne geografska mestopolozba so etnicki problemi i milioneri na vlast.Ponatamu, nemam nikakva rodninska vrska so nikoj od gore spomenatite a kako dodatna informacija moram da ti priznaam deka sum alergicen na se sto sodrzi ili e povrzano so imeto na  SDSM.Kako treto, ne jadam bataci, a uste pomalku rabotam vtora rabota.No gledajki sto pisuvas ovde mozam da ja sfatam tvojata frustracija.Bidi mi pozdraven prijatele i misli sto ke mu kazes na sinot, zatoa sto ke ti treba vreme duri da smislis kako da mu objasnis sto navistina se slucuvalo i se slucuva vo Makedonija.

Изменето од moira - 31.Март.2008 во 18:25
Подобро да ме мразат заради тоа што сум, отколку да ме сакаат заради тоа што не сум.
Кон врв
kaplar Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Март.2008
Локација: Macedonia
Поени: 68
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kaplar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 23:07

E ova me nasmea голема%20насмевкаKOE IME OSTANUVA?????!!!!BJRM, ili ako sakate FYROM kako ne vi e jasno na site, deka bitkata za imeto e odamna izgubena i dolgo vreme nie ne sme Makedonija Kolku pobrgu go sogledate toa tolku polesno  ke izlezete od kalta аплаузpozdrav
Е да како ке кажеш ти така ке биде.Битката не е изгубена додека има Македонски народ.Извини ама јас на мојот син нема да можам да му кажам
дека сум бил МАкедонец а сега сум Скопјанец.Ако ти можеш алал да ти е.
Izgleda tebe tatko ti propustil da ti kaze deka toj bil makedonec za kratko ama deka sega ti si BJRM.Na tvojot sin mozes da mu kazes sto sakas a isto i  toj nema da bide Makedonec(moze da se cuvstvtva taka) zatoa sto nie ni sega ne se vikame Makedonija.Ne znam samo dali ste slepi ili Kiro Glligorov ti e dedo pa ne sakas da svatis deka ti go smeni imeto pred podolgo vreme.pozdravнамигнување
Abe k*rton eden ne se raboti za toa koj go smenil imeto ili ne.Se raboti za cuvstvo i identitet.Mozebi tebe ti e polesno no od ova shto go kaza  mozam da konstatiram deka Kiro ti e dedo tebe a Branko striko i cel SDSM  rodnini.A shto ke mu kazam na mojot sin i kako ke go vospitam e moja rabota ocigledno neshto shto tebe ne te naucile.I sedi si tamu kaj shto si ,jadi si bataci i debeli se.I vreme ti e za na rabota TVOJATA VTORA RABOTA CRNEC
Neznam za kakvo cuvstvo zboruvas ili identitet.Ocigledno jas ne mozam da gi razberam a eve ke ti kazam i zosto.Kako prvo tvojata drzava ne se vika Makedonija tuku BJRM. Ako Makedonija imala identitet ili neznam sto sega ke bila drzava a ne geografska mestopolozba so etnicki problemi i milioneri na vlast.Ponatamu, nemam nikakva rodninska vrska so nikoj od gore spomenatite a kako dodatna informacija moram da ti priznaam deka sum alergicen na se sto sodrzi ili e povrzano so imeto na  SDSM.Kako treto, ne jadam bataci, a uste pomalku rabotam vtora rabota.No gledajki sto pisuvas ovde mozam da ja sfatam tvojata frustracija.Bidi mi pozdraven prijatele i misli sto ke mu kazes na sinot, zatoa sto ke ti treba vreme duri da smislis kako da mu objasnis sto navistina se slucuvalo i se slucuva vo Makedonija.[/QUOTE]

A ti da nesi Amerikanec sto li se ne trpi ova zemja napatena simnise gospode i soberi veresija.големо%20гушкање

Изменето од kaplar - 31.Март.2008 во 20:56
Кон врв
JASEN Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Септември.2007
Локација: Qatar
Поени: 95
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JASEN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2008 во 02:18
A ti danesi Amerikanec [to li se ne trpi ova zemja napatena simnise gospode i soberi veresija,

а тек ако си каплар без капа?- па олупиш нешто?
.....NE SVRTUVAJ SE SINE!!!!!!
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kaplar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2008 во 16:41
Не пушам воопшто а нарочито пикавци, а ти ке попушиш кога ке ни го сменат името БАГРО КОМУНИСТИЧКА лутина
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2008 во 16:47
ako treba i ke umram,....ama ,..itna,...nema da bidam!!тага
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
baba mulon Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Ноември.2007
Поени: 258
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај baba mulon Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2008 во 18:36

Neznam za kakvo cuvstvo zboruvas ili identitet.Ocigledno jas ne mozam da gi razberam a eve ke ti kazam i zosto.
Kako prvo tvojata drzava ne se vika Makedonija tuku BJRM. Ako Makedonija imala identitet ili neznam sto sega ke bila drzava a ne geografska mestopolozba so etnicki problemi i milioneri na vlast.Ponatamu, nemam nikakva rodninska vrska so nikoj od gore spomenatite a kako dodatna informacija moram da ti priznaam deka sum alergicen na se sto sodrzi ili e povrzano so imeto na  SDSM.Kako treto, ne jadam bataci, a uste pomalku rabotam vtora rabota.No gledajki sto pisuvas ovde mozam da ja sfatam tvojata frustracija.
Bidi mi pozdraven prijatele i misli sto ke mu kazes na sinot, zatoa sto ke ti treba vreme duri da smislis kako da mu objasnis sto navistina se slucuvalo i se slucuva vo Makedonija.

Vidi prijatelce nemozam da ti pomognam pod koe ime si ja prepoznal  TVOJATA DRZAVA ama mojata e MAKEDONIJA.Toa shto nekoj go prifatil toa ime ne znaci deka jas se slozuvam so istoto kako tebe.Vprocem so site so koi sum kontaktiral i sekade kade sum bil ja prepoznale MAKEDONIJA,a ne tvojata BJRM.Nemam potreba da te ubeduvam vo neshto shto ti veke si go zaklucil od samo tebe poznati pricini.Taka da jas i mojot sin si sme MAKEDONCI i toa ke ostaneme sakal nekoj ili ne.
Ostani mi sreken i debel i ne ne zamaraj  
Im YOUR NIGHTMARE
Кон врв
JASEN Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Септември.2007
Локација: Qatar
Поени: 95
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JASEN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2008 во 19:13
Originally posted by kaplar kaplar напиша:

Не пушам воопшто а нарочито пикавци, а ти ке попушиш кога ке ни го сменат името БАГРО КОМУНИСТИЧКА лутина

Прво читај добро, а како второ внимавај на изразите. Доколку си багра бидиси и остани, јас сум само македонец.   лутина
.....NE SVRTUVAJ SE SINE!!!!!!
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kaplar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2008 во 20:58
Originally posted by JASEN JASEN напиша:

[QUOTE=kaplar]Не пушам воопшто а нарочито пикавци, а ти ке попушиш кога ке ни го сменат името БАГРО КОМУНИСТИЧКА лутина

Прво читај добро, а како второ внимавај на изразите. Доколку си багра бидиси и остани, јас сум само македонец.   лутина

Не пстоиш безгласна буква си пошто за тебе не постои Македонија него БЈРМ скратеница бедо,јалово,рахитично,мрсулава.
за разлика од тебе не се бројам во таа кратенкасршено%20срце

Изменето од kaplar - 31.Март.2008 во 21:02
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2008 во 21:01
Vecerva e vecer za provokacii...?!
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kaplar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Март.2008 во 21:03
Originally posted by moira moira напиша:

Vecerva e vecer za provokacii...?!

Навистина превише провокацииизненадувањецрвенеењеголемо%20гушкање
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.