|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика | страница <1 340341342343344 1402> |
Автор | |
Irenica
Сениор SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sakam da kazam-nikogas dosta od pozitivni luge okolu mene!
|
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako nekoj proba da ne razdeli i izmegu nas da izgradi zid,veti mi deka zaedno ke krademe cigli!
|
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sakam da kazam..........dobro e covek koga ima okolu sebe pozitivni prijateli polni so razbiranje i poccit sprema toj drugiot...........da ne se prijatelite.tesko bogami covek moze da se spravi so bilo kakva problematika..............
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
draga bibce..ne te poznavam..no si mi draga...toa cuvstvo ne mozam da go opisam..koga tebe ti e tesko,mene ne mi e lesno..koga si tazna..prestanuvam da bidam bezveze sreken..pomisluvam kako da ja spodelam taa mala sreka so tebe,zatoa sto A friend gives hope when life is low. A friend is a place where you can go. A friend is honest. A friend is true. A friend is precious. A friend is u!..
|
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
............sakam da kazam...........iako ne gi poznavam site tuka na forumot......ama se mnogu fer...i so tie sto komuniciram..........mislam deka gi znam 100 godini................
|
|
bibce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.........a i sakam da kazam "I JAS SAKAM DA BIDAM NECIJA PRINCEZA"
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сакам да кажам дека и јас би сакала бибче да биде нечија принцеза
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sakam da kazam dobar den...na celiot svet
i neka e navistina takov na site |
|
bibce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...sakam da kazam FALA TI MAMMA i isto i na tebe..........cestitki za titulata..........
a i sakam da prasam zasto site zeni/devojki macteeme da bideme necii princezi....pa neli sme nie samite princezi(ponezen pol i t.n) |
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сакам да кажам дека бибче е во право,... само ние не го сваќаме тоа се додека нашиот принц не ни го покаже тоа.....
|
|
bibce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....sakam da kazam se nadopolnuvame de.............zatoa sme tuka............
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сакам да кажам дека секоја од нас треба да си знае дека е нечија принцеза,... дали на мама, на тато или на бато,.... нечија е,.....
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сакам да кажам дека коа ке се замислам како синдарела ми е смешно патем дека по нездравите огромни болки синојќа денес ми е подобро
Изменето од blueprayer - 29.Март.2008 во 11:54 |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сакам да кажам дека (барем така мислам) дека се пишува синоЌа,... а не синојка
|
|
Внеси реплика | страница <1 340341342343344 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |