IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Албанците заштитени со закон!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Албанците заштитени со закон!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 45>
Автор
Порака
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2008 во 11:08
Originally posted by BACHIOS BACHIOS напиша:

Kultuzin, milsam deka toa e problem na EVN, a toa so ,zastitenite vidovi, ne ti prilega

Zastiteni vidovi ne se odnesuva na site, tuku samo za onie koi kako takvi se ponasaat i kako takvi sakaat da bidat akceptirani, vo slucajot Aracinovci na pr.

A da toa e problem na EVN i zatoa ima ja skinaa strujata, neka ziveat na sveki.

Za sreka EVN e Avstriska pa nemoze da se zalat, deka Makedoncite ima ja isklucile samo zatoa sto se Albanci.
Кон врв
BACHIOS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2008
Поени: 1517
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BACHIOS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2008 во 11:16
Originally posted by kultuzin kultuzin напиша:

Kultuzin, milsam deka toa e problem na EVN, a toa so ,zastitenite vidovi, ne ti prilega

Zastiteni vidovi ne se odnesuva na site, tuku samo za onie koi kako takvi se ponasaat i kako takvi sakaat da bidat akceptirani, vo slucajot Aracinovci na pr.

A da toa e problem na EVN i zatoa ima ja skinaa strujata, neka ziveat na sveki.

Za sreka EVN e Avstriska pa nemoze da se zalat, deka Makedoncite ima ja isklucile samo zatoa sto se Albanci.

evala vidi resenie za problemot, a vie ne moze da kazate deka ne plakat zosto ne sakat da i plakat na MK ,i znaci deka veke ne se,,zastiten vid,,

Изменето од BACHIOS - 26.Март.2008 во 11:16
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BACHIOS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2008 во 11:18
BTW, kazi site firmi dosega iskluceni da ne bile nekakov ,,zastiten vid,,, ne be brate ne sakale da plakat
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2008 во 11:25

BTW, kazi site firmi dosega iskluceni da ne bile nekakov ,,zastiten vid,,, ne be brate ne sakale da plakat

PA OVA VAZI ZA SITE.

MENE LOSO MI STANUVA KOGA KE VIDAM STO SE DESAVA VO OHRID, EJ OHRID, DO TOLKU LI DA NEMOZAT DA SI GI NADMIRAT SMETKITE.
MI SE LOSI OD TOJ OHRIDSKIOT GRADONACALNIK SAMO SE PLACE NEMALE PARI, E AKO OHRID NEMA PARI NEZNAM KOJ GRAD VO OVAA DRZAVA IMA.

SRAMOTA.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BACHIOS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2008 во 11:28

PA OVA VAZI ZA SITE.

MENE LOSO MI STANUVA KOGA KE VIDAM STO SE DESAVA VO OHRID, EJ OHRID, DO TOLKU LI DA NEMOZAT DA SI GI NADMIRAT SMETKITE.
MI SE LOSI OD TOJ OHRIDSKIOT GRADONACALNIK SAMO SE PLACE NEMALE PARI, E AKO OHRID NEMA PARI NEZNAM KOJ GRAD VO OVAA DRZAVA IMA.

SRAMOTA.

PAk EVALA, zosto togas se napomenuvaat samo albanski primeri, koga eve ima mnogu primeri. A za porez mislam deka retko koj plaka
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2008 во 11:41

PA OVA VAZI ZA SITE.

SRAMOTA.

PAk EVALA, zosto togas se napomenuvaat samo albanski primeri, koga eve ima mnogu primeri. A za porez mislam deka retko koj plaka

VLADATA SE TRUDI OVOJ PROBLEM SO POREZITE DA GO UBLAZI SO POMALI DAVACKI I MISLAM DEKA VEKE VO 2007 IMAVME ZNACITELNO POGOLEMI PRIHODI VO DRZAVNATA KASA.

MORA DA SVAKAME DEKA PLAKANJETO NA DANOCI E VO NASA KORIST. SE RAZBIRA AKO PARITE NAMENSKI SE UPOTREBUVAAT.

A ARACINOVO GO SPOMNAV ZATOA STO TAMU E NAJEKSTREMEN PRIMEROT I ZATOA STO TIE VIKAT DEKA NEMA DA PLAKAAT I VO IDNINA , A ISTO TAKA NEMAAT NAMERA DA GI POCITUVAAT DRZAVNITE INSTITUCIJI.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BACHIOS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2008 во 12:05
pa vidi ovie od EVN, ,,molim lepo,, bez struja pa neka ne plakat
Кон врв
baba mulon Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Ноември.2007
Поени: 258
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај baba mulon Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2008 во 12:37
Vo slucajov izleguva deka samo albancite se diskriminirani so strujata.Problemot ne e vo toa shto  odredeni lugje ne plakjaat tuku problem e masovnata pojava na nepjakjanje od celi sela.A zashto se toa samo albanski sela?Nema makedonski gragjani koi nemaat primanja, ili kaj ima pojava vo makedonsko selo da ne se plakja struja?Se se dolzi na politicki vetuvanja,ne plakjajte a nie ke go reshime problemot.Vie samo glasajte za nas,a nie ke vikame deka ste diskriminirani i ugnetuvani

Изменето од baba mulon - 26.Март.2008 во 12:38
Im YOUR NIGHTMARE
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BACHIOS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2008 во 12:42
Originally posted by baba mulon baba mulon напиша:

Vo slucajov izleguva deka samo albancite se diskriminirani so strujata.Problemot ne e vo toa shto odredeni lugje ne plakjaat tuku problem e masovnata pojava na nepjakjanje od celi sela.A zashto se toa samo albanski sela?Nema makedonski gragjani koi nemaat primanja, ili kaj ima pojava vo makedonsko selo da ne se plakja struja?Se se dolzi na politicki vetuvanja,ne plakjajte a nie ke go reshime problemot.Vie samo glasajte za nas,a nie ke vikame deka ste diskriminirani i ugnetuvani

Но затоа има македонски компании, и тоа во голем број. а за ветувања не можеш да кажеш, ако не си присуствувал во некое од нив.чаос
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2008 во 12:43
SE ZAEBAA VO PRESMETKITE, AVSTRICI SE TI DRUZE, A I POUBAVO TAKA KE VIDAT NA LICE MESTO ZA STO SE RABOTI.

NA GLAVA NI SE KACIJA SO TOJ NIVNIOT TRIK, STO I DA SE DESI DISKRIMINIRANI BILE NETI ZNAM STO.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BACHIOS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2008 во 12:45

SE ZAEBAA VO PRESMETKITE, AVSTRICI SE TI DRUZE, A I POUBAVO TAKA KE VIDAT NA LICE MESTO ZA STO SE RABOTI.

NA GLAVA NI SE KACIJA SO TOJ NIVNIOT TRIK, STO I DA SE DESI DISKRIMINIRANI BILE NETI ZNAM STO.

нема дискриманација во плаќање струја, а и не сум слушнал да ги брани некоја партија за тоа прашање, т.е да застане зад нив
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2008 во 12:52
I JAS NE SUM SLUSNAL ,PARTIITE TRABA DA MOTIVIRAAT ZA PLAKANJE NA DOLGOVITE KON DRZAVATA , ZOSTO KOLKU E POPOLNA DRZAVNATA KASA DOTOLKU PODOBRO ZA GRAGANITE.

OVA TEORETSKI SAMO BIDEJKI MNOGU ZAVISI OD SAMATA VLAST I OD TOA KAKO KE BIDAT RASPOREDENI PARITE.

PRIMER NEVERUVAM DEKA NEKOJ OD GRAGANITE IMA KAR OD TOA STO LJUBCO SE ZBOGATI I MU JA KIDNA ZA BUGARIJA SO DRZAVNI PARI.

MEGUTOA EVE SUBVENCIITE ZA ZEMJODELSTVO SE TOKMU OD TIE PARI.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2008 во 12:55
Владата порачува да се плаќаат сметките за струја

Портпаролот на Владата Ивица Боцевски вчера од името на Владата им порача на сите што не плаќаат за струја, да го сторат тоа. Во спротивно, ќе бидат преземени соодветни санкции. „Како што јас плаќам струја и како што генералниот секретар на Владата го прави тоа за работењето на оваа институција, така секој граѓанин и секој правен субјект треба да си ја намири својата сметка“, нагласи Боцевски. Владата, тврди Боцевски, најредовно ги намирува сметките. „Владата затече многу лоша ситуација. За нејзино надминување, во соработка со ЕВН - ЕСМ, изготвивме акциски план“, рече Боцевски.

I TUKA NEMA ODSTAPKI ZA NIKOGO.

SRAMOTA PRED AVSTRICITE.

KAKOV SIGNAL E TOA ZA INVESTITORITE.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BACHIOS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Март.2008 во 12:58
Abe pak verglame na mesto , neka im isklucat i CAOS. BTW vo eden sostanok na x partija, the big boss rece deka morame site da platime struja. Znaes rabotata e vo too deka na nekoi ne im se plaka, a da znaes deka nekoi vlecat dolgovi    od 2001 , pa sega tie stanale mnogu i tesko e za plaknje. Licno bev vo takva situacija, no fala bogu najdovme resenie.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 45>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.