|
Зошто машките изневеруваат ??? |
Внеси реплика | страница <1 2122232425 51> |
Автор | |
Irenica
Сениор SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako nesto ne moze da bide vecno,ne znaci deka ne moze da trae cel zivot! |
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....НИШТО НЕ МИ ФАЛИ,НО КОГА ЌЕ СЕ КАЧИ КОЛЕШКАТА ОД РАБОТА И ДА ПАТУВАМЕ ДО ОХРИД..ЈАС И ВЕЛАМ...САКАШ НА МАВРОВО ИЛИ ВЕЧЕР НА ВРАЌАЊЕ?ШТО ТРЕБА...ДА МОЛЧАМ ....А НЕ ЈА САКАМ,ТАА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОТКАЧИ ОД МЕНЕ!!!И СЕ РАЗБИРА....ШТО ПОБРЗО ЌЕ СЕ СЛУЧИ ...ТОЛКУ ПОСИГУРНО ПАТУВАЊЕ!!!Е СЕГА,ТОА Е КОГА НЕ Е ЉУБЕНАТА СО МЕНЕ,ВО СПРОТИВНО НЕМА ВАКВИ ЗАЕБАНЦИИ..ЈАС ПАК СИ ЈА САКАМ!...И УШТЕ НЕШТО...КОЈЗНАЕ ЧИЈА Е....ДАЈ ПИШУВАЈТЕ ГИ БАРЕМ ПРЕЗИМИЊАТА ПОД НИКОВИТЕ НАМЕСТО РАЗНИ ПОТПИСИ..ЌЕ ИМА ЕФЕКТ..ВЕРУВАЈТЕ МИ....
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako ja sakash nema da ja povreduvash na bilo koj nachin, zatoa ne kauvaj deka ja sakash ljubenata tvoja, toa ne e ljubov...
|
|
CONTESSA
Сениор Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aha..........bas taka zagor,aj ne kazuvaj sega sto pravis da ne se organizirame da ja najdeme tvojata ljubena pa da ja prosvetlime............
|
|
Irenica
Сениор SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Alelujaaaaaa
|
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....АКО ЈАС НЕ САКАМ ,ТОГАШ НЕЗНАМ КОЈ ТОА ГО МОЖЕ....!НЕ Е СЕ ВО ЉУБОВТА...НЕКОГАШ И СЛУЖБАТА СИ ГИ БАРА СВОЕТО!...ПОДОБРО КАНАЛИ ДА КОПАМ ИЛИ .....НА МАВРОВО ДА СИ ПОДОДМОРАМ????НЕ СУМ ВЕ ЗАМИСЛУВАЛ ДО ВОЛКУ ДА СЕ ПРАВИТЕ НАИВНИ И НЕВИНИ....
|
|
|
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sluzbata bara neverstvo a?
si kazav shto imav da si kazam, ne diskutiram poveke... sekoj so svoite misli. |
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ТИ ПАК НИШТО НЕ РАЗБИРАШ!!!КАДЕ И ВО КОЈ СВЕТ ЖИВЕЕШ? |
|
|
|
super babicka
Сениор Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 348 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ozbilna tema bogami .me potseti i nie koga bevme mladi koga ke se soberevme na rodendeni na deca ,imenden ili obicni posedenki so prijatelite,ke padnese muabet za nekoj-ja koleska-kolega imal normalno tajna vrska i ke se redea komentari-jas ova bi napravil ,jas ona na mojot maz ili zena koga bi doznal deka me izneveruva...
jas da napravam shega koja i deneska ja spomenuvame glaseshe vaka: -ke zemam solna kiselina i ke mu ja frlam vo lice,a potoa ke go cuvam poret mene slep.i ke kupam zelezen krevet,ke go klackam sekoja vecer za da krcka a mojot milicok da misli i slusha deka sum so shvaler ... sepak smetam deka ako sakash avantura bidi erbap pa sokrija da ne te doznaat doma i da ne si go povredis semejstvoto/ ili deckoto-devojkata/.no ako se raboti za nova ljubov rascisti so predhodnata ljubov i shibaj dalje-zivotot e kratok. i na kraj da se vratam na temata.smetam deka ne samo mazite i zenite izneveruvaat -poradi nedostatok na ljubov,vnimanie,pocit,nekoi da se napravat golemi fraeri koi sakaat spisokot na zenski da im bide pobroen,neznam,ne sum bila vo takva "situlacija" a mozebi mojot soprug spagja vo onie "erbap" mazi? |
|
IQ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toa sakam i jas da kazam, na nekogo neshto mu fali vo vrskata i zatoa go bara toa neshto nadvor od nea...
sekogash mora da ima nekakva prichina za nekoj nekogo da izneveri. |
|
Goddes of Chaos
Сениор Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто не јаделе ќутек ете затоа
|
|
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.... А ОД КОГО? |
|
|
|
Goddes of Chaos
Сениор Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од други мажи појаки од нив ..........па нормално дека од изневерените им жени грефоитеее
|
|
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ДА МА,ЗАТОА ГЛЕДАМ СИТЕ ОДАТ ПРЕТЕПАНИ!КОЈА Е ТАА ЖЕНА ДЕНЕС ШТО НЕМА ДА ГО БРАНИ ШВАЛЕРОТ!...ТИ СЛАБО ГЛЕДАШ ФИЛМЧИЊА..
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 2122232425 51> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |