|
ХРИСТИЈАНСТВО |
Внеси реплика | страница <12345 9> |
Автор | ||
efendija
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Обиди се мариа_магдалена,ќе се потрудам да те разберам убаво,а,ако нешто не мие јасно,ќе потпрашам...и така... |
||
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Гледам дека се трудиш и од се срце ти благодарам за тоа.Она што те буни со исчезнувањето на Иса а.с. го подразбира неговото заминување од овој свет,итн...итн.Таа делегација била Христијанска мариа_магдалена,не биле тие луѓе некои пустински бедуини,туку великодостојниците од Неџран,но ајде... Ок,ево ја ќу се потрудити да прихватим твоје објашњење,али рецими,још само ово: Како можете речи да је и Отац и Син и Дух Свети,једна те иста особа,т.е. БОГ,који је један и једини. Ако је то тако зар није било боље,и ближе људском памету да је Бог сишао са пријестоља како то њему приличи,неголи (ПАЗИ САД:) Да изда наредбу(БОГ) СВЕТОМ ДУХУ (БОГУ),да оде до Марије,засјени је и да она постаде носеќа Исаом(БОГОМ),за на крају да опет роди БОГА! Ако ово образложимо,испаќе овако: Бог наредио Богу да оде до Марије да је засјени да би она постала носеќа Богом,за на крају да би се опет родио БОГ! Аллаха ми,ово је доиста тежак и велики пут који је изабрао Бог,да би сишао на Земљу.А поред тога,и доста несхватљиви за здрави разум! |
||
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Хеј Шеки Шеки, тако ти Аллаха...
Како можете речи да је и Отац и Син и Дух Свети,једна те иста особа,т.е. БОГ,који је један и једини. Ако је то тако зар није било боље,и ближе људском памету да је Бог сишао са пријестоља како то њему приличи,неголи (ПАЗИ САД:) Да изда наредбу(БОГ) СВЕТОМ ДУХУ (БОГУ),да оде до Марије,засјени је и да она постаде носеќа Исаом(БОГОМ),за на крају да опет роди БОГА! Ако ово образложимо,испаќе овако: Бог наредио Богу да оде до Марије да је засјени да би она постала носеќа Богом,за на крају да би се опет родио БОГ! Ако је и по к*рану арханџео Џабраил осјенио Марију, чиме је то осјенио па је она занјела? И шта че драгоме Алаху пејгамбер зачет баш непорочном дјевом с једним анџео? Анџео је само Марији донео радосну вијест, а Она а.с. над њом, зачела помочу Духом Свјетим, који је дио нашега Тројства. Аллаха ми,ово је доиста тежак и велики пут који је изабрао Бог,да би сишао на Земљу.А поред тога,и доста несхватљиви за здрави разум! За мене јесте и те како схватљив. Бог ме је машала обдарио разумом па могу схватитиал нажалост, немам таленат да пријенесем то другима, а можда други и нече баш да слушају о томе? |
||
|
||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Otecot i Sinot i Svetiot Duh ne se edna ista osoba
Bog Otec i Bog Sin zboruvaat preku Svetiot Duh koj e kako svrzuvacka spona pomedju Bog Otec Bog Sin i Ludjeto Svetiot duh vo sebe go sodrzi duhot na vistinata,duhot na ljubovta i toj zboruva vo imeto na Bog Otec i na Bog Sin, He will not speak on his own, but will speak only what he hears…because he will have received from me what he will announce to you" (Jn. 16:13-14) The Holy Spirit…will…remind you of all that I told you" (Jn.14:26) Zznaci Svetiot Duh ne e licnost toa e kako nekoj vid na glasnik na Otecot Bog i na Sinot bog....se nadevam deka sega se razbirame ... Изменето од Templarius - 25.Март.2008 во 00:22 |
||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
||
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ја хочу и да чујем и да знам.
Видиш по Исламском учењу мелек Џибрил је удахнуо Исаову душу у Хазрети Мерјему, није је осјенио,а његова душа је иста као и све остале људске душе.Заправо његово стварање,т.е. његов случај је као и Адемов,саздан је ријечима БУДИ и БИО ЈЕ! Али опет не могу схватити како тако лахко кажеш да је зачела помочу Светог Духа! Који је Свети Дух-речи чеш Бог. И опет Јово-наново. Бога наредио Богу,да Марија роди Бога! А реци ми док се Бог девет мјесеци развијао у маријиној утроби,ко је управљао Свијетом? |
||
|
||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Светиот Дух не е гласник, но сила , пази архангелот Гаврил на Дева Марија и вели: “Силата на Св. Дух ќе те осени“ Кога Исус се вознесува, Он им го праќа на ушениците Св. Дух како утешител, значи Св. Дух работи... |
||
|
||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А реци ми док се Бог девет мјесеци развијао у маријиној утроби,ко је управљао Свијетом?
Бог Отац |
||
|
||
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сакате да кажете дека Светиот Дух не е Бог?
|
||
|
||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ал је син био уз њега сво вријеме, знам да је тјешко муслиману то прихватит, ал болан, то је
|
||
|
||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zato i kazem da ima Otac Bog i Sin Bog dok je sin Bog bio u utrobi svoje make svijetom je upravljao Otac Bog... |
||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тројцата Ефендија, Тројцата
|
||
|
||
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Онда су то два Бога.Један је Отац а други Син. Дакле,сама си потврдила да Бог није Један. П.С. А сега преврти на Македонски,подобро да се разбираме. |
||
|
||
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Опет тројица!!!-Па како Тројица могу да буду ЈЕДАН? |
||
|
||
Внеси реплика | страница <12345 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |