IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Зошто машките изневеруваат ???
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Зошто машките изневеруваат ???

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2122232425 51>
Автор
Порака
Irenica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
SIC ITUR AD ASTRA!

Регистриран: 20.Февруари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 2899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Irenica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 15:50
Originally posted by zagor zagor напиша:

.....ТИ ПРВ/А СПОМНА ЉУБОВ!ЈАС ОДАМНА НАПИШАВ ДЕКА НИШТО НЕ Е ВЕЧНО ..ТАКА ДА ТОА ВАЖИ И ЗА ЉУБОВТА!!!ТАА Е ОГАН...!ГОРИ ,ПРЕГОРУВА..ЗГАСНУВА......ШТО НЕ Е ЕДИНСТВЕНАТА ПРИЧИНА ЗА НЕВЕРСТВО...!ПА КОЈ ГЛЕДА ЉУБОВ СЕГА..ТОА САМО НА ФИЛМОВИ ИМА...!ИНТЕРЕС БАТКА..И ШТОМ СНЕМА ИНТЕРЕС..ОДЕ ЉУБОВТА ВАША У ВЕЧНА ЛОВИШТА...!плазење

Ako nesto ne moze da bide vecno,ne znaci deka ne moze da trae cel zivot!
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 15:55
....НИШТО НЕ МИ ФАЛИ,НО КОГА ЌЕ СЕ КАЧИ КОЛЕШКАТА ОД РАБОТА И ДА ПАТУВАМЕ ДО ОХРИД..ЈАС И ВЕЛАМ...САКАШ НА МАВРОВО ИЛИ ВЕЧЕР НА ВРАЌАЊЕ?ШТО ТРЕБА...ДА МОЛЧАМ ....А НЕ ЈА САКАМ,ТАА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОТКАЧИ ОД МЕНЕ!!!И СЕ РАЗБИРА....ШТО ПОБРЗО ЌЕ СЕ СЛУЧИ ...ТОЛКУ ПОСИГУРНО ПАТУВАЊЕ!!!Е СЕГА,ТОА Е КОГА НЕ Е ЉУБЕНАТА СО МЕНЕ,ВО СПРОТИВНО НЕМА ВАКВИ ЗАЕБАНЦИИ..ЈАС ПАК СИ ЈА САКАМ!...И УШТЕ НЕШТО...КОЈЗНАЕ ЧИЈА Е....ДАЈ ПИШУВАЈТЕ ГИ БАРЕМ ПРЕЗИМИЊАТА ПОД НИКОВИТЕ НАМЕСТО РАЗНИ ПОТПИСИ..ЌЕ ИМА ЕФЕКТ..ВЕРУВАЈТЕ МИ....голема%20насмевка
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 15:57
ako ja sakash nema da ja povreduvash na bilo koj nachin, zatoa ne kauvaj deka ja sakash ljubenata tvoja, toa ne e ljubov...

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
CONTESSA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Декември.2007
Поени: 1620
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај CONTESSA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 15:59
aha..........bas taka zagor,aj ne kazuvaj sega sto pravis da ne se organizirame da ja najdeme tvojata ljubena pa da ja prosvetlime............
Кон врв
Irenica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
SIC ITUR AD ASTRA!

Регистриран: 20.Февруари.2008
Поени: 2899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Irenica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 16:04
Alelujaaaaaa
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 16:21
Originally posted by IQ IQ напиша:

ako ja sakash nema da ja povreduvash na bilo koj nachin, zatoa ne kauvaj deka ja sakash ljubenata tvoja, toa ne e ljubov...

....АКО ЈАС НЕ САКАМ ,ТОГАШ НЕЗНАМ КОЈ ТОА ГО МОЖЕ....!НЕ Е СЕ ВО ЉУБОВТА...НЕКОГАШ И СЛУЖБАТА СИ ГИ БАРА СВОЕТО!...ПОДОБРО КАНАЛИ ДА КОПАМ ИЛИ .....НА МАВРОВО ДА СИ ПОДОДМОРАМ????НЕ СУМ ВЕ ЗАМИСЛУВАЛ ДО ВОЛКУ ДА СЕ ПРАВИТЕ НАИВНИ И НЕВИНИ....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 16:23
sluzbata bara neverstvo a?

si kazav shto imav da si kazam, ne diskutiram poveke...
sekoj so svoite misli.

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 18:07
Originally posted by IQ IQ напиша:

sluzbata bara neverstvo a?

si kazav shto imav da si kazam, ne diskutiram poveke...
sekoj so svoite misli.

...ТИ ПАК НИШТО НЕ РАЗБИРАШ!!!КАДЕ И ВО КОЈ СВЕТ ЖИВЕЕШ?
Кон врв
super babicka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 348
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај super babicka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 21:39
ozbilna tema bogami .me potseti i nie koga bevme mladi koga ke se soberevme na rodendeni na deca ,imenden ili obicni posedenki so prijatelite,ke padnese muabet za nekoj-ja koleska-kolega imal normalno tajna vrska i ke se redea komentari-jas ova bi napravil ,jas ona na mojot maz ili zena koga bi doznal deka me izneveruva...
jas da napravam shega koja i deneska ja spomenuvame glaseshe vaka: -ke zemam solna kiselina i ke mu ja frlam vo lice,a potoa ke go cuvam poret mene slep.i ke kupam zelezen krevet,ke go klackam sekoja vecer za da krcka a mojot milicok da misli i slusha deka sum so shvaler ...
sepak smetam deka   ako sakash avantura bidi erbap pa sokrija da ne te doznaat doma i da ne si go povredis semejstvoto/ ili deckoto-devojkata/.no ako se raboti za nova ljubov rascisti so predhodnata ljubov i shibaj dalje-zivotot e kratok.
i na kraj da se vratam na temata.smetam deka ne samo mazite i zenite izneveruvaat -poradi nedostatok na ljubov,vnimanie,pocit,nekoi da se napravat golemi fraeri koi sakaat spisokot na zenski da im bide pobroen,neznam,ne sum bila vo takva "situlacija" a mozebi mojot soprug spagja vo onie "erbap" mazi?

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 21:58
toa sakam i jas da kazam, na nekogo neshto mu fali vo vrskata i zatoa go bara toa neshto nadvor od nea...
sekogash mora da ima nekakva prichina za nekoj nekogo da izneveri.

Кон врв
Goddes of Chaos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Април.2007
Локација: Ecuador
Поени: 337
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Goddes of Chaos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 23:46
Зошто не јаделе ќутек ете затоалутиналутиналутина
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 23:49
Originally posted by Goddes of Chaos Goddes of Chaos напиша:

Зошто не јаделе ќутек ете затоалутиналутиналутина

.... А ОД КОГО?
Кон врв
Goddes of Chaos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Април.2007
Локација: Ecuador
Поени: 337
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Goddes of Chaos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 23:51
Од други мажи појаки од нив изненадување.газење%20од%20смеење.........па нормално дека од изневерените им жени грефоитеее
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2008 во 00:05
...ДА МА,ЗАТОА ГЛЕДАМ СИТЕ ОДАТ ПРЕТЕПАНИ!КОЈА Е ТАА ЖЕНА ДЕНЕС ШТО НЕМА ДА ГО БРАНИ ШВАЛЕРОТ!...ТИ СЛАБО ГЛЕДАШ ФИЛМЧИЊА..
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2122232425 51>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.