IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - ДНЕВНО-ПОЛИТИЧКИ настани, вести и актуелности
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ДНЕВНО-ПОЛИТИЧКИ настани, вести и актуелности

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 173>
Автор
Порака
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 23:13
Sepak investicijata e promashena.
,,generalot,,  zaboravil da mu se potpishat prisutnite dvajset vo Domot na ARM za da soberel sto potpisa. E, paradoks policajski, bruka makedonska.

,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
kaplar Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Март.2008
Поени: 68
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kaplar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2008 во 14:26
Do Orlov ti prilega imeto orlov mozes da odis kaj uckite za penzija. Kako mozes da bides gnida znaeme deka si p...a ali ako ne si zadovolen treba da kazes zosto a ne so nevistini da klevetis da frlas magla samo cetirieset clena edvaj, bese li vcera na generalnoto sobranije vo sabotata 22 03 2008 imase nad dvesta prisutni i za tvoja informacija a i za drugite da ne gi zamajavas tocno e deka se 56 se precedateli ogranoci od cela Makedonija znaci brojkata e nad 4000 clena znam deka vije od SDSM ste naviknati da jadete nuli i taka dobivate brojka od 40 clena. gnido ako te najdam ke dobijam status od prva kategorija ke se zalis posle ova kako Gerovski mi se zakanuvat, samo ne zasluzuvas da si gi valkam racite so tebe.

Изменето од moira - 23.Март.2008 во 23:06
Келнер, донеси ја вратата, сакам да си одам!
Кон врв
alekso_2000 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Март.2008
Поени: 523
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alekso_2000 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2008 во 19:37
Е ОД ОВА МАКЕДОНЕЦОТ НЕ ОДИТ НАПРЕД!!!

Изменето од bojan81 - 23.Март.2008 во 23:20
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kaplar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2008 во 22:55
Do Alekso 2000 Vo pravosibrat od vakvi kako ORLOV ne ne biduva ot kade Stojanco Angelov se trudi iuspeva vo toa i sega nekoja gnida beskicmenjak od covek ke plika na seto dosega storeno i doprva sto treba da se stori neka dojde na sostanoci koga ima sekoj edenkoj bil branitel moze da dojde i da predlozi svoj stav pa ima glasanje i ako se nadglasa sekoj predlok ke se vnese znaci zdruzenieto DOSTVOINSTVO e otvoreno za site sto ucestvuvale vo konfliktot 2001 bilo da bil vo policiskite sili ,arm, rezervisti ili lavovi , skorpioni ili aviojacija i ima clenovi od site spomenati preku 4000 aktivni clena ane kako sto lazi doticniot ORLOV edvaj 40 i se gadam od takvi vazili koj im pravat usluga na uckite. ajde dostae.тајм%20аутбла%20блаѓавол
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alekso_2000 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 10:05
ДЕЛА А НЕ ЗБОРОВИ!!!
car's freack
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 15:08
Originally posted by kaplar kaplar напиша:

Do Alekso 2000 Vo pravosibrat od vakvi kako ORLOV ne ne biduva ot kade Stojanco Angelov se trudi iuspeva vo toa i sega nekoja gnida beskicmenjak od covek ke plika na seto dosega storeno i doprva sto treba da se stori neka dojde na sostanoci koga ima sekoj edenkoj bil branitel moze da dojde i da predlozi svoj stav pa ima glasanje i ako se nadglasa sekoj predlok ke se vnese znaci zdruzenieto DOSTVOINSTVO e otvoreno za site sto ucestvuvale vo konfliktot 2001 bilo da bil vo policiskite sili ,arm, rezervisti ili lavovi , skorpioni ili aviojacija i ima clenovi od site spomenati preku 4000 aktivni clena ane kako sto lazi doticniot ORLOV edvaj 40 i se gadam od takvi vazili koj im pravat usluga na uckite. ajde dostae.тајм%20аутбла%20блаѓавол

Стојначо ќе се ослободи од тетретот за враќање на парите, ќе си го добие чинот и некоја функција, и потоа ќе ве отстрани, едоставно нема да постоите за него.
Не ги мешај појмовите резервисти или лавови. Резервистите беа дома, а оној дел од резервниот сосотав кој беше мобилизиран беа во војна. (Колку за твоја информација, за да не грешиш друг пат, припадник на резервниот состав на ОС штом го повикаат на задача во случајов борбена и ја облече униформата е активен припаднок на ОС независно дали на МО или МВР. Значи сите се активни. Разлика има само една во активните лица припадници на ОС а тоа е: ,,активно лице повикано на служба во  МО или МВР за времени потреби на државата и активно лице кое е во редовен работен однос во МО или МВР,,).
Додека лавовите ти се некоја вештачка формација направена  за паради и дефиле. Тоа не е формација која постои во било кој организационен дел на ОС на РМ. Ова твое напишано кажува колку те обработиле нестручно  за да не пишуваат тие кои знаат- а може и тие да не знаат.

Кон врв
JASTREB Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Септември.2007
Поени: 61
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JASTREB Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 15:35
Нема потреба од расправии за тоа кој е кој. Сите се исти. Само интересно е тоа што полицаецот, стојан или стојанче се едно, постојно патува троши пари а ниту еден не го запрашавте чии пари троши, од каде му се, за која цел ги троши и на крај кој му е работодавецот?
Кога тоа ќе го одговори и кога ќе признае дека зад него стои штипското ВМРО- ско и СДСМ- овско лоби тогаш одлучете дал ие вреден за верба и  достоинство.

.......се навраќам повторно за да не изгуби смисла прашањето. Дали воопшто се имате запрашно зошто интензивно води медиумска кампања? а исто кој и зошто ја финансира.
Дебела е позадината. Мора да е нечии пулен.

Изменето од JASTREB - 24.Март.2008 во 15:39
,,VENE VIDI VICI,,
Кон врв
zenmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Регистриран: 05.Јануари.2007
Поени: 4262
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 16:40
Originally posted by orlov orlov напиша:

Стојначо ќе се ослободи од тетретот за враќање на парите, ќе си го добие чинот и некоја функција, и потоа ќе ве отстрани, едоставно нема да постоите за него.
Не ги мешај појмовите резервисти или лавови. Резервистите беа дома, а оној дел од резервниот сосотав кој беше мобилизиран беа во војна. (Колку за твоја информација, за да не грешиш друг пат, припадник на резервниот состав на ОС штом го повикаат на задача во случајов борбена и ја облече униформата е активен припаднок на ОС независно дали на МО или МВР. Значи сите се активни. Разлика има само една во активните лица припадници на ОС а тоа е: ,,активно лице повикано на служба во  МО или МВР за времени потреби на државата и активно лице кое е во редовен работен однос во МО или МВР,,).
Додека лавовите ти се некоја вештачка формација направена  за паради и дефиле. Тоа не е формација која постои во било кој организационен дел на ОС на РМ. Ова твое напишано кажува колку те обработиле нестручно  за да не пишуваат тие кои знаат- а може и тие да не знаат.

Ama ova ne konstruktiven muabet ! Od se napisano i adresirano do tebe , ti se odluci da ni objasnis sto e rezervist sto aktiven clen ???
Zosto manipuliras tuka . Toa voopsto ne e dobro . Kazi zosto lazes za aktivnite clenovi na zdruzenieto "Dostoinstvo" deka bile 40 koga imavme prilika da vidime deka se mnogu povekje...??? Dali mozebi se custvuvas zagrozen za tvoeto konk*rento malo drustvo ???
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 19:47

Колку за твоја информација:
Стојанчо Ангелов, ниту се труди ниту пак успева. Ви нуди нешто кое веќе постои. Да законот кој ви го нуди е ,,Закон за посебните права на бранителите и семјствата на погинатите,, овој закон е изгласан на 15.јануари 2002 година а излезен во Сл. Весник бр.2 од 18.јануари 2002 година кој понатаму во 2003 и 2005 година претрпе некои измени. Ете тоа ви го нуди Стојанчо.
Потребен ви е Статус Борец и матрјално згрижување. Затоа пред да било што напишете преиспитајтесе дали не грешите. Колку за твоја информацијанемам намера да полемизирам со физикуси кои само го заведуваат народот за свои лични цели.Тоа е прениско. А, вие продолжете и понатаму да баратенешто кое веќе постои.
Внимавајте и на тоа што ви се нуди. Прво дали воопшто сте бранители или сосема нешто друго.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alekso_2000 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 21:52
Голема беља ке направите!!!
На сета мака на лугето усте ке ги поделите на фракции и после ке се препукувате едни со други а обичните луге ке си останат да страдаат уште повеке!!!
Исто како што е и со државава!!!
Освестетесе барем еднаш во животот„БРАТСТВО ЕДИНСТВО“ и не била толку лоша парола(можеби и единствената добра работа произлезена од комунизмот)!!!
car's freack
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 22:40

Do Orlov ti prilega imeto orlov mozes da odis kaj uckite za penzija. Kako mozes da bides gnida znaeme deka si p...a ali ako ne si zadovolen treba da kazes zosto a ne so nevistini da klevetis da frlas magla samo cetirieset clena edvaj, bese li vcera na generalnoto sobranije vo sabotata 22 03 2008 imase nad dvesta prisutni i za tvoja informacija a i za drugite da ne gi zamajavas tocno e deka se 56 se precedateli ogranoci od cela Makedonija znaci brojkata e nad 4000 clena znam deka vije od SDSM ste naviknati da jadete nuli i taka dobivate brojka od 40 clena. gnido ako te najdam ke dobijam status od prva kategorija ke se zalis posle ova kako Gerovski mi se zakanuvat, samo ne zasluzuvas da si gi valkam racite so tebe.

Па каплару- зар до тука дотурка? Иако знам кој си, тоа самиот се убедуваш дека рацете ти се  чисти, но прво преиспитај се, анализирај се, погледни си ги рацете. Во нив ќе видиш многу нечисто. Не верувам дек носиш ракавици за да ти бидат чисти.
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kaplar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 23:09
Orlov me znaes a mi kazuvas deka racite ne mi bile cisti, da ne mi se cisti od takvi g...a kako tebe, i tocno e deka ne nosam rakavici nesum od tipot na tije sto sto rabotat vo rakavici a ti si sigurno takov posto se kries i kritikuvas neargumentirano posto direktno se osekas zagrozen so vaseto zdruzenije zatova imam predlok do tebe prikluini se so tvojte 40 set clenovi ali mislam deka si sam i oni te napustija. Straslivecot i pred smrtta umira poveke pati, a junakot samo ednas бла%20бла

Изменето од moira - 24.Март.2008 во 23:15
Келнер, донеси ја вратата, сакам да си одам!
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 23:22
...Ako porodolzi temata so ovakov tek, ke se zatvori......do pred tri dena bese monolog, sega veke prerasnuva vo presmetka pomegju dve zajadeni strani......forumot ne e mesto za licni presmetki.....ili diskutirajte ako imate da kazete nesto novo i konstruktivno ili kluc....
POZDRAV!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 23:23

Orlov me znaes a mi kazuvas deka racite ne mi bile cisti, da ne mi se cisti od takvi g...a kako tebe, i tocno e deka ne nosam rakavici nesum od tipot na tije sto sto rabotat vo rakavici a ti si sigurno takov posto se kries i kritikuvas neargumentirano posto direktno se osekas zagrozen so vaseto zdruzenije zatova imam predlok do tebe prikluini se so tvojte 40 set clenovi ali mislam deka si sam i oni te napustija. Straslivecot i pred smrtta umira poveke pati, a junakot samo ednas бла%20бла

Типична нарцисоидна изјава. Тоа е својствено само на тебе.
Тешко дека е така како кажуваш.

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 173>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.