|
Зошто машките изневеруваат ??? |
Внеси реплика | страница <1 1920212223 51> |
Автор | ||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јас на темава нема да зборувам за сите мажи, туку само за оние кои на млади години стапиле во брак
еве секојдневно сум во контакт со такви луѓе и на прашањето зошто ги изневерувате вашите млади женички, одговорот на 90% од нив е: " види мацо, не се јади секогаш од исто гравче " значи зборувам за мажи на возраст од 33/34 год кои на 24 год. возраст стапиле во брак |
||
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...a u kakov vid na kontakt si so takvite mazi, ti mona-bonbona?... |
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
пријателски и тоа се све луѓе кои идат на четот на идивиди , луѓе од Македонија кои работат во доста познати македоснки фирми и самите си признаваат за своите тајни авантури со швалерките. |
||
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
lazat |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
од сигурни извори знам дека не лажат
и не ги брани сега друже |
||
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
добро бе сонце, не се однесува тоа за тебе , реков јас за оние кои се во брак, а ти не спаѓаш во таа група
сонце, пак се шмекаш а мило ? |
||
|
||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sonce......NE te nema tebe....so koj bi ja????
|
||
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сонце, пијано ми звучиш
ајде да не идеме надвор од темата пошто ке не бришат модераторите, еве ти еден шмек од мене за добра ноќ |
||
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...zavodnichka......pa posle krivi bile mazite na 34... |
||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..............mi se dopaga razmisluvanjeto..............
|
||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.............e pa vaka sega "srce moe"tocno taka niz zivotot dosta sum se srekavala so sekakvi raboti.do sega ne sum se nudela na nikogo..a mi bilo ponudeno.............no imam svest a i sovest bogami da ne go napravam toa zaradi dobroto na moite deca ...........moeto semejstvo e sozdadeno zdravo do sega................(no znaes sto svativ deka sve e toa dzabe) zaradi takva "nekoja"..............mojot brak propadna..........
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....ЗА ДРУГИТЕ НЕЗНАМ,ЗА МЕНЕ МОЖАМ ДА КАЖАМ ДЕКА ТАКОВ СУМ...НЕ МОЖАМ ДА ОДОЛЕАМ ПА НЕЗНАМ СО КОЈА ДА СУМ ВО ЦВРСТА ВРСКА!...СИТУАЦИЈА ,МОМЕНТ,РАСПОЛОЖЕНИЕ..И ТЕ КАКО ВЛИЈАЕ ЗА ДА СЕ СТОРИ ТОЈ ...МАЛ ЧЕКОР ЗА ЧОВЕШТВОТО А ГОЛЕМ ЗА МЕНЕ...!
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ZAGI NAVISTINA E golem CEKOR ZA COVECTVOTO AKO TE FANAT
KJE SE OSLOBODI COVECTVOTO OD TEBE |
||
Внеси реплика | страница <1 1920212223 51> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |