IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Дали ДПА ќе ја напушти владата?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали ДПА ќе ја напушти владата?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 12131415>
Автор
Порака
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Статус: Офлајн
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 12:06
Originally posted by AlbanianGirl AlbanianGirl напиша:

ова се случува едниствено кај нас,,,
после закани, меѓусебни навреди, за на крајот пак ЗАЕДНО?

или ова е нај романтичната, и највистинската лубов, или ова е Лудило, можеби???

си заслужија нашите мили политичари еден апалуз ...бидејќи ни покажаа дека во политиката нема морално-вредносни норми..

епа коа кај вас не ги примаат нека си дојдат кај нас ние ке ги примиме...голема%20насмевка вие сами мегу себе ке се испокољате и кренете у ваздух таму...
хмм се прашувам зашто само толку мислиш провоцираш и нешто ни -штетиш со тоа „нашите мили„ кога 100% гарантирам до вчера немаше поим политика па откако дојде на форумов почна да гледаш вести стриктно во 19 00ч. и знаеш што? баш би сакала да се сретнам со тебе очи у очи да те видам колку ти знае тебе тоа .....голема%20насмевкада не кажам што
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 12:08
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

ова се случува едниствено кај нас,,, после закани, меѓусебни навреди, за на крајот пак ЗАЕДНО? или ова е нај романтичната, и највистинската лубов, или ова е Лудило, можеби??? си заслужија нашите мили политичари еден апалуз ...бидејќи ни покажаа дека во политиката нема морално-вредносни норми..
епа коа кај вас не ги примаат нека си дојдат кај нас ние ке ги примиме...вие сами мегу себе ке се испокољате и кренете у ваздух таму...
хмм се прашувам зашто само толку мислиш провоцираш и нешто ни -штетиш со тоа „нашите мили„ кога 100% гарантирам до вчера немаше поим политика па откако дојде на форумов почна да гледаш вести стриктно во 19 00ч. и знаеш што? баш би сакала да се сретнам со тебе очи у очи да те видам колку ти знае тебе тоа .....голема%20насмевкада не кажам што

BRAVO BLUEPLAYER , VISTINSKO MAKEDONSKO DEVOJCE SI NEMA STO.
NAJUBAVO NA SVET.

Изменето од moira - 24.Март.2008 во 20:08
Кон врв
AlbanianGirl Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Февруари.2008
Локација: Cuba
Поени: 495
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај AlbanianGirl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 12:44
Originally posted by kultuzin kultuzin напиша:

LESI SE VRAKA DOMA.

TUKU MNOGU PODOBRO ONI ODKOLKU TERORISTITE TAKA LI ALBANIANGIRL.

SAMO SO VAS VI PRECAT POLITICARI KOI GO STITET INTERESOT NA OVAA DRZAVA. PA ZATOA NE GI NI SAKATE DPA.

KRIVO VI E STO IM ODRZAA LEKCIJA NA ONIE APASITE OD BRODEC, ILI NA ONOJ RAZBOJNIKOT VO ARACINOVO.

A USTE KOLKU GI IMA, UBAVO NAPISA ZORAN SK VO NEGOVATA TEMA.

AMA KE IM DOJDE KRAJOT NA SITE , NE SE SEKIRAJ.

каква иронија,,,ни пречат политичари кои го штитат интересот на ова држава!!!!! како да ги има,,па ние сега сме против ... хелоооу,,,слези во земја,,,,

криминалецот на криминалецот да им одржуваат лекции...
знаеш што ми пречи???- тоа што толку сте заслепени,,,и не можете да ја разликувате црното од белото...па сега затоа,,треба да ги чекаме оние како вас,,се додека не се отрезнат...за да се вртиме уште еднаш во круг...па тек тогаш да почнеме да го погледнеме светот со очи на РЕАЛИСТ...
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 12:47
ооо слико конечно дојде. што ти се јави на сон да ни пренесеш голема%20насмевка не знам што ти е тебе тоа „ знаеш што ми пречи?“ тебе не треба ништо да ти пречи у ова време барем....зашто? вајда си гледала последни вести

Изменето од moira - 24.Март.2008 во 20:07
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 12:51
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

ооо слико конечно дојде. што ти се јави на сон да ни пренесеш голема%20насмевкане знам што ти е тебе тоа „ знаеш што ми пречи?“ тебе не треба ништо да ти пречи у ова време барем....зашто? вајда си гледала последни вести

SEPAK MISLAM DEKA TREBA DA SE SRETNETE VIE DVETE.

SAMO STO NESTO NE E RASPOLOZENA ALBANIANGRIL

ONI SE SILNI SAMO KOGA SE 1000 PREMA EDEN, STRAV IM E OD TETATET

Изменето од moira - 24.Март.2008 во 20:08
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 12:53
сепак и јас сум за средба ама баш очи во очи и да си кажеме се во лице ....да видам дали пола саат ке смислува провокативни ствари или пак на прво прашање од историја ке падне....ма нееее нема поим таа за Мк овде е за косово и албанија нели....сепак ни со тоа не може да се извади....коа има уста за Мк да збори треба прво да знае!
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 12:56
ZA ZAL TAKA E GO JADAT LEBOT NA OVAA DRZAVA A MISLITE IM SE NA DRUGO MESTO (SEKOJA CEST NA ISLKUCOCITE), KOI KAKO TAKVI GI OTFRLAAT I GI PROGLASUVAAT ZA PREDAVNICI.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај AlbanianGirl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 13:27
искрено,,ми мрзи да пишувам...но бидејки јас бев таа што ја отвори темава,,ај ке се занимавам уште малку со вас... ајде,,повелете ,,кажете што ве мачи,,,

Изменето од moira - 24.Март.2008 во 20:07
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 13:29

искрено,,ми мрзи да пишувам...но бидејки јас бев таа што ја отвори темава,,ај ке се занимавам уште малку со вас...
ајде,,повелете ,,кажете што ве мачи,,,

OVA NE MACI

ZA ZAL TAKA E GO JADAT LEBOT NA OVAA DRZAVA A MISLITE IM SE NA DRUGO MESTO (SEKOJA CEST NA ISLKUCOCITE), KOI KAKO TAKVI GI OTFRLAAT I GI PROGLASUVAAT ZA PREDAVNICI.

Изменето од moira - 24.Март.2008 во 20:06
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 13:31

искрено,,ми мрзи да пишувам...но бидејки јас бев таа што ја отвори темава,,ај ке се занимавам уште малку со вас... ајде,,повелете ,,кажете што ве мачи,,,
еве сакам да се видиме да те испрашам малце голема%20насмевка

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај AlbanianGirl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 13:46

искрено,,ми мрзи да пишувам...но бидејки јас бев таа што ја отвори темава,,ај ке се занимавам уште малку со вас...

OVA NE MACI

ок,,,ако тоа те мачи еве веке нема да јадам леб од македонија,,,ке импортирам од некое друго место..

но без шеги,,,и мене мислите ми се во Македонија,,само што разочарана сум што ништо добро не ни нуди ова наша држава и не само на Албанците,,,туку на сите нејзини граѓани...
кај и да се вртиш само неправда..сиромаштија...глупости,..итн,,итн...и сега што треба јас да правам...
и јас би сакала сите да сме рамноправни,,,сите да живеат удобно,,без насилства,,без криминалци,,,Утопија...

што може да направи една млада студентка,,како јас,,,кога ја гледам мојата држава со проблеми од сите страни...да си фантазирам...леле колку прекрасно ни е,,,е па не можам така...

бупрејер--ок,,,ај да се најдеме,,,ако толку сакаш..само немој да ја донесеш бандата на цар лазар...

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 13:47
верувај дека не сум јас од тие вашите што одат со снајпери и зољи голема%20насмевка патем ако си студентка време ти е да научиш англиски 

Изменето од blueprayer - 24.Март.2008 во 13:47
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 14:08

OVA NE MACI

ок,,,ако тоа те мачи еве веке нема да јадам леб од македонија,,,ке импортирам од некое друго место..
но без шеги,,,и мене мислите ми се во Македонија,,само што разочарана сум што ништо добро не ни нуди ова наша држава и не само на Албанците,,,туку на сите нејзини граѓани...
кај и да се вртиш само неправда..сиромаштија...глупости,..итн,,итн...и сега што треба јас да правам...
и јас би сакала сите да сме рамноправни,,,сите да живеат удобно,,без насилства,,без криминалци,,,Утопија...

што може да направи една млада студентка,,како јас,,,кога ја гледам мојата држава со проблеми од сите страни...да си фантазирам...леле колку прекрасно ни е,,,е па не можам така...

бупрејер--ок,,,ај да се најдеме,,,ако толку сакаш..само немој да ја донесеш бандата на цар лазар...

Sto podrazbiras po ravnopravnost?

Dali 5milioni Turci vo Germanija, koi ucat na Germanski, ne govorat vo sobranie na Turski, neveat Turski znaminja, i dr. se spored tebe neramnopravni.

Spored mene ravnopravnost e koga ke go zavrsis fakultetot i baras rabota nikoj da ne te prasa sto si ponacionalnost tuku vo zavisnost od tvoite kvaliteti da bides zaposlena.

Изменето од moira - 24.Март.2008 во 20:05
Кон врв
TONI Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Поени: 101
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај TONI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 14:37
ЈАС ДА БЕВ ЖЕНСКО СО КАВГАЏИИ НЕМАШЕ ДА СЕ ГЛЕДАМ.
ТАЧИ НЕ Е ДУРИ НИ ПИШМАН АЏИЈА, ТУКУ САМО ГО СПРОВЕДУВА ПРЕТХОДНО ДОГОВОРЕНОТО СЦЕНАРИО СО ГРУЕВСКИ. ЦЕЛТА НА ТОА СЦЕНАРИО Е ДА СЕ ПОДОБРИ РЕЈТИНГОТ НА ДПА КАКО БИ МОЖЕЛЕ МИРНО И СПОКОЈНО ДА ВЛАДЕАТ УШТЕ НОВИ 4 ГОДИНИ(ТОА СПОРЕД НИВНАТА МАТЕМАТИКА).ШТО УКАЖУВА НА ТОА ДЕКА НА ГЛУПАВОСТА НА ВЛАДЕАЧКАТА ПАРТИЈА И НЕМА КРАЈ. ТОА ЗНАЧИ ДЕКА НИШТО НЕ НАУЧИЛЕ ОД КРИЗАТА СО ИЗЛЕГУВАЊЕТО НА ДУИ ОД СОБРАНИЕ ИЛИ УШТЕ ПОДОБРО ТОА ЗНАЧИ ДЕКА ОСВЕН ЗА СЕБЕ НЕ ИМ Е МНОГУ ГАЈЛЕ ЗА НИШТО ДРУГО (И НОРМАЛНО ДЕКА НЕ СЕ ГЛУПАВИ).ТОА ЗНАЧИ ДЕКА КОГА СТЕ ОВЦИ СЕКОЈ ЌЕ ВЕ СТРИЖЕ.

Изменето од TONI - 24.Март.2008 во 14:39
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 12131415>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,344 секунди.