![]() |
|
Зошто машките изневеруваат ??? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1920212223 51> |
Автор | ||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
јас на темава нема да зборувам за сите мажи, туку само за оние кои на млади години стапиле во брак
еве секојдневно сум во контакт со такви луѓе и на прашањето зошто ги изневерувате вашите млади женички, одговорот на 90% од нив е: " види мацо, не се јади секогаш од исто гравче " значи зборувам за мажи на возраст од 33/34 год кои на 24 год. возраст стапиле во брак ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
|
...a u kakov vid na kontakt si so takvite mazi, ti mona-bonbona?... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
|
пријателски и тоа се све луѓе кои идат на четот на идивиди , луѓе од Македонија кои работат во доста познати македоснки фирми и самите си признаваат за своите тајни авантури со швалерките. ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
lazat ![]() ![]() |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
од сигурни извори знам дека не лажат
![]() и не ги брани сега друже ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
добро бе сонце, не се однесува тоа за тебе , реков јас за оние кои се во брак, а ти не спаѓаш во таа група
![]() ![]() ![]() ![]() сонце, пак се шмекаш а мило ? ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
sonce......NE
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
сонце, пијано ми звучиш
![]() ајде да не идеме надвор од темата пошто ке не бришат модераторите, еве ти еден шмек од мене за добра ноќ ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
|
...zavodnichka... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
|
||
![]() |
||
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
|
.............e pa vaka sega "srce moe"tocno taka niz zivotot dosta sum se srekavala so sekakvi raboti.do sega ne sum se nudela na nikogo..a mi bilo ponudeno.............no imam svest a i sovest bogami da ne go napravam toa zaradi dobroto na moite deca ...........moeto semejstvo e sozdadeno zdravo do sega................(no znaes sto svativ deka sve e toa dzabe) zaradi takva "nekoja"..............mojot brak propadna..........
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
|
....ЗА ДРУГИТЕ НЕЗНАМ,ЗА МЕНЕ МОЖАМ ДА КАЖАМ ДЕКА ТАКОВ СУМ...НЕ МОЖАМ ДА ОДОЛЕАМ ПА НЕЗНАМ СО КОЈА ДА СУМ ВО ЦВРСТА ВРСКА!...СИТУАЦИЈА ,МОМЕНТ,РАСПОЛОЖЕНИЕ..И ТЕ КАКО ВЛИЈАЕ ЗА ДА СЕ СТОРИ ТОЈ ...МАЛ ЧЕКОР ЗА ЧОВЕШТВОТО А ГОЛЕМ ЗА МЕНЕ...!
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
|
ZAGI NAVISTINA E golem CEKOR ZA COVECTVOTO AKO TE FANAT
KJE SE OSLOBODI COVECTVOTO OD TEBE ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1920212223 51> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |