IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Зошто машките изневеруваат ???
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Зошто машките изневеруваат ???

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1920212223 51>
Автор
Порака
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Статус: Офлајн
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2008 во 13:03
јас на  темава нема да зборувам за  сите мажи, туку само за оние кои на млади години стапиле во брак

еве  секојдневно сум во контакт со такви луѓе и на прашањето зошто  ги изневерувате  вашите млади женички, одговорот на 90% од нив е:
" види мацо,  не се јади  секогаш од исто гравче "

значи зборувам за мажи на возраст од 33/34  год кои на 24 год. возраст стапиле во брак намигнување
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2008 во 21:24
Originally posted by Mona Liza Mona Liza напиша:

јас на  темава нема да зборувам за  сите мажи, туку само за оние кои на млади години стапиле во брак

еве  секојдневно сум во контакт со такви луѓе и на прашањето зошто  ги изневерувате  вашите млади женички, одговорот на 90% од нив е:
" види мацо,  не се јади  секогаш од исто гравче "

значи зборувам за мажи на возраст од 33/34  год кои на 24 год. возраст стапиле во брак намигнување

...a u kakov vid na kontakt si so takvite mazi, ti mona-bonbona?...трепкањетрепкањетрепкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 02:31
Originally posted by ...Well... ...Well... напиша:

...a u kakov vid na kontakt si so takvite mazi, ti mona-bonbona?...трепкањетрепкањетрепкање

пријателски и тоа се све луѓе  кои идат на четот на идивиди , луѓе од Македонија кои работат во  доста познати македоснки фирми и самите си признаваат за своите тајни авантури со  швалерките.намигнување
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 02:33

Originally posted by ...Well... ...Well... напиша:

пријателски и тоа се све луѓе  кои идат на четот на идивиди , луѓе од Македонија кои работат во  доста познати македоснки фирми и самите си признаваат за своите тајни авантури со  швалерките.намигнување

lazat
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 02:37
од  сигурни извори знам дека не лажат намигнување

и не ги брани сега друже намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 02:43

од  сигурни извори знам дека не лажат намигнувањеи не ги брани сега друже намигнување
ma ne sonce jas......ne gi branam.....ja kazuvam samo vistinata....sto posle utre ti ke kazuvas....deka ja sum izneveruval.....a molim te nemoj taka ...i ke zaboravev
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 02:54
добро бе сонце, не се однесува тоа за тебе , реков јас за оние кои се во брак, а ти не спаѓаш во таа група големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање

сонце, пак се шмекаш а мило ?  задоволство  намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 02:59
sonce......NE te nema tebe....so koj bi ja????
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 03:08
сонце, пијано ми звучиш среќа

ајде да не  идеме надвор од темата пошто ке не бришат модераторите,  еве ти еден шмек од мене за добра ноќнамигнување  бакнеж
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 03:11

сонце, пијано ми звучиш среќа

ајде да не  идеме надвор од темата пошто ке не бришат модераторите,  еве ти еден шмек од мене за добра ноќнамигнување  бакнеж

...zavodnichka...плазење...pa posle krivi bile mazite na 34...плазењесмеењеголемо%20гушкање
големо%20гушкање
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 11:21
Originally posted by zagor zagor напиша:

....ПОСТОЕЛО И ЌЕ ПОСТОИ БАР ЗА МЕНЕ, НЕШТО ШТО ЌЕ МЕ НАТЕРА ДА ГО СТОРАМ ТОА!!!...НЕШТО НОВО....НЕШТО ПРИВЛЕЧНО..УБАВО..НЕЖНО...НЕШТО ШТО И ФАЛИ НА ПРЕТХОДНАТА..СЕГАШНАТА...!!! .....МАКАР И НОКТОТ НА МАЛОТ ПРСТ ДА Е ВО ПРАШАЊЕ...!!!...МАЛИТЕ НЕШТА СЕ ГОЛЕМИ ВО ОЧИТЕ НА НЕКОГО...

аплаузаплаузаплаузаплауз..............mi se dopaga razmisluvanjeto..............голема%20насмевка
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 11:27
Originally posted by Zdravko81 Zdravko81 напиша:

Aloooooo izgledash kako pametna devojka, znaesh koj ja vodi rabotata kon neverstvoto, ali ako devojkata vodi kon neverstvo togash mashkite se toa neverstvo. Srce moe, niz zivotot ke srekavash mnogu raboti, ke ti se nudat, ke se nudish ali i sama znaesh deka samo eden e patot do toa da formirash zdravo semejstvo.

.............e pa vaka sega "srce moe"tocno taka niz zivotot dosta sum se srekavala so sekakvi raboti.do sega ne sum se nudela na nikogo..a mi bilo ponudeno.............no imam svest a i sovest bogami da ne go napravam toa zaradi dobroto na moite deca ...........moeto semejstvo e sozdadeno zdravo do sega................(no znaes sto svativ deka sve e toa dzabe) zaradi takva "nekoja"..............mojot brak propadna.......... 
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 13:34
....ЗА ДРУГИТЕ НЕЗНАМ,ЗА МЕНЕ МОЖАМ ДА КАЖАМ ДЕКА ТАКОВ СУМ...НЕ МОЖАМ ДА ОДОЛЕАМ ПА НЕЗНАМ СО КОЈА ДА СУМ ВО ЦВРСТА ВРСКА!...СИТУАЦИЈА ,МОМЕНТ,РАСПОЛОЖЕНИЕ..И ТЕ КАКО ВЛИЈАЕ ЗА ДА СЕ СТОРИ ТОЈ ...МАЛ ЧЕКОР ЗА ЧОВЕШТВОТО А ГОЛЕМ ЗА МЕНЕ...!
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
mikus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2005
Поени: 49802
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2008 во 13:43
ZAGI NAVISTINA E golem CEKOR ZA COVECTVOTO  AKO TE FANAT

KJE SE OSLOBODI COVECTVOTO OD TEBE газење%20од%20смеење
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1920212223 51>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.