|
ПОЛИГАМИЈА |
Внеси реплика | страница <1 1819202122 46> |
Автор | ||
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ova mu dojde ko test vozenje! Aj ne zezaj! Cesnite zeni se za cesni mazi!(Quran) na mazite im smeta koga zenata imala mnogu partneri, a mazite koga imale mnogu partenrki, im se prostuva, izduven ventil! E ova se dvojni arsini! |
||
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
efendija
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ете ти пред зборовиве еден аплауз,за исправното мислење,а еве ти уште еден на крајот од реченицава. |
||
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е,имај мори жал.Кое време сме.Не одговарам повеќе. |
||
|
||
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eve Marija i jas da ti kazam od imeto na eden maz tuka!
On ne saka da zeme vtora iako ima soglasnot od pravata! Veli deka ne moze na kraj da izleze ni so prvata! Veli deka e sreken i ispolnet samo so edna! Pozz, nemozam da si odam! |
||
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Kristin969
Сениор Регистриран: 01.Октомври.2007 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 340 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ajde na spienje, dobra vi nok na site, ubavo da spiete , slatko da sonuvate ( ama ne maz so harem zeni, he, he...)!
|
||
Ljubov i Svetlina!
|
||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa da se inaluduva ne znaci da ima sto zeni pedeset se dovolno
|
||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добра ноќ дами мои,и ич да не се секираш мариа_магдалена,нема да сонувам Хурии,а огледала во спална си имам (каква е таа спална без огледала),Кристин 969 ниту харем со жени нема да сонувам,ќе си ја сонувам мојава мила сопругичка,која многу си ја сакаммммммммм.
|
||
|
||
Kristin969
Сениор Регистриран: 01.Октомври.2007 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 340 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da vi dadae Gospod ljubov i sekogas da se sakate i pocituvate, mnogu mi e milo koga citam vakvi postovi, ednostavno srekna sum koga se i drugite srekni!
|
||
Ljubov i Svetlina!
|
||
ShumadinChe
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 05.Март.2008 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Blagodaram |
||
Nothing Remains !!
|
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Se slozhuvam Aisha so ovie zborovi. Za toa govoram postojano : - bagazh, bagazh, bagazh. bagazh... treba da se frli veke ednash bez nikakov strav. Da ne se pravi neshto samo zatoa sto nekoj, nekogash, neshto rekol. - svest, svest, svest, svest... treba da se kreva sto povisoko. Da se gleda svesta vo kazhanoto i napravenoto. Da ne se pravi nishto bez da sme svesni zoshto go pravime toa. Svesta veli deka samo edna zhena i eden mazh pravat edna celina. Seto drugo e bagazh od minatoto, na koj sega mu izmisluvame nekakva kvazi-svest samo da go opravdame onoa za sto poveke nema opravduvanje vo modernovo vreme. |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
Внеси реплика | страница <1 1819202122 46> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |