|
ПОЛИГАМИЈА |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 46> |
Автор | |||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Па вие тоа цело време го зборите. Тоа и ви е изговорот за полигамијата, демек да ги згрижувате кутрите женички, секоја во посебна спална, една за понеделник, друга за вторник, трета за среда итн.
|
|||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|||
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Uf sovinistu eden! Balkanecu!!!!!! Tipicen stav od eden koj tvrdi deka e GOLEM HRISTIJANIN!!! iznenadena sum sot nikoj od zenite ne reagirase na ovoj post! Sto zenata e grev, nesto sot e visok, nesto nepotrebno spored tebe. pa da tuka se krie dogata, deka Eva e taa koja go naterala Adam da zgresi i so toa ti go MRAZIS celiot zenski rod! ZENATA E KAZNA?!?!?!?!?!?!?! kAKVO BLITKO RAZMISLUVANJE Vsusnost ne razmisluvanje! ZENATA E BLAGODET! ZENATA E PREKRASNO I NEZNO SUSTESTVO!! dA ama toa tebe ti e tesko za razmisluvanje!!!!! Inaku da se vratime na temata...... sega ne mozam da pisuvam ovo t.n. "dobar hristijanin" me izvadi od takt! Balkanec!!!!! |
|||
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|||
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ama Evangelos. Ne ve ucat po HRISITJANSKATA ETIKA, deka koga ke vi se rece EDNAS DEKA TREBA DA SFATITE, NO NE I DA PRIFATITE. I AMA TOLKU E TESKO DA NE PROVOCIRATE I DA SE ISMEJUVATE. |
|||
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Abe ludje dali mora da si musliman ili hristijan za da imas harem, ne, mora samo da si bogat i nemas gajle ...
|
|||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|||
efendija
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Многу си умен бе,нема што.Зарем не знаеш да одделиш некои вонредни состојби од нормални,или ти низ Скопјето на секој чекор сретнуваш муслимани со по четири жени под рака?-Ајде те молам,дигни го нивото на дискусија,немој и ти сега ко оној Постарион брат да ме засмејуваш. |
|||
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
|||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ајде појаснете ми во кои тоа "вонредни" состојби за муслиманинот е доблесно да земе повеќе жени?
|
|||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Vo sto e razlikata kaj sherijatskite zemji sto nema tolku prostitucija? Toa mora da e poradi sherijatskiot zakon i kako toj se odnesuva prema prostitukite, neli? Kakva e kaznata spored sherijatskiot zakon za prostitucija? Изменето од Messenger - 24.Март.2008 во 00:53 |
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Префрли се на соодветна тема и ќе дознаеш. |
|||
|
|||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Dubai e grad podelen na dva dela. Vo edniot vazat sheriatskite zakoni i e dosadno, vo drugiot ne vazi sheriatot i e mnogu zabavnooooooo hahahaha
|
|||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|||
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
војни...... |
|||
|
|||
Templarius
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pa sto ce mu se povece zeni vo vojna vo vojna mu treba povece puski....
|
|||
Give me your secrets
|||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
1. Onie koi ke ostanat bez mazhi otkako negovite brakja ke zaginat vo vojnata. 2. Onie sto ke gi zarobi, otkako ke gi otepa nivnite mazhi. |
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
Templarius
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pa neznam kako e mozno no ete taka e najverojatno poradi ekonomijata i turizmot...
|
|||
Give me your secrets
|||
Внеси реплика | страница <1 1415161718 46> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |