IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Реклами
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Реклами

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 33>
Автор
Порака
RUSHKA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 2837
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Февруари.2008 во 20:45
NOVOGOGISNA REKLAMA NA KOKA KOLA SO KAMIONOT I CELIOT AMBIENT E PREKRASEN...PRAZNICI SE BLIZAT....PRAZNICI SE BLIZAT...
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
ETcontact Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 28.Декември.2007
Поени: 6
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ETcontact Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2008 во 00:10
Za mene naj-LOSHA reklama e onaa na DARKO-PANCEV zena-MU sto reklamira prasok za perenje (Jas ne veruvam na reklami....a ustvari sama-ta i ucestvuvam vo niv)
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2008 во 23:12
Originally posted by connected connected напиша:

ednas veke spomnav, ama vo druga tema.
najlosa reklama spored mene e reklamata za RAMA-margarin, onaa so dosadnata melodija SAKAMEEE RAMA
UZAS!!!!!лутина
па ако не можат да направат добра реклама прават дебилна мелодија која ти пере мозок и ја пуштаат по 100 пати на ден меѓу твоите омилени серии
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
Ena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Декември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 798
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2008 во 17:18
Ехххх........ баш ја заборавивме таа реклама со рама маргарин, и ти сега не потсетуваш.
Убедливо е најлоша рекламата, и многу е дебилна песната
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2008 во 23:18
оваа за axe - dark temptation (мислам дека така се вика) морбидна е
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
CONTESSA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Декември.2007
Поени: 1620
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај CONTESSA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2008 во 02:21
Monuska mislis na cokoladniot tip?.............zosto morbidna mene bas mi e jaka osobeno koga edna od tipkite mu apnuva od gazeto......
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2008 во 14:22
Originally posted by CONTESSA CONTESSA напиша:

Monuska mislis na cokoladniot tip?.............zosto morbidna mene bas mi e jaka osobeno koga edna od tipkite mu apnuva od gazeto......

ама не е толку јака кога му ја снемува раката
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
bluebell Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Регистриран: 14.Септември.2007
Поени: 8041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2008 во 16:24
Originally posted by Monuska Monuska напиша:

оваа за axe - dark temptation (мислам дека така се вика) морбидна е
стварно одвратна, а од поновиве и таа за Мc кафе,мислам беше!
always look on the bright side of the life!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Март.2008 во 23:24
ја гледав рекламата за новиот бонукс, пролетниот, и уште не можам да се досмеам
Кон врв
arsin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јануари.2008
Поени: 258
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај arsin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2008 во 18:58

Originally posted by arsin arsin напиша:

Originally posted by arsin arsin напиша:

ја гледав рекламата за новиот бонукс, пролетниот, и уште не можам да се досмеам

abe i onaja so cif imame mesto vo loza ne e losa hehehehe

и ова ја немам гледано...

podobro i sto ja nemas gledano zatoa e na forumot

а сеири на што ќе фаќам?

ke se najdi nesto
let the force be with you
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2008 во 04:38
Originally posted by diogenskopje diogenskopje напиша:

Definitivno onaa propagandisticko-popullisticko-diktatorso-avtokratna na Vladata..so celoto semejstvo ui sinot..."koj ne raboti na vladata..ALI zatoa Vladata raboti za nego" ..koja papazjanija...."abe dedo koga posleden pat i kupi rodendenski podarok na vnukati?" loooool...koj bullsh*tt...samo me interesira..dali nekoj go znae avtorot na na ovaa poppulisticka bljvanica..najnova od kujnata na Vladata?...(sakam samo da mu cestitam)..odnapred blagodarenp.s...a za najIRITANTNA...definitivno..NEKTAR MARMALADA...strav me faka koga ke go vidam onoj malion lik...odma fakam daljinskoto da namalam

POTPOLNO SE SLOZUVAM SO TEBE DRUGAR DIOGENSKOJE
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2008 во 23:57
1.За “ Кристал“, кај се видело некој да лиже маргарин?

2. Рама (пак маргарин) со бабата

3. Последниве за кока-кола (заљубена-изгубена)...

Чек да ми текне има многу

4. Гонг-демек бабава се дотерала ко за на прием а ај сликаат у трговски као случајна минувачка. Очај.

5. Очај се и за Бонукс-сите до една, како и самиот прашак впрочем.

И куп други.голема%20насмевка

МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2008 во 00:17
Definitivno onaa propagandisticko-popullisticko-diktatorso-avtokratna na Vladata..so celoto semejstvo ui sinot..."koj ne raboti na vladata..ALI zatoa Vladata raboti za nego" ..koja papazjanija...."abe dedo koga posleden pat i kupi rodendenski podarok na vnukati?" loooool...koj bullsh*tt...samo me interesira..dali nekoj go znae avtorot na na ovaa poppulisticka bljvanica..najnova od kujnata na Vladata?...(sakam samo da mu cestitam)..odnapred blagodaren

p.s...a za najIRITANTNA...definitivno..NEKTAR MARMALADA...strav me faka koga ke go vidam onoj malion lik...odma fakam daljinskoto da namalam
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
Iron Lion Zion Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 26.Март.2008
Поени: 8
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Lion Zion Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2008 во 17:04
Па ги има многу, незнам од кај почнам, ама во секој случај си имам свој фаворит.
-Александар леопарду, свежо намачкан со дамки од чоколадо.Ооо, не, мајка ти ќе ме убие. Тоа е затоа што е тешко да се проголта дезенот.
убедлово оваа реклама е мој хит.
-Невешти прст........Уште да можеше да го симне вишокот килограми.
-Мистер мускуло, ги сака работите што вие не ги сакате, (а во тој момент кога се збори ова, во кадар стои вц шоља).

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 33>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,137 секунди.