|
Analog ili Digital |
Внеси реплика | страница <1 456 |
Автор | |
Tegla
Сениор Регистриран: 16.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 2213 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Normalno . Inaku sto mislite, zosto na MF kamerite imase Polaroid grb? Ili zosto go izmislija digitalniot grb? Zaradi preview. I seuste digitalnite grbovi se koristat za preview, a fotografiraat na film. Bas pred nekoe vreme na discovery gledav American Chopper. Epizodata bese so nivna foto sesija vo studio. Gi fotografiraa so Mamiya RZ so digitalen grb i eden kup Fuji slajd filmovi . |
|
That is called grain. It is supposed to be there.
|
|
lazoroski
Група Регистриран: 05.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 45 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bas mi e drago sto se otvori vakva interesna diskusija i im blagodaram na site sto go podelija svoeto mislenje vo odnos na razlikite digital / film.
Smetam deka toa e edna siroka tema koja mozebi zasluzuva cela edna tema kade sto bi mozele da diskutirame za site razliki pomegju film/digital vo smisol na kvalitet, estetika, tehnika itn. Isto taka i fala mu na Tegla sto se povika na moi fotki kako demonstracija na Voigltander lekjite (iako postna pogresen link pa Sanja gledase malku seir Nejse, da ne dolzam, drago mi e sto vaka mi trgna na forumov , vie ste super drustvo pa ke polemizirame i vo idnina. POZDRAV ! Изменето од lazoroski - 23.Март.2008 во 20:45 |
|
http://www.flickr.com/photos/23131621@N07/
|
|
JANE971
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Canon-џија Регистриран: 20.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1711 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ej ova e dobro , veke nema da bidam osamen, nema veke retro Jane, tuka e i retro Tegla i retro Lazaroski. Veke sme trojstvo
|
|
Born to be alive...
http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski |
|
lazoroski
Група Регистриран: 05.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 45 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ajde ajde se namnozivme
Pozdrav ! P.S Inaku imeto mi e Zoran a ima uste eden retro Lazoroski ... brat mi Vladimir Изменето од lazoroski - 23.Март.2008 во 23:48 |
|
http://www.flickr.com/photos/23131621@N07/
|
|
Mire
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1594 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zoran, Ima tema analog vs digital, taman rabota da ja nema Se nadevam nema da zamerite, no gi ispreseliv porakite ovde, za da ne bidat off-topic. Uste da smislam kade da ja preselam analog MF i Voight diskusijata...sepak e onaa tema za novi aparati. Изменето од Mire - 24.Март.2008 во 07:36 |
|
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka klikni TUKA
|
|
Внеси реплика | страница <1 456 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |