IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Вероисповед
  Активни теми Активни теми RSS - ВЕРСКИ ОБИЧАИ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ВЕРСКИ ОБИЧАИ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 25>
Автор
Порака
khaleefah Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"The Khilafah is Coming..."

Регистриран: 25.Септември.2006
Статус: Офлајн
Поени: 1115
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај khaleefah Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2008 во 15:05
Nisto... Ke cekam jas Aisha da dojde голема%20насмевка

Ne se mesham ja vo zenski muabeti голема%20насмевка големо%20гушкање
Кон врв
Messenger Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор

Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet

Регистриран: 21.Април.2006
Поени: 18208
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2008 во 15:06
C'mon Templarius... Ajde jasno mi e zoshto maria ne razbra, sepak zhenite ne razmisluvaat po istiot terk kako i mazhite, ama ti da ne razbresh?

Ili mozhebi se pravish deka ne razbirash za da go prepotuvash khaleefah tuka vo obid da objasni na zhena sto mislat mazhite koga ke rechat deka niviot najsvet obichaj e seksot...
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2008 во 15:06
Од што се плашиш?намигнувањеПа нема да ти ја искубам брадата ако незнаеш?голема%20насмевка
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
Администратор
Администратор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2008 во 15:07
Originally posted by khaleefah khaleefah напиша:

Nisto... Ke cekam jas Aisha da dojde голема%20насмевкаNe se mesham ja vo zenski muabeti голема%20насмевка големо%20гушкање

Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај khaleefah Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2008 во 15:08
Originally posted by Messenger Messenger напиша:

C'mon Templarius... Ajde jasno mi e zoshto maria ne razbra, sepak zhenite ne razmisluvaat po istiot terk kako i mazhite, ama ti da ne razbresh?

Ili mozhebi se pravish deka ne razbirash za da go prepotuvash khaleefah tuka vo obid da objasni na zhena sto mislat mazhite koga ke rechat deka niviot najsvet obichaj e seksot...

Cekaj Mesut.... Nekoi mnogu bavno razmisluvaat голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2008 во 15:08
Калифе, не сакам Ајша да ми одговори-очекувам одговор од тебе. Што е тука страшно? намигнување

Изменето од maria_magdalena - 23.Март.2008 во 15:09
Кон врв
Администратор
Администратор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2008 во 15:10
khaleefah, ne ja meshaj sestra Aisha vo seto ova... rabotava ke stane epten turli-tava...    

Изменето од Messenger - 23.Март.2008 во 15:12
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај khaleefah Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2008 во 15:10
Originally posted by maria_magdalena maria_magdalena напиша:

Калифе, не сакам Ајша да ми одговори-очекувам одговор од тебе. намигнување

Aj sega izlezi na kraj so zena...газење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2008 во 15:12
Ќе ми одговориш или не? Јас сакам да зборувам со мажи кои не заобиколуваат-во ништо. Ако си кадар да ми одговориш, tfaddl, ако не, кажи отворено.збунетост
Кон врв
Администратор
Администратор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2008 во 15:12
Ovoj muabet ke stane najdobrata spontana shega sto bilo koga izlegla od forumov!
Кон врв
Templarius Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Февруари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 2754
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Templarius Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2008 во 15:14
Jas samo cekam odgovor da dade onoj na koj mu e postaveno prasanjeto....

Изменето од Templarius - 23.Март.2008 во 15:14
Give me your secrets
Bring me a sign
Give me a reason
To walk the fire
See another dawn
Through our son's eyes
You give me a reason
To walk the fire.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај khaleefah Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2008 во 15:14
Originally posted by maria_magdalena maria_magdalena напиша:

Ќе ми одговориш или не? Јас сакам да зборувам со мажи кои не заобиколуваат-во ништо. Ако си кадар да ми одговориш, tfaddl, ако не, кажи отворено.збунетост

Ok kazuvam otvoreno! Nemam muda za ova !газење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2008 во 15:14
И ќе се вика “Како М.Магдалена го надмудри Калифот“голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2008 во 15:15
Абе и ручеков да ми изгори не се откажувам, па нека јадат сендвичи денес.голема%20насмевка
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 25>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.