|
ВЕРСКИ ОБИЧАИ |
Внеси реплика | страница <1 45678 25> |
Автор | |||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Во кој смисол и зошто мислиш така? |
|||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Maria ne mislev na tebe, tuku na onie dvajcata pred tebe. |
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne ne siram dezinformacii jas tamu odam cesto i rabotam tamu kazi mi ti koga si bil tamu.... |
|||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|||
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор "The Khilafah is Coming..." Регистриран: 25.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Walla mnogu prasuvas! |
|||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Wallahi, Кој тропа-ќе му отворат
|
|||
|
|||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ako tolku sakate so khaleefah da muabetite na ovaa tema, a sepak da ostanete na forumot za veroispoved, prefrlete se barem na temaat za Sharijatot. |
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор "The Khilafah is Coming..." Регистриран: 25.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Nekoe raboti ne se za zenite da znaat.Zatoa odmori malce |
|||
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ete, se vrativme nazad... verski obichaj e - ramnopravnost megju mazhot i zhenata.
|
|||
|
|||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Па каде е тука еднаквоста на жените и мажите според Исламот? А?
|
|||
|
|||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Eve jas ce te prasam koj e najpoznat vehabiski obicaj vrzan za zenata???? |
|||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Па нели на 100 места пишувавте како Исламот е најрамноправна вера, жената имала најмногу праав, а ваму-не требало ни да знае се. А таман мислев да се конвертирам
|
|||
|
|||
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Sekoja parichka ima dve strani...
|
|||
|
|||
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ednakvost? Uste neznam nekoj Ajet od Quranot ili Hadis od Pejgamberot koj zboruva za ednakvosta na mazot i zenata. Ako bea mazot i zenata ednakvi togas na svetot ke postoeja samo zeni |
|||
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Sexot! |
|||
Внеси реплика | страница <1 45678 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |