|
Зошто машките изневеруваат ??? |
Внеси реплика | страница <1 1819202122 51> |
Автор | |||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
nishto ne znaete
|
|||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...znachi, sakash da kazesh deka mazite i zenite se isti???... ...zenite koa se razocharani od ljubovta ili pijat ili bludnichat, a mazite koa se razocharani od ljubovta samo pijat... ps. pojma da ne nemalo breeeeeeeeee... |
|||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
A da ne si vo zabluda malkuuuuuuuuuuu?!?!?!?!?!
|
|||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
.......oooo prvo da ja pozdravam lady blue..............
i da iskomentiram nesto na ovaa tema.....................
...........sve duri ima zeni na koi im mrda gazot levo desno..............ke ima i neverstva i iznevereni zeni..............
izvinete zeni(ama i jas sum zena i mora da priznaeme deka e toa taka) no sekoja cest na isklucocite.............i od maska i od zenska strana..............
|
|||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pozz srcka
|
|||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
КОЈ? ..ЈАААА? НЕЕЕЕЕ..!!!
Изменето од zagor - 22.Март.2008 во 12:25 |
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne gledam nikakva logika vo ova |
|||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...............logika????????a kakva logika barash vo neverstvata?????
ili logika nema vo mojot post????? e pa ke se potrudam da ti ja dolovam mislata moja.........
eve na pr. tebe kako zena moze????? li nekoj maz sto ti se pusta da te natera da legnes so nego?????..............ako ti si dovolno svesna i ne podpagas pod vlijanie a si vo vrska......ili brak kolku i da navaluva nema da go storis toa............
........a dodeka ako ti sakas da napravis prevara i da legnes so nekoj sto go simpatises...........ke go legnes bez problem...........zatoa sto do sega ne sum sretnala masko ako mu se "ponudis"deka ke te odbie...........pa makar i da e vo vrska ili brak..............
|
|||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
....ПОСТОЕЛО И ЌЕ ПОСТОИ БАР ЗА МЕНЕ, НЕШТО ШТО ЌЕ МЕ НАТЕРА ДА ГО СТОРАМ ТОА!!!...НЕШТО НОВО....НЕШТО ПРИВЛЕЧНО..УБАВО..НЕЖНО...НЕШТО ШТО И ФАЛИ НА ПРЕТХОДНАТА..СЕГАШНАТА...!!! .....МАКАР И НОКТОТ НА МАЛОТ ПРСТ ДА Е ВО ПРАШАЊЕ...!!!...МАЛИТЕ НЕШТА СЕ ГОЛЕМИ ВО ОЧИТЕ НА НЕКОГО...
|
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...treba da si go pribereme opashot...
|
|||
Zdravko81
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...pa...shoznam...mozda...a mozda i ne... ...logikata e sledna...deka zenite nemaat bash logika, a mazite go iskoristuvaat toa dosta chesto... |
|||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
eeeee toa opavcheto toa toa.... ... |
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Понекогаш само затоа што ми се може, ете зошто!!!!!!!!!1
|
|||
Внеси реплика | страница <1 1819202122 51> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |