![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 307308309310311 1402> |
Автор | |
CONTESSA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eden bleki...........cigar...............aj bidi taka dobar i daj po eden za blue i za mene.............
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
сакам да кажам дека нема да пушам до утре за да не ми се лути син ми
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Irenica na pomos!Bujrum!
![]() |
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
е такви ама стил да се .....од виолетовите
Изменето од blueprayer - 22.Март.2008 во 04:43 |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
ЛОЛ........празна била
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
....hahahaha....ova od moite...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Irenica bre zavisnik eden
|
![]() |
|
CONTESSA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
![]() |
|
![]() |
|
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Jas imam,ajde site kaj mene!
![]() P.S.- ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
luge ke pocnam po pepelnikov da burickam,ova ne se izdrzuvaaaaaaaa....................bre zavisnost se vikalo................
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
ПМ............и ја неам цигариииииииииииииииииииииии
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lele,mila,jas uste ne sum vlegla vo taa tema da se cekiram!Demek ne sum tuka celo vreme ![]() pa takvi ste,zarazni,sto da pravam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bleki ti kazav po gore...........
|
|
![]() |
|
ПМ......не се издржува ова..........а уш малкуцка вино ми остана........сеа и него на суво..........нееееее.....блеки за да не се нервозира че ојт да спијат.........
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 307308309310311 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |