|
Муслиманите и нешеријатските држави |
Внеси реплика | страница <1 171819 |
Автор | ||
efendija
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тоа што ти Лаки си го видел нема никаква врска со Шериатот,не е никаква заостаната форма од него.Не е добро непознати работи да се адресираат до исламскиот шериат. |
||
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
||
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е па тоа всушност што ти го кажуваш е Исламскиот Шериат.Секогаш спремен,секогаш подготвен за сите предизвици во животот. И со вториот дел се согласувам.Точно е дека Иса а.с. ќе дојде меѓу тие со застарени чевли,за да им каже дека имало и други чевли кои тие не сакале да ги обујат. Изменето од efendija - 19.Март.2008 во 20:31 |
||
|
||
aladin
Сениор Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2043 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ајде на твоето Copy-Paste,да ти дадам и мое Copy-Paste:Многу тие јако прашањево,нема што.Ако во една немуслиманска земја на муслиманот му се дадени сите права да си го живее и практикува Исламот,тогаш тој муслиман е обврзан да ги следи законите на таа земја,па макар нејзините владари да веруваат и во крава. Многу ме намачи. |
||
|
||
aladin
Сениор Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2043 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
izgleda ne citas ubavo?
so potkrepa od ,,knigata serijat,,! -ce ve molam |
||
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Onoj koj ne saka da razbere - toj vsusnost ne moze da razbere. Samo ne saka da priznae!
Aj smiri se! Legni, kreni gi nozete, malku krv da ti protece niz mozokot, pa da vidime - II runda mozebi ke razberes! |
||
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
||
Внеси реплика | страница <1 171819 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |