IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Зошто машките изневеруваат ???
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Зошто машките изневеруваат ???

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 51>
Автор
Порака
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2008 во 00:12
Originally posted by majstorce62 majstorce62 напиша:

Оти жените сакаат да си пакостат една на друга, па потикнуваат неверство... Кога си соло, вртат кругови, те ќе размислам, те птијатели сме.. А кога си во врска, тогаш сами те напаѓаат... Ако било лесно со жените и бог ќе имал жена...

Мајсторче во право си ти, види размислување!!!!
Ама ова со пакоста некако, ааа???
Хмммммммм!!!
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2008 во 00:13
Originally posted by $BlackDevil$ $BlackDevil$ напиша:

ja i priogjam na nekoja sto ke mi se dopadne......ama nikad ne sum izneveril niedna.....cas na rec

a si ja poglednal vo ocivaka?
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2008 во 00:13
епа друже изгледа побрз ми е паметот..... ај прочитај пак
А жената само еднаш да помисли на секс, многу полесно може да го оствари тоа, нели!!!
Ако жените ја водат играта, а така е 100%, ако наумат да легнат некој тоа и ќе го направат, а така е не баш 100%, ама ајде нека биде, тогаш се прашувам-
ете каде ти кажуваш за нивната храброст.
Е ова со искомплексираност на мажите и професија звана-папучарство, ама појма немам од каде го заклучи!!!!!!
 Може мажите и нон-стоп да мислат на секс, ама тешко дека лесно и брзо нешто ќе можат да направат во врска со тоа.

а може ти сакаш кажеш не знаеш речеш? патем назад на тема не се работи за жени.....се се вадите со тоа дека жените повеке варале.....кажете си го своето а не да межате жени!намигнување
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2008 во 00:13

ja i priogjam na nekoja sto ke mi se dopadne......ama nikad ne sum izneveril niedna.....cas na rec

Ти веруем и ја исто!!!!!!!!
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2008 во 00:16
Originally posted by *moon* *moon* напиша:

a si ja poglednal vo ocivaka?

ma oci od niv ne sum trgnal
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2008 во 00:18
држете се на темата ве молам
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
mikus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2005
Поени: 49802
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2008 во 00:26
od koga se vika ova tema plavo de
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2008 во 00:28
e pa vaka......malo rezime da napravime......ona sto e realnost....a imam i licni primeri i toa kako mazite izneveruvaat i zenite kako izneveruvaat.....tuka nema protivrecenje.....posto temava e zosto mazite izneveruvaat e pa toa ide vaka......
znaci ozenet so deca.....se pojavuva nekoja zenska ( od tija "domakinkite") ...... ovaj lesen vo umot....so pari vo dzebot....ona go vrti so dva-tri muabeti.....mu vika rezerviraj vo hotel.....drugiot den pak.....tretiot pak......i se dodeka toa ne izleze na videlina ..... odnosno ne doznae negovata zena....i sto posle.....se rastura brak....a plus toa i deca.....ne ne toa sum videl kako odi so nekoi slepci i nikogas ne bi pravel taka.....a zenite.....isto e i so niv....nema razlika mazi zeni.....se e do nivniot mentalitet da recam.....nivniot nacin na razmisluvanje....a seto toa se desava pred moi ochi......demek ja dobar sum.....i ne bi kazal na nikoj....a do dusa i ne sum kazal na nikoj ...... ali so tek na vreme samite napravile greski se razotkrile.....i sea tie si znaat kako im e....a i jas i mi sluzi kako primer.....znaci kolku i da se praves fraer.....i kakov da si.....posle toa retko ima vtora sansa.....i si ramno na propast....ili narodski receno ....pokazan so prst.....gubis renome i site tie raboti
Кон врв
mikus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2005
Поени: 49802
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2008 во 00:30
se toa e ubo
no
dali namerno zaboravate
deka

custvata se mnogu posilni od logikata

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2008 во 00:39
koga sme kaj temava izneveruvanje nezboruvame za homosexualci i lezbejki-zboruvame za luge od sprotiven pol.znaci zaklucok:od ista pricina i dvata pola ednostaven odgovor toa sto go nemas vo edna vrska go baras nadvor.
sovet:namesto da se zamarame zosto?da mislime sto treba da se popravi vo taa vrska neli e podobro taka?

Изменето од *moon* - 21.Март.2008 во 00:40
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2008 во 00:41
nema sto da se razmisluva.......edinstveno sto treba da se razmisluva.....e slednoto........sto ima vo taa drugata a go nema mojata.....znaci isto se....i ednata e so zizski i drugata....i ednata ima "onakvo" i drugata ima......e koja e razlikata sea????
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2008 во 00:43

nema sto da se razmisluva.......edinstveno sto treba da se razmisluva.....e slednoto........sto ima vo taa drugata a go nema mojata.....znaci isto se....i ednata e so zizski i drugata....i ednata ima "onakvo" i drugata ima......e koja e razlikata sea????

razlikat;misli so umot i raboti so nego,a za plovite organi da prorabotat treba vreme...
misli so glavaaaaaaaaaaaaaaaa
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2008 во 00:45
a znaci treba da razmisluvam.....kako da izneveram ...taka?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2008 во 00:47

a znaci treba da razmisluvam.....kako da izneveram ...taka?
pa ako sexot ti e prioritet da a ako ti e vrskata togas umot
razmisluvaj ednas se gresi
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 51>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.