|
Зошто машките изневеруваат ??? |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 51> |
Автор | |
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.....AKO SE ODNESUVA REPLIKATA NA MENE........AKO MOZE DA MI JA RAZJASNISH.NE JA RAZBRAV..............
|
|
Zdravko81
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vaka nekako te razbrav jas |
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
Zdravko81
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ili moze gresham
|
|
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....NE BE DUSHO..................koga zenata ljubi..........ne misli na prevara............a ako si e radodajka i neznae da saka........e togas si misli na drugi raboti..................
|
|
Zdravko81
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znaci, ne se site zeni prevarantki. Nito pak se 100% zasluzni za prevarite, neli?
|
|
|
|
bibce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
/..................da ne se site prevarantki..............kako i sto ne se site mazi prevaranti,,,,,,,,,,,,,ama pak ke kazam deka celata igra okolu prevarata ja igra zenata.............ako naumi edna zena da legne so nekoj maz.............toa i ke go napravi...............a sto e obratno so vas mazite..........
|
|
paris25
Сениор Регистриран: 16.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 969 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..ako naumi edna zena da legne so nekoj maz.............toa i
ke go napravi...............a sto e obratno so vas mazite..........
eee toa e kaj vas tuka ste vo prednost od nas,ama pak od druga strana vie nemate tolku golema zelba za da go legnete nekoj kolku ni sto imame za nekoja |
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се согласувам со повеќе работи што ги кажа во постовите , ама да резимираме. Ако жените ја водат играта, а така е 100%, ако наумат да легнат некој тоа и ќе го направат, а така е не баш 100%, ама ајде нека биде, тогаш се прашувам- ЗОШТО И СО КОГО МАЖИТЕ ИЗНЕВЕРУВААТ?????????? Па то са само жртви на апетитите на жени кои сакаат некого да легнат!! И после машките биле посилен пол!!!!!!!!! |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На сите ни е јасно дека машките само физички се појаки од жените....другото е релативно кое води и до поголем % дека жените се посилни. Не секоја жена мисли како само да легне некој, затоа што една друга статистика пак вели дека мажите повеке пати од жените помислуваат на секс дневно.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
којсумјас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тоа дека жените имаат предност над мажите, не во однос на физичка сила, има нешто вистина, ама не во сите ствари. Но тоа е друга тема ми се чини!!!! Е сега за тоа дека мажите повеќе пати на ден помислуваат на секс, се согласувам, ама тоа сигурно не е причина за нивното неверство. Може мажите и нон-стоп да мислат на секс, ама тешко дека лесно и брзо нешто ќе можат да направат во врска со тоа. А жената само еднаш да помисли на секс, многу полесно може да го оствари тоа, нели!!! Е па сега излегува дека мажите повеќе сакаат да имаат секс-следствено и да изневеруваат, а жените помалку сакаат ама повеќе можат!!! Е па еве нешто за што жените се во предност во однос на машките. Е сеа вака кога го прегледувам постов, нешто не ми е баш јасно што сакав да кажам , ама ај ќе ми текне!!!!!!!! Нешто за неверство ли беше!!!!!1 |
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оти жените сакаат да си пакостат една на друга, па потикнуваат неверство... Кога си соло, вртат кругови, те ќе размислам, те птијатели сме.. А кога си во врска, тогаш сами те напаѓаат... Ако било лесно со жените и бог ќе имал жена...
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
КОЈ СУМ ЈАС-според тоа што го пишав јас гледам не си ме разбрал се, ама според тоа што си го пишал ти испаѓа дека жените повеке имаат храброст да пријдат и остварат нешто. Значи според твојата дефиниција заклучокот испаѓа мажите се искомплексирани папучари што страв им е да пријдат на таа што сакаат а жените имаа м**а? или грешам?
Изменето од blueprayer - 21.Март.2008 во 00:01 |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
којсумјас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
blue, не знам како ти успева да ги вадиш од контекст работиве, ама никаде не споменав дека жените имаат повеќе храброст да пријдат и да остварат нешто. Само реков дека име многу полесно да го направат тоа!!!
Е ова со искомплексираност на мажите и професија звана-папучарство, ама појма немам од каде го заклучи!!!!!! Пет пати го прочитав тоа што го напишав и ама баш ништо не наведува на таков заклучок!! Кој рече дека име страв да пријдат!!!!!!!!?????!!!!!!! Нешто различни патишта за логика користиме ми се чини! |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja i priogjam na nekoja sto ke mi se dopadne......ama nikad ne sum izneveril niedna.....cas na rec
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Внеси реплика | страница <1 1112131415 51> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |