IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Зошто машките изневеруваат ???
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Зошто машките изневеруваат ???

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 51>
Автор
Порака
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2008 во 19:22
.....AKO SE ODNESUVA REPLIKATA NA MENE........AKO MOZE DA MI JA RAZJASNISH.NE JA RAZBRAV..............голема%20насмевка
Кон врв
Zdravko81 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2008
Поени: 1690
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zdravko81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2008 во 19:24
Originally posted by bibce bibce напиша:

.....AKO SE ODNESUVA REPLIKATA NA MENE........AKO MOZE DA MI JA RAZJASNISH.NE JA RAZBRAV..............голема%20насмевка
Eve vaka srce moe. Velish deka zenite se vinivni za sekoja prvara a velish i deka zenite sakaat 100 % so srce i dusha i toa vodi do toa deka zenite 100% so srce i dusha pravat prevari
Vaka nekako te razbrav jas
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zdravko81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2008 во 19:34
Ili moze gresham
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2008 во 19:34
....NE BE DUSHO..................koga zenata ljubi..........ne misli na prevara............a  ako si e radodajka i neznae da  saka........e togas  si misli na drugi raboti..................   
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zdravko81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2008 во 19:39
Znaci, ne se site zeni prevarantki. Nito pak se 100% zasluzni za prevarite, neli?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2008 во 19:51
/..................da ne se site prevarantki..............kako i sto ne se site mazi prevaranti,,,,,,,,,,,,,ama pak ke kazam deka celata igra okolu prevarata ja igra zenata.............ako naumi edna zena da legne so nekoj maz.............toa i ke go napravi...............a sto e obratno so vas mazite..........намигнување
Кон врв
paris25 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Мај.2006
Поени: 969
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај paris25 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2008 во 20:37
..ako naumi edna zena da legne so nekoj maz.............toa i ke go napravi...............a sto e obratno so vas mazite..........намигнување

eee toa e kaj vas tuka ste vo prednost od nas,ama pak od druga strana vie nemate tolku golema zelba za da go legnete nekoj kolku ni sto imame za nekoja намигнувањеголемо%20гушкање
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2008 во 23:26
Originally posted by bibce bibce напиша:

/..................da ne se site prevarantki..............kako i sto ne se site mazi prevaranti,,,,,,,,,,,,,ama pak ke kazam deka celata igra okolu prevarata ja igra zenata.............ako naumi edna zena da legne so nekoj maz.............toa i ke go napravi...............a sto e obratno so vas mazite..........намигнување

Се согласувам со повеќе работи што ги кажа во постовите , ама да резимираме. Ако жените ја водат играта, а така е 100%, ако наумат да легнат некој тоа и ќе го направат, а така е не баш 100%, ама ајде нека биде, тогаш се прашувам-
ЗОШТО И СО КОГО МАЖИТЕ ИЗНЕВЕРУВААТ??????????
Па то са само жртви на апетитите на жени кои сакаат некого да легнат!!
И после машките биле посилен пол!!!!!!!!!

Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2008 во 23:34
На сите ни е јасно дека машките само физички се појаки од жените....другото е релативно кое води и до поголем % дека жените се посилни. Не секоја жена мисли како само да легне некој, затоа што една друга статистика пак вели дека мажите повеке пати од жените помислуваат на секс дневно.
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2008 во 23:53
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

На сите ни е јасно дека машките само физички се појаки од жените....другото е релативно кое води и до поголем % дека жените се посилни. Не секоја жена мисли како само да легне некој, затоа што една друга статистика пак вели дека мажите повеке пати од жените помислуваат на секс дневно.

Тоа дека жените имаат предност над мажите, не во однос на физичка сила, има нешто вистина, ама не во сите ствари. Но тоа е друга тема ми се чини!!!!
Е сега за тоа дека мажите повеќе пати на ден помислуваат на секс, се согласувам, ама тоа сигурно не е причина за нивното неверство.
Може мажите и нон-стоп да мислат на секс, ама тешко дека лесно и брзо нешто ќе можат да направат во врска со тоа.
А жената само еднаш да помисли на секс, многу полесно може да го оствари тоа, нели!!!
Е па сега излегува дека мажите повеќе сакаат да имаат секс-следствено и да изневеруваат, а жените помалку сакаат ама повеќе можат!!!
Е па еве нешто за што жените се во предност во однос на машките.
Е сеа вака кога го прегледувам постов, нешто не ми е баш јасно што сакав да кажам , ама ај ќе ми текне!!!!!!!!
Нешто за неверство ли беше!!!!!1
Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2008 во 23:55
Оти жените сакаат да си пакостат една на друга, па потикнуваат неверство... Кога си соло, вртат кругови, те ќе размислам, те птијатели сме.. А кога си во врска, тогаш сами те напаѓаат... Ако било лесно со жените и бог ќе имал жена...
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Март.2008 во 23:58
КОЈ СУМ ЈАС-според тоа што го пишав јас гледам не си ме разбрал се, ама според тоа што си го пишал ти испаѓа дека жените повеке имаат храброст да пријдат и остварат нешто. Значи според твојата дефиниција заклучокот испаѓа мажите се искомплексирани папучари што страв им е да пријдат на таа што сакаат а жените имаа м**а? или грешам?

Изменето од blueprayer - 21.Март.2008 во 00:01
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2008 во 00:07
blue, не знам како ти успева да ги вадиш од контекст работиве, ама никаде не споменав дека жените имаат повеќе храброст да пријдат и да остварат нешто. Само реков дека име многу полесно да го направат тоа!!!
Е ова со искомплексираност на мажите и професија звана-папучарство, ама појма немам од каде го заклучи!!!!!!
Пет пати го прочитав тоа што го напишав и ама баш ништо не наведува на таков заклучок!!
Кој рече дека име страв да пријдат!!!!!!!!?????!!!!!!!
Нешто различни патишта за логика користиме ми се чини!
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2008 во 00:09
ja i priogjam na nekoja sto ke mi se dopadne......ama nikad ne sum izneveril niedna.....cas na rec
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 51>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.