IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Дали ДПА ќе ја напушти владата?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали ДПА ќе ја напушти владата?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 15>
Автор
Порака
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2008 во 19:43
Pa ke kazam ne e toa sirokogradiot Brane ili Glupiot bucko pa ni bugarot ljubco.
Кон врв
novace Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Август.2007
Поени: 3067
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2008 во 19:46
Originally posted by kultuzin kultuzin напиша:

Pa Gruevski im udri po edna kloca, sega sami se vrakat , citam Taci se izvinuva i ke go karal toj podparolot sto laese vcera , zatoa sto se izbrzal so izjavite.

Ne e Grujo ,Branko pa po sekoja cena da se drzi za foteljta, ubavo im kaza ako sakate da razgovarame ke razgovarame ,a uceni na mene NE.

Ke zalat Albancite uste dolgo vreme za SDSM so ubavo im bese togas,niedno baranje ne im bese odbieno.

Само кога Македонија има прав  МАЧОР...тогаш и „глувците„ се напикани  во своите глувчешки дупки .....
намигнувањеголема%20насмевка
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
Кон врв
baba mulon Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Ноември.2007
Поени: 258
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај baba mulon Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2008 во 20:47
Како нежно се покори Тачи просто да не верувашгубитник
Кон врв
TONI Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Поени: 101
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај TONI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2008 во 21:45
Originally posted by novace novace напиша:

Pa Gruevski im udri po edna kloca, sega sami se vrakat , citam Taci se izvinuva i ke go karal toj podparolot sto laese vcera , zatoa sto se izbrzal so izjavite. Ne e Grujo ,Branko pa po sekoja cena da se drzi za foteljta, ubavo im kaza ako sakate da razgovarame ke razgovarame ,a uceni na mene NE. Ke zalat Albancite uste dolgo vreme za SDSM so ubavo im bese togas,niedno baranje ne im bese odbieno.

Само кога Македонија има прав МАЧОР...тогаш и „глувците„ се напикани во своите глувчешки дупки .....

намигнувањеголема%20насмевка

АЈ ЖИТИ МАЈКА КАЖИ НЕКОЕ ОД ОСТВАРЕНИТЕ БАРАЊА.
Кон врв
Red`Black Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 25.Јули.2007
Поени: 845
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Red`Black Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2008 во 21:59
Heehhehe ti Novac mi se smee od tvoite komentari
Кон врв
alekso_2000 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Март.2008
Локација: Macedonia
Поени: 523
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alekso_2000 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2008 во 22:31
GRUJO MAJSTORE

Изменето од moira - 18.Март.2008 во 22:44
car's freack
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2008 во 23:20
Ја напушта и  се враќа. Прави игри без граници.

Изменето од orlov - 18.Март.2008 во 23:21
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Март.2008 во 00:56
Јас не свакам едно нешто. Што мислат тие? не ке можеме без нив? Што се замислуваат уопште? Бог да ги поживи и таквите ретки будали ма%20ајде
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
novace Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Август.2007
Поени: 3067
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Март.2008 во 01:04
Originally posted by Red`Black Red`Black напиша:

Heehhehe ti Novac mi se smee od tvoite komentari
Ако на мене мислиш, мора дури и е потребна доза на веселост во овој веќе суморен дел од форумот..не од народот овде...туку од времето кои ги тера на такви теми да пишуваат..
голема%20насмевка
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
Кон врв
Polar Bear Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Декември.2007
Локација: Канада
Поени: 1152
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polar Bear Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Март.2008 во 02:48
Koj od ambasadorite mu gi vrza jajcata na Thachi?
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
Кон врв
dras Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јануари.2007
Поени: 858
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dras Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Март.2008 во 08:13

Веројатно америте во лик на Миловановиќ малку го дисциплинираа Тачи, но ако се земе дека ДУИ се веќе спрема да го заземе местото на ДПА, дали и Премиерот не е малку дисциплиниран или самиот свати дека некој друг ја крои капата на Македонија.

Кон врв
Red`Black Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 25.Јули.2007
Поени: 845
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Red`Black Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Март.2008 во 12:07
povtorno vlada so DPA i VMRO :)  toa bese samo obicna igra hehehhe
Кон врв
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Март.2008 во 14:52
На новинарско прашање каква е сега позицијата на ДПА во Владата, Тачи одговори дека неговата партија само политички ја напуштила коалицијата.

http://www.mia.com.mk/portal/page?_pageid=113,160569&_dad=portal&_schema=PORTAL&VestID=39087222&prikaz=3

Stvarno neznam sto da mislam za covekot?

Epten e promenliv.
Кон врв
Polar Bear Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Декември.2007
Локација: Канада
Поени: 1152
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polar Bear Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Март.2008 во 15:19

На новинарско прашање каква е сега позицијата на ДПА во Владата, Тачи одговори дека неговата партија само политички ја напуштила коалицијата.

http://www.mia.com.mk/portal/page?_pageid=113,160569&_dad=portal&_schema=PORTAL&VestID=39087222&prikaz=3

Stvarno neznam sto da mislam za covekot?

Epten e promenliv.

Ама се е јасно - политички нема никаква одговорност, но затоа финансиски уште ќе ги цица македонските граѓани.

Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 15>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,094 секунди.