|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика | страница <1 291292293294295 1402> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sega treba da vlezam vo tretata kuka na samrakot kade skorpija vladee i podznakot riba ke gi prevzeme moite dejstvija i postapki zosto vleguvam vo situacija kade glasot ne treba da mi se slusne
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сакам да кажам, дека ми се спиет
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sakam da kazam...............deka............ke bidam najdobra na svet............
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
deka reklamata za blue slot e odlicno napravena
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
deka ide maca oko tebe pazi ko ce te zajebe
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
more da imase Makedonija nemase olku vetar da duva.......c c c c sto ke bese ova
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
arsin
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 258 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sakava da kazam ....ustvari kako bese
|
|
let the force be with you
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сакам да кажам,... бај бај,... се читаме покасно
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...sakav da kazam deka bisernata devojka ni mnogu...................................in love.................ako ako toa me raduva
|
|
SummerLove
Сениор verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sneg i dozd istovremeno do sega ne sum videla
|
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сакам да кажам дека I don't know what to dooooo...
|
|
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сакам да кажам дека ме нервира нетов
|
|
irenka2
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sakam da kazam deka sakam da ozdravi majka mi
|
|
MAKEDONIJA BILA I KE BIDE
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакам да кажам дека ако уште утре не направам една многу важна работа по моето здравје-ќе цркнам!!!!!!!!!!
Изменето од Biba_G - 18.Март.2008 во 22:46 |
|
Внеси реплика | страница <1 291292293294295 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |