|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 7576777879 240> |
Автор | |
BidiFit
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 454 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зишто јапонците ги погребуваат мртвите со г`зот на горе?
На тоа место си ги паркраат велосипедите. Изменето од BidiFit - 09.Март.2008 во 20:35 |
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ШТО Е:
МАЛО, ЖОЛТО ПО ЗЕЛЕНО ШЕТА? КИНЕЗ БАРА АТОМСКА БОМБА ВО ЛИВАДА. А: МАЛО ЖОЛТО ВО СИНО ЛЕТО? КИНЕЗОТ ШТО ЈА ПРОНАШОЛ АТОМСКАТА БОМБА. |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
Valeta
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Едно дете и вели на мајка му:
- мамо, дали ангелите летаат? - да сине,летаат. - Синоќа слушнав како тате и вели на домашната помошничка„ ангелче“, дали таа ќе лета? - да сине уште рано изутрина. |
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..................
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
struga_13
Нов член Регистриран: 15.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сахара на пладне. Јава бедуин на камила, пзпемоштеп од
горештината, кога покрај него пролетува велосипедист. Бедуипот го запира и го
прашува како може да јури по таква горештина. |
|
ana arsovska
Нов член Регистриран: 13.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Dont hatch your chickens before they count
http://foto.idividi.com.mk/portfolio.asp?ID=9059 |
|
ana arsovska
Нов член Регистриран: 13.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve edna smesna strofa:
BESE ZIMA GORESTINI TESKI EDEN ZIV MRTOVEC NA KONJ JAVASE PESKI VO DALECINATA BLISKA NESTO CRNO SE BELEESE TOA BESE MLAD STAREC KOJ NA DRVEN KAMEN SEDESE I TIVKO, TIVKO SE DERESE: -STAKLO LI E PROZOROT? |
|
Dont hatch your chickens before they count
http://foto.idividi.com.mk/portfolio.asp?ID=9059 |
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...se razveduele zena i muz na sud i sea pred sudijata i porotata...zinata dava izjava i vika...
"aman vishe, ja neznam...sho mu stana na choekov moj, sve mi bara analen seks...pa vishe puknav ne se izdrzue" ...porotata u moment-rsnue od smeenje i site prisutni u sudnica, a sudijata tropa so chekanot i vika... "TISHINA BE-SHO SE SMEETE-PA ZNAETE LI BRE VIE-KAKO TOA BOLI... ...... |
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...doshol nekoj Selanec kaj doktorot da mu objasni eden fenomen sho mu se desil...sednal na stolcheto i go prashue doktorot...
...abe Doc....izvini vaka-mene ne mi e nisho ama me muchi edna rabota...ne mi ejasno zasho site 10 deca mi se crni a poslednovo se rodi belo...aj ziti sve kazi mi sho se desilo...??? ...doktorot mu objasnil... ...vidi sea komshija...gi gleash onie kozine u dvor sho se?...gleash site 15 se beli, arno ama ednata samo e crna...sea sho da se prai-toa ti e priroda-genetika-se deshava od vreme na vreme i toa... ...selanecov, na moment se zagleal u kozite i se secnal i so raztreperen glas mu rekol na doktorot... ..."iiiiiiiii...doc. kuti ziti sve, ti ne kazuj za decava jas nema da kazuem za kozite... |
|
Zaspana
Сениор Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Si bile dva limoni.Na edniot go zgazila kola,a drugiot se iscedil od smeenje..
|
|
arsin
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 258 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dali znaete sto se dobiva ako poracate jajca na oko vo kafana
-kolbas po celo |
|
arsin
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 258 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
malo dete bez race otislo kaj tatko mu i mu pobaralo pari za kolacina
tatko mu rekol -zemisi od gebot od paltoto deteto-tato jas nemam racina tatkoto-e nema racina nema kolacina Изменето од arsin - 16.Март.2008 во 23:08 |
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трајче отишол на скокање со подобрани,но кога дошол неговиот ред, тој му рекол на капетанот:
-Капетане, јас не смеам . -Зошто?? -Па тетками синоќа ми гледаше на кафе и ми кажа дека подобранот нема да ми се отвори. -Ма, Глупости!!Еве, ке си ги замениме подобраните. И така тие си ги замениле подобраните.Трајче скокнал, ја повлекол рачката и подобранот се отворил.Во тој момент крај него пролетал капетанот и се слушнало викање: - Трајчееееееееееееееееее , да ти ја ебамммммммммммммммм теткааааааааааа тиииииииииии |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...... |
|
Внеси реплика | страница <1 7576777879 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |