IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Вицотека
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Вицотека

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7576777879 240>
Автор
Порака
BidiFit Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 454
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BidiFit Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2008 во 20:33
Зишто јапонците ги погребуваат мртвите со г`зот на горе?
На тоа место си ги паркраат велосипедите.

Изменето од BidiFit - 09.Март.2008 во 20:35
Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2008 во 21:12
ШТО Е:
МАЛО, ЖОЛТО ПО ЗЕЛЕНО ШЕТА?
КИНЕЗ БАРА АТОМСКА БОМБА ВО ЛИВАДА.
А:
МАЛО ЖОЛТО ВО СИНО ЛЕТО?
КИНЕЗОТ ШТО ЈА ПРОНАШОЛ АТОМСКАТА БОМБА.
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
Valeta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 24220
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valeta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2008 во 15:34
Едно дете и вели на мајка му:
- мамо, дали ангелите летаат?
- да сине,летаат.
- Синоќа слушнав како тате и вели на домашната помошничка„ ангелче“, дали таа ќе лета?
- да сине уште рано изутрина.

Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2008 во 15:49
..........ангел........газење%20од%20смеење
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
struga_13 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Декември.2007
Поени: 25
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај struga_13 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Март.2008 во 15:43

Сахара на пладне. Јава бедуин на камила, пзпемоштеп од горештината, кога покрај него пролетува велосипедист. Бедуипот го запира и го прашува како може да јури по таква горештина.
"Во тоа е штосот, колку побргу јуриш ветерот повеќе те лади."
Решава бедуинот да проба. Ја тера камилата по галоп, и така половина час, додека не цркнала.
"Да му се невиди, се смрзна!" резигнирано заклучил бедуинот.среќаголема%20насмевка

Кон врв
ana arsovska Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Февруари.2008
Поени: 22
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ana arsovska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2008 во 22:00
Originally posted by Crna mamba Crna mamba напиша:

Citajte go ova:

Мајката му пишува писмо на синот после долго време:

Драг мој сине! Ако го добиеш ова писмо значи дека стигнало! А, ако не го добиеш, јави се повторно да ти го пратам. Еве ти пишувам бавно, затоа што незнаеш да читаш брзо. Татко ти прочита во весник дека статистички повеќе сообраќајни несреќи се случуваат на 1 километар оддалеченост од куќите, така што и ние се преселивме малку подалеку од куќата. Вчера ставив алишта во машината за перење и повлеков вода, но ги снема. Овде времето не е лошо. Минатата недела имаше бура само 2 пати. Првиот пат траеше 3, а вториот 4 дена. Во врска со онаа јакна што ја бараше, за да не тежат ги извадивме копчињата и ги ставивме во џебот. Најпосле го закопавме дедо ти: го најдовме телото кога ја чистевме куќата. Беше во плакарот од оној ден кога победи додека игравме криенка. Вчера експлодира шише со гас во кујната. Мене и татко ти не исфрли низ прозорецот. Какво чувство!!! После толку време повторно излеговме надвор заедно. Татко ти доби нова работа. Под него се наоѓаат 1000 луѓе... Го вработија на градските гробишта. Твојата сестра Јулија најпосле се омажи за својот маж и роди бе*е. Не го знаеме неговиот пол, па незнам дали ти стана тетка или вујко. Ако биде женско ќе го крсти по мене, иако ми е чудно, што ќе ја вика својата ќерка "мама". Мирко постојано се моли пред својата жена затоа што е девица. Веќе не се гледаме со вујко ти Петре, оној што умре минатата година. Брат ти Живко ме излудува. Ја затвори вратата од автомобилот, а клучевите останаа внатре. Мораше да оди дома, да земе дупликат клучеви и да не извлече и нас од автомобилот. Драг мој сине, не знам која ни е адресата. Фамилијата што пред нас живееше тука, си го зеде со се*е и куќниот број. Ако ја видиш Стојна, поздрави ја. А, ако не ја видиш, ништо не и зборувај. Те сака мама!

п.с. Сакав да ти испратам и пари, но веќе го затворив пликото.

Jako e a?

газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Dont hatch your chickens before they count
http://foto.idividi.com.mk/portfolio.asp?ID=9059

Кон врв
ana arsovska Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Февруари.2008
Поени: 22
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ana arsovska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2008 во 22:07
Eve edna smesna strofa:

BESE ZIMA
GORESTINI TESKI
EDEN ZIV MRTOVEC
NA KONJ JAVASE
PESKI
VO DALECINATA
BLISKA
NESTO CRNO SE BELEESE
TOA BESE
MLAD STAREC
KOJ NA DRVEN KAMEN
SEDESE
I TIVKO, TIVKO SE DERESE:
-STAKLO LI E PROZOROT?голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Dont hatch your chickens before they count
http://foto.idividi.com.mk/portfolio.asp?ID=9059

Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Март.2008 во 02:33
...se razveduele zena i muz na sud i sea pred sudijata i porotata...zinata dava izjava i vika...

"aman vishe, ja neznam...sho mu stana na choekov moj, sve mi bara analen seks...pa vishe puknav ne se izdrzue"

...porotata u moment-rsnue od smeenje i site prisutni u sudnica, a sudijata tropa so chekanot i vika...

"TISHINA BE-SHO SE SMEETE-PA ZNAETE LI BRE VIE-KAKO TOA BOLI...изненадување

...газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Март.2008 во 20:50
...doshol nekoj Selanec kaj doktorot da mu objasni eden fenomen sho mu se desil...sednal na stolcheto i go prashue doktorot...

...abe Doc....izvini vaka-mene ne mi e nisho ama me muchi edna rabota...ne mi ejasno zasho site 10 deca mi se crni a poslednovo se rodi belo...aj ziti sve kazi mi sho se desilo...???

...doktorot mu objasnil...

...vidi sea komshija...gi gleash onie kozine u dvor sho se?...gleash site 15 se beli, arno ama ednata samo e crna...sea sho da se prai-toa ti e priroda-genetika-se deshava od vreme na vreme i toa...глупчо

...selanecov, na moment se zagleal u kozite i se secnal i so raztreperen glas mu rekol na doktorot...

..."iiiiiiiii...doc. kuti ziti sve, ti ne kazuj za decava jas nema da kazuem za kozite...црвенеењеголема%20насмевкагазење%20од%20смеење
Кон врв
Zaspana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Март.2008
Локација: Macedonia
Поени: 429
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zaspana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Март.2008 во 21:15
Si bile dva limoni.Na edniot go zgazila kola,a drugiot se iscedil od smeenje..
Кон врв
arsin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јануари.2008
Поени: 258
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај arsin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Март.2008 во 22:49
dali znaete sto se dobiva ako poracate jajca na oko vo kafana
-kolbas po celo
Кон врв
arsin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јануари.2008
Поени: 258
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај arsin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Март.2008 во 23:06
malo dete bez race otislo kaj tatko mu i mu pobaralo pari za kolacina
tatko mu rekol -zemisi od gebot od paltoto
deteto-tato jas nemam racina
tatkoto-e nema racina nema kolacina

Изменето од arsin - 16.Март.2008 во 23:08
Кон врв
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 20:52
Трајче отишол на скокање со подобрани,но кога дошол неговиот ред, тој му рекол на капетанот:
-Капетане, јас не смеам .
-Зошто??
-Па тетками синоќа ми гледаше на кафе и ми кажа дека подобранот нема да ми се отвори.
-Ма, Глупости!!Еве, ке си ги замениме подобраните.
И така тие си ги замениле подобраните.Трајче скокнал, ја повлекол рачката и подобранот се отворил.Во тој момент крај него пролетал капетанот и се слушнало викање:
- Трајчееееееееееееееееее , да ти ја ебамммммммммммммммм теткааааааааааа тиииииииииии
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 21:41
Originally posted by blackeye blackeye напиша:

Трајче отишол на скокање со подобрани,но кога дошол неговиот ред, тој му рекол на капетанот:
-Капетане, јас не смеам .
-Зошто??
-Па тетками синоќа ми гледаше на кафе и ми кажа дека подобранот нема да ми се отвори.
-Ма, Глупости!!Еве, ке си ги замениме подобраните.
И така тие си ги замениле подобраните.Трајче скокнал, ја повлекол рачката и подобранот се отворил.Во тој момент крај него пролетал капетанот и се слушнало викање:
- Трајчееееееееееееееееее , да ти ја ебамммммммммммммммм теткааааааааааа тиииииииииии

...газење%20од%20смеење...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7576777879 240>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,422 секунди.