|
Инџилот |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 36> |
Автор | ||
bajaga
Нов член Регистриран: 17.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 31 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
znaci , koga ne narekuvas nevernici , togas spored nekoi tvoi kriteriumi nie ne veruvame vo boga ? ili mozebi veruvame vo pogresen pojasni mi go i toa te molam
|
||
bajaga
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ni najmalku ne mislam deka begas .... jas sum siguren deka site vie koi ne narekuvate nevernici , sekogas go pravite istoto ... izbegnuvate odgovori
|
||
Halid ibn Velid
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1145 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A zosto te navreduvat toa??? A pred da ti odgovoret efendija ili bilo koj Musliman,na ova tvoe prasanje...aj ti kazi sekoj koj ne veruvat vo Trojstvoto i Raspnuvanjeto na Isus,sto e toj???? Eve Konkretno za nas Muslimanite,Sto sme mie???? Spored Biblijata i Hristijanstvoto!?? Ama baram Iskren Odgovor!! Изменето од Halid ibn Velid - 17.Март.2008 во 20:29 |
||
bajaga
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
spored vasite kriteriumi za site nemuslimani vo odnos na verata , sto mislis , sto ste vie muslimanite vo ocite na drugite ?
|
||
Halid ibn Velid
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1145 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas tebe te prasav,Ti da kazis a ne jas!!
|
||
bajaga
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa i jas ti odgovoriv isto kako sto mi odgovori i ti .... a ne znam samo od kade i zosto tolkava nervoza kaj tebe
|
||
bajaga
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a , interesno e i toa koga prasuvas zosto me navreduva demek , nie hristijanite ne sme vernici i ne treba da se navreduvame koga ne narekuvate dzauri , kauri ili NEVERNICI interesni razmisluvanja za covek koj zivotot go rakovodi spored verskite nacela ... na primer , kaj nas hristijanite postoi nacelo vo koe se veli deka treba da se prostuva i pocituva ima li kaj vas takvo nacelo zosto , dokolku postoi takvo , ti gi krsis principite i nacelata na verata koja tuka e branis i propagiras
|
||
zidarski
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Gi molam site malku posmireno da diskutiraat... vleguvate vo lesno zapaliva zona...
|
||
efendija
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne veruvam deka si dojden da naucis nesto Miroslave (kolku i da go skrivas nikot,naglasokot te izdava) A inaku za avatarot imas cista petka,ti prilega dobro. I da se vratime na prasanjeto...a,da...pa jasno ti rekov deka NEVERNICI se onie koi ne veruvaat vo Boga,ako mislis deka si od tie,togas da...ti si onakov kako sto te narekov.A i ne e do mene,tuku do tvojata denominacija.Inaku redno bi bilo da cujam koj e tvojot Bog,vo sto veruvas,pa da ti odgovoram.Vaka,imam necelosna predstava za tebe. |
||
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
||
bajaga
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zosto vie pocituvan gospodine zidarski mislite deka temata e zapallive pa i opasna nema li covek pravo da prasa i pobara odgovor na necii navredi osobeno koga se raboti za vera
|
||
bajaga
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i po se izgleda pocna da haluciniras a voedno pocna da stanuvas i navredliv ocigledno e deka imas posledici od onoj koj go spomenuvas ?
|
||
bajaga
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a sto se odnesuva do mojata veroispoved , jasno ti kazav koja e ... onaa cii pripadnici gi narekuvas NEVERNICI ..... i te molam , ne se vadi na toa " tie sto ne veruvaat vo boga" ... isuvislo e ... so vekovi , potocno od doadjanjeto na turcite a so samoto toa i islamot , nas hristijanite ne narekuvate NEVERNICI ... bilo da se raboti za katolici ili pravoslavci |
||
efendija
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ajde da receme deka ili jas imam dobro oko za zapazuvanje,ili ti si tolku "umen" sto tolku vidlivo se kries.I da ti kazam nemam nikakvi posledici od tebe ili od toj,tuku ne mozam seuste da razberam kako moze eden starec da bide tolku vulgaren,na negovi godini da pisuva taka,bogami interesen kompleks.
|
||
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
||
Lilija7
Сениор Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
никогаш не сум пишала ништо на вероисповед, ама ова ме испровоцира...
секогаш во недостаток на аргументи, луѓето одат во напад на личност, а не на ставови...
па зошто не полемизираш за напишаното, а не да правиш споредби на аватарот со личноста???..навредливо и постапката тотално не прилега на еден достоен верник...
|
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
Внеси реплика | страница <1 1213141516 36> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |