|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика | страница <1 288289290291292 1402> |
Автор | |
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сакам да кажам оваа година изгледа нема да учествувам ...немам сеуште готова тетоважа за натпревар..освен во сабота ако не решиме да прајме кавер и на таа на стомак плус и некој додаток за малце поголемка да е..знаеш како иде таму со минимални нишо не с епрај...еххх дипломата уше си ја чувам од минатата година
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ја не се замарам со тоа пошто истите ги имам дома од печатница
сеа ги праам флаерите не не е ништо посебно од тоа што слушнав него со таа на половина можеш , а за кавер... ееее таму бапнете уште една самовилка ја колку што памтам немаше нешто многу за покривање бтв: вау муабетов е стручен ејјј |
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.........dobre bi milicka tatoo..............a be ne te boli..koga te bockaat............???????? i navistina imas 12 tetovazi?????
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сакам да кажам таа на нога онака ја правам дека мене ми се свиѓа не да е нешто спешл, а за ова шо викаш да нема многу за покривање.....тоа со самовилки ѕвончици да добра идеја е ама ја сакам нешто Мк патриотско иначе за таа на грб мислам не е фер пак со неа да учествувам....што викаш ти?
|
|
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сакам да кажам ВООПШТО НЕ БОЛИ нели Тату?
|
|
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sakam da kazam......lele be blu zar i ti??????pa kolku tatoo imas????
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сакам да кажам не многу се бројат на една рака
|
|
|
|
bibce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sakam da kazam..........e sega sakam da prasham.............a kolku kosta edna samovilka vo crna boja na grb istetovirana?????
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сакам да кажам се зависно како е правена колкава е и кај кого е правена
|
|
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
имам јас една патриотска самовилка ке ја убацам у темата за та2 Сакам да кажам за болење има одреден степен на болка да не се лажеме него па и колку е чеовек издржлив и мазохист за тоа да го издржи ( се шалам) Има некои делови кои се поболни : слабини, грб (најгоре) врат, стомак (торзото) , одоздола на стапала , секако мислам на долниот дел, секако и препоните |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сакам да кажам -за слабини да за другото не би ме болело верувам..... ете ја сум мазохистички настроена изгледа (и јас се шалам) оваа на грб беше правена точно 5 саати и 23 мин (избројани) со само една пуш-пауза и немав гајле не ме болеше напротив баш се журкавме ај убаци тоа онака да ѕирнам мада доста ми е една самовилка на грб ...нели таа на месечината..
|
|
|
|
bibce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sakam da kazam..............gorniot del od grbot pozadi na ramoto.nema mnogu da me boli................a i od strana na nogata od nadvoresna strana isto taka...............
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сакам да кажам...воопшто нема да те боли...јас плус иам многу осетлива кожа па немав некоја си реакција кога станува збор за тоа. инаку болката ми дојде како хммм вибрација од телефон....ништо значи. а сенчањето зависи многу од мајсторот
|
|
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sakam i ja tatoo..........pajace na nogata angel na ramoto iiiiiiii iii..... ke vi kazam poposle
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Внеси реплика | страница <1 288289290291292 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |