IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Дали ДПА ќе ја напушти владата?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали ДПА ќе ја напушти владата?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 15>
Автор
Порака
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 14:18
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Nikogas siptarite ne i mislele dobro na ovaa drzava i treba veke ednas da ni stane jasno so kogo si imame rabota, a vprocem nikogas i ne go kriele toa

Imaat doblst. Sekogash si ja rabotata rabotata kako im e zacrtana i mikoj na nikogo ne mu ometa vo rabotata. Ete zatoa niv gi biduva.
A, nas nikogash nema da ne bide oti imame nasekade krtovi i krtici infiltrirano, pa zgora i preku nokj stanuvaat prvi nekade pa makar i na forumov, ne oti imaat vrska, tuku imaat dusha da go kodoshat sopstveniot si narod. A, odi vamu napishi neshto za drzjavnikot ili bilo koj politichar od kogo imaat zadacha i od kogo se plateni odma go nema tvojot tekst. Pazise oti tuka vo ovoj podforum e duvloto na takjuvalinjata.

,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
Red`Black Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 25.Јули.2007
Поени: 845
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Red`Black Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 15:12

nemojte odma megupartiskite problemi da gi zgolemuvate na nacionalni problemi

sega DPA ja napusta vlada a DUI i tie albancia ja podrzuvat vlada
sto sega ? ????

а за ова комедија главен актер е Груевски
тој сам рекол дека е отворен за секакви разковори

и пред 7 ден од скандалот ДПА ги потенцирасе тие 6 барања а
каде бесе Груевски тогас да седи и да разговара

тој бегасе како кукавица од новинарите во врска со проблемот
така бесе и на денот на Дрвата сите го видовме

тоа и сега стана проблем мегу ДПА и ВМро а не проблем метѕ албанците и македонци зосто проблем мегу албанци и Македонци веце нема да се реша со договори
Кон врв
Lilija7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2006
Поени: 8994
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 15:20
ај те молам не шири дезинформации...за малку ќе ме убедеше дека се работи за шесте барања........голема%20насмевка

се работи само за лични интереси............и мислам дека е повеќе етнички проблем ( му избегаа од контрола на Тачи интересите на Косово)....намигнување.....немој само црвено црни да ми кажеш дека немаш појма...трепкање

..интересите на Албанците (не само во Македонија) повторно се ставени над државните интереси на Македонија...тага

Изменето од Lilija7 - 17.Март.2008 во 15:24
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 18:07
Originally posted by Red`Black Red`Black напиша:

nemojte odma megupartiskite problemi da gi zgolemuvate na nacionalni problemi

sega DPA ja napusta vlada a DUI i tie albancia ja podrzuvat vlada

sto sega ? ????

а за ова комедија главен актер е Груевски

тој сам рекол дека е отворен за секакви разковори

и пред 7 ден од скандалот ДПА ги потенцирасе тие 6 барања а

каде бесе Груевски тогас да седи и да разговара

тој бегасе како кукавица од новинарите во врска со проблемот

така бесе и на денот на Дрвата сите го видовме

тоа и сега стана проблем мегу ДПА и ВМро а не проблем метѕ албанците и македонци зосто проблем мегу албанци и Македонци веце нема да се реша со договори

Ti se cudam so kakva lesnotija komentiras, kaj bese Gruevski da razgovara za seste baranja.

Slusaj druze bidejki gledam ne si informiran tie sest baranja nite se vo ramnkovniot dogovor niti treba da bidat usvoeni.

A inaku ni smeta i Argentinsko i Brazilsko zname ako se vee pred drzavnite institucii bidejki tamu treba i mora da stoi samo drzavnoto zname.
A zosto ni se pomili od albanskoto toa ke se zaprasas samiot.

Golem teret ste ni na grbot druze ,nikogas ama bas nikogas ne ste bile od nekakva korist tuku sprotivno.
A osobeno sega vo ovoj presuden moment vie vlecete povtorno nazad.

I se cudam navistina se cudam koga ke gi vidam tie vasi zbuneti pisma vo koi se cudite zosto nie ne ve sakame.

Кон врв
bajaga Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Март.2008
Поени: 31
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bajaga Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 18:26
ne bea ama sega se .... i beganje nema ... a niv ne gi vmetna Jali Hahmeti tuku gi potturija nasite " sojuznici " preku svoite evro - nato ambasadori samo kako rezervna karta za vlosuvanje na sevkupnata politicka sostojba vo MKD i toa vo najteskite momenti za nea ...
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bajaga Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 18:31
Originally posted by Lilija7 Lilija7 напиша:

ај те молам не шири дезинформации...за малку ќе ме убедеше дека се работи за шесте барања........голема%20насмевкасе работи само за лични интереси............и мислам дека е повеќе етнички проблем ( му избегаа од контрола на Тачи интересите на Косово)....намигнување.....немој само црвено црни да ми кажеш дека немаш појма...трепкање..интересите на Албанците (не само во Македонија) повторно се ставени над државните интереси на Македонија...тага

dobrooo jutroooo .... sega li svativte deka kauzata e nad sekoj ostanat interes ? bilo da e partiski bilo da e individualen ? GREAT ALBANIA ne e vece samo son ... stvarnost pogolema od bilo sto drugo sto vo momentov se slucuva vo i okolu Makedonija
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bajaga Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 18:37
noevi ... se uste so glavite zakopani dlaboko vo zemja ... i namesto da gi vaime , nie se podlaboko gi zakopuvame mislejci deka seto ova e eden los son ... i koga ce se razbudime , se e ok ... nie vo nato i eu , a nivnite emisari cekaat so kuferite polni so pari da vlezat vo Makedonija i da izigruvaat dedo mrazovci bez obzir sto novata godina e poodminata vece celi 3 meseci
Кон врв
alekso_2000 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Март.2008
Локација: Macedonia
Поени: 523
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alekso_2000 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 18:38

[/QUOTE]

Ti se cudam so kakva lesnotija komentiras, kaj bese Gruevski da razgovara za seste baranja.

Slusaj druze bidejki gledam ne si informiran tie sest baranja nite se vo ramnkovniot dogovor niti treba da bidat usvoeni.

A inaku ni smeta i Argentinsko i Brazilsko zname ako se vee pred drzavnite institucii bidejki tamu treba i mora da stoi samo drzavnoto zname.
A zosto ni se pomili od albanskoto toa ke se zaprasas samiot.

Golem teret ste ni na grbot druze ,nikogas ama bas nikogas ne ste bile od nekakva korist tuku sprotivno.
A osobeno sega vo ovoj presuden moment vie vlecete povtorno nazad.

I se cudam navistina se cudam koga ke gi vidam tie vasi zbuneti pisma vo koi se cudite zosto nie ne ve sakame.

[/QUOTE]

Ne cudi se druze !!!!
Na niv sega poveke od sekogas im gorit pod nozete!!!
Ako Makedonija ja primaat vo NATO togaj nemat koj da idat i da gi branit niv koga ke baraat rogovi tuku ke ostanat i bez ush*te!!!
Jas ne mozam da gi svatam nasite predavnigi od ordata SDSM!!!
car's freack
Кон врв
Epirot Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Мај.2007
Локација: Germany
Поени: 157
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Epirot Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 18:44
Кultuzine!!!
Каде беше Груевски? еве јас ке ти кажам,па тој беше зафатен со анализирање на „МАЈСКИОТ ДОГОВОР„ а по се ми се чини дека овие барања стојат таму.
Јас знам дека ви смета знамето ама Охридскиот договор го потпишаа сите највлијателни партии во Македонија,и према тоа знамето ке се вее сакале или не.
Голем терет на грбот викаш а,па и вие сте голема препрека за нас,а за корист, колку ке ни бидете нам корисни толку ке ви бидеме и ние вам корисни.
Кај нас викаат кој признава пола му се опростува,па ние знаеме дека вие никогаш ама баш никогаш не сте не сакале ама ти незнам дали знаеш дека нам тоа никогаш не ни пречело бидејки тоа и не сме го очекувале од вас.
Ама едно треба да знаеш:Сакале вие или не или сакале ние или не,ние мораме уште еднаш мораме заедно да си живееме ако сакаме МАКЕДОНИЈА МАКЕДОНИЈА  да опстанува ваква кава е!!!!
Поздрав
„Едно дете кое спие Расте,ама еден народ кој спие Умира„
Ismajl Qemajli
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bajaga Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 18:44
nisto sto se slucuva ne se slucuva slucajno ... i ne tokmu vo ovie migovi ... samo ne mi e jasna edna rabota ... kako ovie drva od politicari ne mozea ( ili ne sakaa ) da svatat deka nieden albanec bez razlika od koja politicka opcija ne raboti sega a nitu vo minatoto ne rabotel , nitu vo idninata ce raboti onaka kako sto nekoj se zalazuva i posakuva da bide ... da raboti za dobroto na Makedonija ... kako da raboti za makedonija koga ne e cuvstvuval nikogas pa nitu sega za svoja tatkovina ? koj od niv doma ili vo lokalot ima drzavno makedonsko zname ? nieden ... a kolkumina od niv imaat zname na druga drzava ? site ... pa duri i ona na usa
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 18:46
Originally posted by bajaga bajaga напиша:

Originally posted by Lilija7 Lilija7 напиша:

ај те молам не шири дезинформации...за малку ќе ме убедеше дека се работи за шесте барања........голема%20насмевкасе работи само за лични интереси............и мислам дека е повеќе етнички проблем ( му избегаа од контрола на Тачи интересите на Косово)....намигнување.....немој само црвено црни да ми кажеш дека немаш појма...трепкање..интересите на Албанците (не само во Македонија) повторно се ставени над државните интереси на Македонија...тага

dobrooo jutroooo .... sega li svativte deka kauzata e nad sekoj ostanat interes ? bilo da e partiski bilo da e individualen ? GREAT ALBANIA ne e vece samo son ... stvarnost pogolema od bilo sto drugo sto vo momentov se slucuva vo i okolu Makedonija
ај не туку ми докажувај  колку многу си паметен...демек тебе ти је давно свануло....
е па има луѓе и со помали интелектуални капацитети од твоите.....голема%20насмевка..што да правиме, толку мојме...плазење
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bajaga Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 18:48
mnogu pogresno si me razbrala , drugarice ... ne omalovazuvam nikogo .. samo sakam da kazam deka treba da se osvestat onie koi se uste ziveat vo idejata za " oaza na mirot " ... nitu bila nitu ce bide
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 18:49
Originally posted by bajaga bajaga напиша:

mnogu pogresno si me razbrala , drugarice ... ne omalovazuvam nikogo .. samo sakam da kazam deka treba da se osvestat onie koi se uste ziveat vo idejata za " oaza na mirot " ... nitu bila nitu ce bide

со агресивен пристап никој не можеш да освестиш господине, само можеш моментално да го присилиш...голема%20насмевканамигнување
Кон врв
baba mulon Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Ноември.2007
Поени: 258
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај baba mulon Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2008 во 19:00
Незнам дали само јас имав таков впечаток ама Тачи ми изгледаше како усран гулаб по излегувањето од британската амбасадазагриженост
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 15>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,109 секунди.