IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Сценарио за дестабилизација на Македонија
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сценарио за дестабилизација на Македонија

Внеси реплика Внеси реплика страница  123 7>
Автор
Порака Обратен редослед
svetosparki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Октомври.2013
Статус: Офлајн
Поени: 694
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај svetosparki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Сценарио за дестабилизација на Македонија
    Испратена: 17.Април.2016 во 20:38
i sea...kkoj e u pravo?ebate kelesite...
Кон врв
novace Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Август.2007
Поени: 3067
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2016 во 21:53
ВОЕНИ АМЕРИКАНСКИ ПАРИ ЗА НЕВЛАДИНИ ОРГАНИЗАЦИИ КОИ ТРЕБА ДА УРИВААТ ДРЖАВИ
Потврдено и од американските новинари: 

Соросоидите сакаат украинско сценарио во Македонија!

размислување
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
Кон врв
Gorazd777 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Октомври.2008
Локација: Евразија
Поени: 1584
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gorazd777 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2015 во 14:32
Има се ова некоја врска со СОЛУНСКИТЕ АТЕНТАТОРИ,па сега се се измешало,некој користи АЛЕГОРИИ,некој ВИСТИНА и ете ти ПАПАЗЈАНИЈА,че видш се е ВО ДЕСТАБИЛИЗАЦИЈА се Е ВО РЕФОРМИСТИКА,се е во ГНОЕН-РАЈ. УЖИВАЈТЕ во РАСКАРАЈ ПА ВЛАДЕЈ со ИЗМИСЛЕНА ПРОПАГАНДНА ДЕСТАБИЛИЗАЦИЈА,најубаво се ВЛАДЕЕ,сите се РОЧКААТ и СЕ ПАМЕТНИ,а САМО УЛАВИТЕ ВЛАДЕАТ.
Да се биде или не, - Во КРАЛСТВОТО ..нешто СМРДИ,а кога че се ПОПРАВИ,е за тоа ВЕКОВИ ТРЕБА на .. РАЗВОЈ на арамил..,не на МОЗОКОТ сточен.
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО
НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА
ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај svetosparki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2014 во 18:22
POCELO JE POCELO....UUUUUAAAAAAAAA LAVOVI-NAAAAAAAAAPPPREEEEEED ZETVARi...
Padna bomba od ...neboto?!
pa udari Baba Meca
tece gnoj-tece krv
koj iskoci-toj e PRV...E,jebi ga iskacanje vise njama...ENDE...
DOLE VLADA-GORE...DUR SE DOGOVORIME...(Zvinete ne ,arno ama ne ni se padnal
pravio,a go cekame u momento)...
STUDENTARIJA-NISTARIJA...SO REVIZIJA NA SISTEMOT U MKD PREKU RASTEGNATI CARSAFI
PUNI SO BALJEZGARIJA...
ETC...ETC...ETC...
Posle Petardata so Pasosite,ete,ja docekavme i bombata na Zaev...Pukna ...i se rodi nova GORA...mene poise mi bese strav so bombata e stara,cuvana 13 godini u pazuvi i dobro so nemase zrtvi...Loso tempirana...E,da bese Pikovaniot...zatoa,drugput ubavo dogovori gi detaljite,pa posle praj so ke prais...Pikovaniot,koga trebase,zad sebe imase i Medium,i Logistika i Vojska...
dobro,dodusa,posle ja "razoruza" i ja pikna u Parlament...
Mediumot-doduse,vise go nema,ali naslusnav deka se trtka negde u Istocna
Makedonija",
Logistika-poise ima Pikovaniot u MKD,nego Crnci u Afrika...
E,Vojska...abe,ke ja nemase IC,da ne napraija Spanska serija so Madam Lupe...
Ali,jebi ga,GLEJ SEA TI SO KE PRAIS...Petardata projde ko so projde...
Prvava bomba,za malce utna...Sea,pripazi so vtorata,potkovaj se ubavo,posovetuvaj se so Sorosoidite,znaat Tie,imaat iskustvo,vidi Vetarot kaklo duva...i vlagaj...Zasto,dosea,nikoj ne frlil tri bombi...
Bidi maz,daj neka se gordee MKD (bez Bihacka)so tebe....
UDRI JAKO...UDRI JAKO...UDRI JAKO...UDRI JAKO...
Кон врв
Alekxandar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јули.2012
Поени: 1029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekxandar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јули.2014 во 08:57
Изгледа не пратите доволно странска штампа.
Гасот ке поскапи од септември.
Кон врв
evangeline Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Август.2011
Локација: Naxos
Поени: 6759
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај evangeline Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јули.2014 во 06:09
Abe ajde, mislat deka kje me zadrzat so 200 denari poniska smetka na tolku iljadarki?
A i onaka nema da mi treba, otidov jas na pechalba
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел.

Being RICH
is not about how much you have,
BUT about how much you GIVE

Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јули.2014 во 06:07
Они и затоа ја сумнуват за да не те изпуштат како редовен платежоспособен клиент
Кон врв
evangeline Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Август.2011
Локација: Naxos
Поени: 6759
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај evangeline Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јули.2014 во 06:02
Na parnoto
Taman koga podnesov baranje za otkazuvanje!
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел.

Being RICH
is not about how much you have,
BUT about how much you GIVE

Кон врв
Alekxandar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јули.2012
Поени: 1029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekxandar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јули.2014 во 23:00
Која цена ке падни...??
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај svetosparki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јули.2014 во 21:59
Od Prvi Avgust ti paga cenata,taka da,ke razmislam
koja ke bide tvojata funkcija
Кон врв
Radijator Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Ноември.2009
Поени: 153
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Radijator Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јули.2014 во 23:12
Duri sega mi stana jasno celta na kampanjata na Vladata na R.M. "OSMELI SE I ZAPOCNI BIZNIS"

Oficijalno na sobraniska komisija pomina i predlog zakonot za namaluvanje na stapkata za danocen obvrznik od 32 iljadi evra na 16 iljadi evra. So ova avtomatski, cenite na stokite i uslugite ke skokaat.

Poubav plan za destabilizacija od ekonomska destabilizacija na edna drzava zdravje, posebno kako Makedonija koja ima nikakov standard.
Just because i see the world with my own eyes, that doesn't make me a sinner !!!
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јули.2014 во 10:09
Дестабилизација...?збунетост
а бе...
а кога па било нешто стабилно...
за сега да се дестабилизира...
мислам...
чичко Сем дека вика...
се' е под контрола...

а можеби се лажам...

Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јули.2014 во 00:01
Originally posted by Radijator Radijator напиша:

I sto sega?????? Eve nema demonstraciii poveke, tolku bese.

Па не е баш така наивна работата. Еве за утре пак се најавени протести, сега и со организатор.
Да видиме дали утре пак нешто ќе поскапи или друга е позадината на протестиве.

Нови протести за „Монструм“ во петок - се јави и официјален организатор

Кон врв
Radijator Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Ноември.2009
Поени: 153
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Radijator Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јули.2014 во 22:44
Abe kakva destabilizacija kakva golema Albanija, sto zboruvate vi se molam !!! Dodeka bea demonstraciite i drugite gluposti, gi pokacija cenite na struja, patarina, registracija i carina na vozila. Kolku se gnasni, licemerni i uste ne znam sto, sto koristat vakvi momenti za da ne defokusiraat.

I sto sega?????? Eve nema demonstraciii poveke, tolku bese.
Za zal i golema nesreka za familiite Decata se mrtvi a pravdata zadovolena. 5-mina se osudeni na dozivoten zatvor za ubistvo na mladite deca, 1 e osuden na 20 godini.

No vremeto ne zastana ovde, od sega pa natamu, na sekoj prvi od mesecot ke vi stignuva pogolema smetka za struja. E taka da znaete !!!!

Just because i see the world with my own eyes, that doesn't make me a sinner !!!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123 7>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,656 секунди.