|
Тепачка во Собранието на Македонија |
Внеси реплика | страница 123 17> |
Автор | |
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 28.Август.2014 во 23:28 |
i vo Ukraina se tepaa pred godina-dve-tri,ama gledate sega do kade doturka taa?...za malku ke vleze(se) vo EU.....da ne e Rusija.
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јавна опомена за тепачите. Па да им дадат барем по една Пофалница на оние со примерно поведение. Ако има такви. Едно време си мислев, со лекарско уверение од психијатар како критериум за пратеници, ќе нема вакви бараби во Собранието. Сега ни во тоа не сум сигурна. |
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене воопшто не ме изненадуваат ваквите глупавштини, затоа што со години ги гледам и слушам од блиску и знам со што неандерталци си имаме работа.....
Криво ми е што на вредносната скала во општеството, ваквите индивидуи се високо над мене....плус земаат плата од мене.... |
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е, де...
голема работа, се истепале малку... та не се саде они, та не се саде тука... ги има и други, ехеее... само ме насмеа онаа водителката на Сител... вика ваква брука не се памети во парламентот... ќути... не збори, девојко, не збори... |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајде не глорифицирај чунки овие што македонци се кажуваат поарни се...
Само дигаат џева,а јадните плачат за фотеља. Изменето од Орка - 26.Август.2014 во 23:32 |
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I seto toa navodno zatoa shto edniot na dugiot rekol majmun?!
Dobro be, toa e kompliment za takvi |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кај мене велат "Monkey see, monkey do!" Виделе дека некаде, во некои држави, во собранијата се степале, па мислат дека така се води парламентарен живот. |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е па сега дегени ко ќе гласаш тоа е, мислам треба да си многу забеган за да се степаш во собрание пред телевизија.
Али добро се замаваа, за да беше све комплетно требаше малку крв да видиме, али шуќур што некој пиштол не извади, тоа ќе беше врв.
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Овие симнативе од планина пак се испотепаа
Добро бе, глупи пратеници!!! Во какво светло ја претставувате Македонија а?А?А?? Сите до еден да си заминете од фотељите! Знаеме дека се удобни ама вие НЕ заслужувате да го претставувате народот во земјава! |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не видовме |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..имало тепачка?
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Внеси реплика | страница 123 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |