![]() |
|
Специјална пригода |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 06.Јули.2008 во 23:19 |
Fetisisticki seksualni stimulansi
|
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Секој ден за мене е специјална пригода. Не чувам “посебни“ чаршафи и сервиси за гости-јас и моето семејство сме посебни, и по дома сум нашминкана и со убав накит, затоа што навистина секој ден од животот е специјална пригода за мене и моите најмили.
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...temata totalno ste ja promashile...voopshto ne se misli sto i kako...tuku zoshto...!!! ...offtopic ste site... |
|
![]() |
|
Agapi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 541 |
nikogas ne cuvam raboti za specijalni prigodi, ni sega ni kako pomala. Se sekavam koga imav 5-6 god moite bratucedi imaa edni ubavi kukli koi gi kupija mn skapi, no vujko mi nikogas ne im davase da igraat so niv zatoa sto bile mn skapi. Pa togas sto im gi kupuval, da sedat samo na polica..gluposti
A eve neso so mi se sluci pred nekoja nedela hehehehe
![]() ![]() ![]() majkami i tatko mi mi stavija kredit u mobilen 1000 den, i jas deka mn si trosam i aj rekov ke si go cuvam za na odmor da ne im baram i togas da mi stavat oti ke pocnat da vikaat deka vo 2 dena go trosam kreditot :) i eden den ne znam kako go stavam tel v canta ne zaklucen i po eden sat mi sviri neso. Go vadam gledam mi pisuva nemoze da ja prati porakata. Koa gledam nekako se isprickal i sam si prakal poraki prazni. Ko vidov kolku poraki imase prateno shok me fati nemozev da se sozemam. CEl kredit mi ojdee, i plus toa i vo minus vlegov i sea koa si stavibv pak pola mi go zede hehehe. Zatoa pojke niso ne cuvam hehe
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Cuvam samo edno vino koe ne mozejki da go otvoram se napolni so izdrobena tapa,za specijalni priliki(gosti)
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
isus ![]() Нов член ![]() Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 26 |
imam specijalni zborovi cuvani novi za ovaa prilika za vujko mi lazar barakov od mokrino toj pogolem sparadjija i od tebe i od mene samo na vozduh zivee.lelee
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Nisto ne cuvam za specijalna prigoda zatoa sto mislam deka sekoj moment e specijalen zatoa sto e nepovtorliv,sega i ovde.Se vodam samo po raspolozenie i prigoda.Se ona sto e " specijalno" go kupuvame zatoa sto ni treba i da go koristime a ne ono da ne koristi nas.Poznavam ludje koi se dobri cuvari na svoite specijalni raboti, zivotot im pomina cuvajki gi se uste gi imaat, kolku gi zalam...ne vredi ni da im se objasni sto propustaat.
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Леле мајка ми ова прави и многу ме нервира, јас се што си имам си го носам и си го користам, зошто да не уживам во моментот? И колку „специјални“ пригоди ќе има во животот па да искористи цел парфем? |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Sekoj nov den mi e specijalna prigoda!
Sekoe novo nesto mi e za specijalna prigoda!
Sekoja nova specijalna prigoda e dobredojdena!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Секој миг од животот е специјална пригода, така да не гледам причина да чувам некои работи за специјални пригоди. Се користам веднаш и сега. Не робувам на стварите. |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
ne chuvam nishto za specijalna prigoda,smetamdeka toa e glupava navika
|
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Вечито ист.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
Azrael ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 382 |
e
Изменето од Azrael - 26.Јануари.2010 во 23:19 |
|
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
do 30 godina mnogu ni e vazno da ni bide ubavo ... za zdravjeto ne vodime smetka ... posle 30 pocnuvaat sitni problemi ... na kraj se ke dademe po doktori ... po advokati i sudii ... po grobari ... nekoj truchin na vremeto ... javal konj ... makedonceto trckal ... turchinot go javal konjot ... go javal ... i crknal ... i mu rekol na makedoncheto ... - sega tebe ke te javam ... i taka moralo da bidi ... i edno vreme go prasuva turchinot: - sto ti e ova tuka ... kubura ??? - da ... - zosto ti e ??? - za vo zol cas ... !!! taka i nie pravime ... i kako da ni e ... mislime deka vazi "kuti ima i poloso" ... i terame ... i zivotot si minuva ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |