![]() |
|
Сте биле ли зафрканти од добра другарка? |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 4> |
Автор | ||
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 31.Јули.2009 во 23:24 |
|
ne,ne me zafrknala ni edna drugarka,mada nivniot broj beshe i e mal,znachi drugarki vo prava smisla na zborot
![]() |
||
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
||
![]() |
||
ana sk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moite drugarki mi se stvarno drugarki i tek sega svativ kolku bile vo pravo
mnogu si gi sakaaam ![]() a dali nekoja od niv me zafrknala? ![]() |
||
...moze ne sum sovrsena ama sekogas sum jas...
|
||
![]() |
||
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
|
Не, моите стварни другарки никогаш не ми мазнале дечко ниту јас на нив а тие што го направиле тоа биле некои т.н другарки некои пролазни познанички. Отсекогаш сум избегавала да се дружам со к*рвичиња и такви кои паметот им е само во некое машко, таквите без пардон ќе му се убута и на твојот дечко/маж ако натчека прилика.
|
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Pa...ako se setam imase po nekoj sto mislev deka mi e drugar i koga ono u eden moment mi se zali zenskata deka ovoj i se pusta...
|
||
![]() |
||
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
|
Ne !! ne dozvoliv da imam najdobra drugarka....
toa go imam kaj maski pol...tie se pravi drugari... ![]() |
||
![]() |
||
Mala Budala ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 09.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 42 |
|
|
||
if you break my heart l'll break your face
|
||
![]() |
||
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
|
the princess vo pravo si ama drugarkite se birat na vreme
za da imas celosna doverba vo nea ![]() ![]() |
||
![]() |
||
THEPRINCESS ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
|
Do sega nitu sum bila zafrknata nitu sum zagrknala. Nikogas nema da odam so nekoj so prethodno bil so moja drugarka, glupo ke mi bide ako sum go gledala pred mene da se lapa so nea pa posle nekoe vreme so mene. Ali ako drugarka mi naprae takvo nesto za mene ona veke nema da postoe.
|
||
![]() |
||
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
|
двајца се караат - третиот користи
двајца се сакаат - третиот чека (во заседа) да искористи (момент) |
||
![]() |
||
diamond_girl ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 20.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
|
na pr. tipkata ti se prai najdobra drugarka znae tocno koj ti se sviga ti se nudi da ti go mesti a ustvari mu kazuva kujznae so za tebe i seto toa zaso tipot e malce naiven i ona saka da go iskoristi za da ima potrcko u sekoe vreme koj ke i prai drustvo( potreben i e za drugar a ne za decko). I na toj nacin poleka go oddalecuva od tebe.Mene licno mi se ima bas ova deseno i toa i za zal se uste sum zatreskana u nego koj go izgubiv blagodarenie na mojata "drugarka" na koja kaj i da e ke i vratam za se so mi naprai.
![]() |
||
![]() |
||
diamond_girl ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 20.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
|
da i toa kako u denesno vreme e najvoobicaeno da bides zaeban od drugarka
|
||
![]() |
||
гоcтин ![]() Гостин ![]() Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
|
и она ме зафркна ама и јас нејзе
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
Samo drugarka moze da te zafrkne,ako se raboti za druga togas sama si se zafrknala sto si dozvolila...
|
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
![]() |
||
гоcтин ![]() Гостин ![]() Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
|
Секогаш има место за нови лица,само на кој начин ќе бидат третирани
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |