|
Барам некој совет за мојата коса |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 24.Јули.2010 во 21:32 |
Немам некоја којзнае каква квалитетна коса, сува ми е и мека, лесно се обликува, лесно се растура. Никогаш не ми се мрсела.
Бидејќи ја фарбам платинасто-плава и користам бланш и преливи, уште посува ми е од вообичаено, така да користам исклучиво шампони за високо-осветлена или руса коса, хранлив регенератор за коса и серум за висок сјај. Ја пеглам, ја фенирам и ја виткам понекогаш.....
Редовно се шишам,најмалку еднаш во 2 месеци за да се оддржува во форма, да се ослободи од сувите врвови и да се обновува од бланширањето. Изменето од Glenn - 24.Јули.2010 во 21:32 |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На моево косиште топрвин му почнуваат маките.
Немам нешто убава коса, онака просечна. Лупам маски за коса, ваму-таму... али не е тоа- тоа. Имам лесно виткана коса, на краевите како однадвор исфенирана да ми е изгледа. Се чешлам пет- шест пати... месечно. Изменето од Tiggy Vicious - 24.Јули.2010 во 21:10 |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Charmedgirl18
Сениор Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас имам долга кафеава коса, не многу густа, ја мијам два пати неделно, бидејќи нема потреба за повеќе.се мрси, ама дури после три дена од миење, кога веќе и е време да ја измијам.не ја фарбам, многу ми е рано, ама ја виткам со фигаро од време на време, зашто имам права коса.не користам некои посебни препарати, и не препорачувам на никого, зашто, со многу препарати, се постигнува спротивен ефект, и се оштетува косата
|
|
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
|
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekoj den ja mijam i ja feniram kosata.Imam maska loreal za sjaj i protiv odstetuvanje koja sto mi ja stiti kosata i koja sto isto taka ja stavam sekojdnevno.
|
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
probaj so maskata na loreal (zolto pakuvanje), uspeva kaj mene |
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kaj mene obratno eKosata ja mijam ednas nedelno,voopsto ne mi e mrsna,ama bidejki mi e tretirana so solaris i farba so 12 %hidrogen mi e mlaku posuva od obicno.Stavam i maska,balsam,basam stp ne se izmiva,ja kratam redovno a pak imam ostri vrvovi.inaku mi e blago navitkana i mnogu retko ja peglam.Koga e potolo ja ostavam dase isuzi sma,a koga e postudeno ja susam so fen.
Preporacajte nesto za omeknuvanje i sjaj...
|
|
KaTeNcE1111
Сениор Регистриран: 24.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne e nisto strasno, ako imas nikakva kosa namesto da ja peglas zemi pena i izguzvaj ja ili da ti bide valovita, nema potreba da ti e prava sekogas i toa stanuva zdodevno, a za mrsna kosa neznam kako da ti pomognam zatoa sto i jas go imam istiot problem i uste ne sum nasla resenie
|
|
You will never get to HEAVEN if you`re scared of gettin HIGH!
|
|
JIMI JIM
Нов член Регистриран: 17.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SISAJ SE LUSTER OKO DA NE TI TREPNE
|
|
JIMI JIM
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
c.c.c.c. nikogas ne sum sfatil so e toa c.c.c.c.c??????
nina pomogni da sfatam |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
c.c.c za sreka mi porasna kosa mislam deka soveti ke mi trebaat bidejki koa se 4eshlam mnogu mi e kube
|
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imam svetlokostenliva kosa megutoa pocnuvaat i sedite veke taka da neznam kolku ke uspeat ovie soveti
|
|
black angel
Нов член Регистриран: 06.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NEUTRO NATURAL koristija ovaa maska za kosa od bademeovo maslo e sigurno ke ti pomogne mene mi e super od nea
|
|
you'll be right here in my arms,stop pretending,because in joy and sorrow i'll be only with you,you know your love 's the funeral of hearts!
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mojata kosa si e ubava kafena kratka a ponekogash malku vitkata ne mi treba nikakov sovet bash mi e gusta
|
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ekonomist, треба да имаш исто така предвид дека колку почесто ја миеш твојата коса, толку таа почесто се мрси. Така да ако сакаш да не ти се мрси често, можеби ќе треба да намалиш со миењето, иако тоа може да биде фрустрирачки малку, сепак некој период ќе мора да жртвуваш... нешто слично како и носењето на протеза за забите, изгледа на почеток малку непријатно, но потоа задоволството е трајно
|
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |