IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Фотографија, камери и видео > Камери и видео
  Активни теми Активни теми RSS - Фотографски и видео услуги (Цени)
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Фотографски и видео услуги (Цени)

Внеси реплика Внеси реплика страница  123>
Прашање: Колку се спремни идните младоженци да платат за овој вид услуга?
Одговор Гласови Статистика
0 [0,00%]
1 [12,50%]
5 [62,50%]
0 [0,00%]
2 [25,00%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака Обратен редослед
Александар_А Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Јануари.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 1271
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Александар_А Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Фотографски и видео услуги (Цени)
    Испратена: 18.Јули.2007 во 14:57

Фала Далтон!

Јане, штом нема бебиња нема наталитет.
Кон врв
Tegla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Април.2007
Поени: 2213
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tegla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јули.2007 во 13:38
Ace probaj stedikemot da si go izreklamiras. Vo Mk vrie od produkcii so mali kameri, a nemaat stedikem. Tie ti se klientite na stedikemot, zakaci dobra cena i so srekja SmileSmile
That is called grain. It is supposed to be there.
Кон врв
JANE971 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Canon-џија

Регистриран: 20.Декември.2006
Поени: 1711
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JANE971 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јули.2007 во 11:18
natalitetot nema vrska so svadbite , narodov si se onadi ama se pazi
 Big%20smileBig%20smileBig%20smileBig%20smileBig%20smileBig%20smileBig%20smileBig%20smileBig%20smileBig%20smileBig%20smileBig%20smileBig%20smileBig%20smileBig%20smile
Born to be alive...

http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Александар_А Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јули.2007 во 11:15
Originally posted by Mire Mire напиша:

Originally posted by Александар_А Александар_А напиша:

Него луѓе, зошто не гласате?????

Pa nemam pojma, zatoa. Nikakva orientacija nemam po toa prasanje :(

Мире одамна си правел свадба.LOLLOLLOL
А изгледа и одамна не си бил на свадба на некој близокConfused.
Тоа значи, тенка работа за нашиот наталитет.Cry
Кон врв
Mire Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Септември.2005
Поени: 1594
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mire Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јули.2007 во 10:56

Pa nemam pojma, zatoa. Nikakva orientacija nemam po toa prasanje :(
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka    klikni TUKA
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Александар_А Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јули.2007 во 09:38
Инаку сега скоро изгубив една тезга, затоа што понудата ми беше со малце повисока цена, од она што овде просечно се наплаќа. но сепак спуштив од цената затоа што требаше да ја работиме веселбата со пријател кој е пријател со младите. Знам дека ќе бидат изненадени од она што ќе го добијат, после прегледан 1 час материјал од она како тоа ние сме го сработиле но.....  кој колку цени и заслужува толку и си добива.
Во принцип ако некој го гледам дека му е мерак да има такво нешто, а од друга страна нема можност соодветно да го плати, не ми е воопшто проблем да му спуштам. Во принцип тие ми навртуваат други да им пружиме услуга така да не се осеќам дека сум во зијан.
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Александар_А Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јули.2007 во 09:24
Нееееееее!
Нормално дека steadycam-от не го давам гратис, туку оди како плус доплата од основната цена, исто како што оди и плус доплата втората камера. Гратис може да дојде некое фоткиче или евентуално скратена верзија, ама да работам со steadycam за истите пари. Не сум до толку луд. LOL
Едно, ја знам убавината која што се добива од работата со него, а друго си ја знам и јас маката кога наместо 4 морам да носам плус 10-ина кг.
Самата  работа со него (барем мене) бајаги е тешка. Друго е да кренеш 10-тина килограми за минутка две, друго е да ги носиш повеќе од половина час.
Искрено јас не сметам дека има зијан да го нудам, па дури и за семејни веселби, ако луѓето го ценат и го плаќаат. Но од ова досега, го  бараат оние кои што не морам да им објаснувам што е тоа туку веќе знаат, но такви има многу маааалцеееееееConfusedBig%20smile.

Обично оние кои не знаат, отпосле коментираат кога веќе е завршена свадбата и некој друг им го завршил сервисот, нели поради тоа што ова им се видело поскапо, (а веќе го виделе нашето портфолио)
* требаше дечкине да ги земеме *.  Оваа информација стига до нас, затоа што сепак преку некој кој што не знае (т.е. некој што и ние го знаеме) контактирале со нас.

Тоа е тоа, и тоа е нашиот пазар.
Кон врв
Zoran K Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Април.2006
Поени: 3244
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zoran K Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јули.2007 во 04:37
Originally posted by D'Dalton D'Dalton напиша:

Ме ставивте на мисла.

Да не се плашат луѓето од мојот steadycamQuestionLOL

Сепак тоа е голем новитет овде кај нас.
Ace Steadycam e odlicna alatka, ama mislam deka e premnogu za domasna veselba. Iskreno jas na mojata svadba ne bi sakal nekoj da mi se sheta okolu so stedikem i ostanata teska artilerija (kranovi, farovi chuda vragoi). Mislam deka treba da go rentas na lugje i produkcii koi snimaat muzicki, reklamni videa, emisii, dokumentarci, tv film, tamo ima pogolema potreba. Eve jas odma ke ti se javam da go rentam koga ke i treba.

Jas sum apsolutno soglasen so ova mislenje!

Patem, se soglasuvam i so onoa predhodnoto na Igor-T    
koj so drugi zborovi veli deka ako ne stavish monetarna vrednost na stadycamot kako opcija, togas toj faktichki - nema vrednost!

I dvete raboti se del od marketingot, neshto sto najmnogu vi nedostasuva tamu vo Makedonija.

Изменето од Zoran K - 18.Јули.2007 во 04:39
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tegla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јули.2007 во 01:08

Ме ставивте на мисла.

Ace Steadycam e odlicna alatka, ama mislam deka e premnogu za domasna veselba. Iskreno jas na mojata svadba ne bi sakal nekoj da mi se sheta okolu so stedikem i ostanata teska artilerija (kranovi, farovi chuda vragoi). Mislam deka treba da go rentas na lugje i produkcii koi snimaat muzicki, reklamni videa, emisii, dokumentarci, tv film, tamo ima pogolema potreba. Eve jas odma ke ti se javam da go rentam koga ke i treba.
Кон врв
Igor-T Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Март.2006
Поени: 622
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Igor-T Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јули.2007 во 00:37

Abe Ace...

Oti praesh vakvi marifeti?
So SteadyCam na svadba?

Ne deka e losho, ama treba
toa eXtra da se naplakja.

Sakate SteadyCam? - > Doplata: xy(z) euros.

Qvalitetot da povleche i  "Qvantitet".

Smile

Pozdrav

Igor
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Александар_А Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јули.2007 во 09:18
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Александар_А Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јули.2007 во 09:17

Ме ставивте на мисла.

Кон врв
brmm Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Октомври.2005
Поени: 1437
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brmm Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јули.2007 во 03:11
Ako odis tuguna jabana... ke zimas poveke pari, ama nema svadbi kako nasite...nema prase, nema sofra , ke bides kako robot LOL...ti si resavas sto sakas :))), sepak tuka da ti e merak da slikas i snimas..realno kazano, se dodeka ne dojde red za plakanje koga ke ti recat...a moze li na rati :)) e togas ti se odmiluva LOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tegla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јули.2007 во 03:04
Ova vaka ke me naterate da begam tugjina - jabana LOLLOLLOLLOL
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,218 секунди.