|
Обрежување да или не? |
Внеси реплика | страница 123 8> |
Автор | ||
Guilty
Сениор Регистриран: 04.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 411 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 06.Јануари.2013 во 01:07 |
|
mojov se soblekuva skros.
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не знам зошто сеуште се прави толкава галама околу нешто што е произлезено како религиски обред, и нема никаква допирна точка со медицината, здравјето и хигиената
не сум ни за, ни против, сееедно ми е... само потенцирам дека не ни може всушност да се коментира тоа, секој со свој избор... Изменето од zabegan - 06.Јануари.2013 во 00:38 |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
FarukOzturk
Нов член Регистриран: 05.Јануари.2013 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nema vrska, jas pravev sunnet na 25 godini, pa nisto ne mi se namali posle toa vo vrska so osetlivosta, zavisi kaj kogo kako kako i kaj site drugi operacii, edino, na moja vozrast poveke se poznava praveno operacija kako luzna ama sto da se pravi, i smetajte 1.500.000.000 luge imaat sunet, taka da, ne stravuvajte, poveke luge stradaat od drugi operacii odosto od ova. Sto ste se isplasile, ama podobro e da odite kaj specijalisi. Pozdrav!!
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ajде кажи зошто да не ...
|
||
iskren28bt
Нов член Регистриран: 14.Јануари.2011 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Obrezuvanje ? zosto da ne ...
|
||
Pejik
Сениор Регистриран: 13.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
BiBi_G
Сениор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...пак се излажав...помислив дека конечно нешто кажал
|
||
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
||
Pejik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Pejik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Pejik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Подобро е што порано да се направи зафатот, ама ако НАВИСТИНА не може да се провлече кожичката...тоа урологот ќе каже дали треба. Инаку може покасно да има проблеми при сексуални односи и при мокрење. И плус е похигиенски кога е обрежан, шо има врска што не е муслиман. |
||
valentina-pp
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 198 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e sega posle se procitano mi se zamati vo glavava,moeto since ima 8 godini,a jas ne uspeav pri kapenjeto da mu ja vratam kozickata,sega se prasuvam kako da go nosam na hirurg,ke go boli ke place a i mene ke me boli dusava!poz
|
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Интересни податоци добивме од Veles boy,после ова негово јавно соголување ,сигурна сум дека ќе му рипне репутацијата.
Во врска со темава,еве на каков податок наидов јас. Циркумцизијата го намалува ризикот од пренос на ХИВ-вирусотСветската здравствена организација (СЗО) – програма за ХИВ СИДА, препорачува циркумцизија (обрежување) како мерка која го намалува за 60% ризикот од инфекција со вирусот на ХИВ. Оваа статија е напишана од Helen Weiss, Natasha Larke, Daniel Halperin и Iron Schenker, реномирани стручни лица, кои овој резултат го објавиле во медицинското списание Bio-Med Central Urology. |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па тоа е првичната причина за обрежувањето тиги...
Хигиена и поголема заштита од полови болести. |
||
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
||
Внеси реплика | страница 123 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |