|
Љубовен дневник+споменар |
Внеси реплика | страница 123 4> |
Автор | |
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 19.Мај.2010 во 15:35 |
Јок. Не сум имала такви патетик споменари.
Ама дневник водам, имам еден грд, исцепан, дееебел тефтер од татко ми и унутра сва и свашта има. Само љубовни ствари не... Пошто ваљда, не сум се затрескувала толку често. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ги најдов пред некој ден,ми се освежија спомените
|
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imv takov spomenar no sea go nemam poshto roditelite so klu4ot mi odklu4ija i se rasramiv mnogu mi e zhal
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
OK e Lovli aj koga nema da te mrzi pisi nesto
(izvini sto te isprovocirav da pisuvas vo momet koga te mrzi)
|
|
lovely
Нов член Регистриран: 20.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ej tapae e ova, ali drugite se pogolemki a me mrzi da pisuvam , do sea go kucav pismoto KISSSSSSSSSSS
|
|
I will always love you
|
|
lovely
Нов член Регистриран: 20.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Edno malo delce ---------------
Grrrrrrrrrrr, eve pak na uste eeden tapa cas, sedam na hemija, i guskata isprasuva, ako me krene ke bidam ziv sreknik.Inace denov se rasturi od vrnenje, ali ima edna bitna stvar :):) B***o i A** pravat denes godinaaaaaaa, yeeeeee;););) nenormalnava denes pred casovi me terase da i praam drustvo da odela da mukupi bokserici a nadvor uste malce cunami sto ne udrilo bevme i go napraiv merakot, najdovme edni top, dzverski, valjda ke mu se svigaat, i uspatno mu kupi vince i cokoladi hehe, bas e romanticna.Inace srekna sum za niv epten onaka, a jas se mislam dali da mu se javam na M***** ebate , smotaniot , se jas prva treba da praam,ama srce e :) inace morame da zabelezime i eden kiks na T***** ------- gagarin prv stapnal na zemjata, ustvari nadvor od zemjata, abe ic ne stapnal so vi e??? vo rok od pola sekunda ona kaza 3 razlicni stvari, aj ne i e lesno. Pozz |
|
I will always love you
|
|
lovely
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne ne sakam da zbunam nekoj, znam deka sega ke dojde do nedorazbiranje Znaci vaka : pod poimot pisuvanje dnevnik jas podrazbiram mzganje za toa sekoj den sto mi se slucilo, kako sum se skarala so najdobrata drugarka ili kako sme sedele pored kej i sme piele kafe pa mi se javil onoj ovoj .I dnevnik treba da se pisuva sekoj den, barem jas taka znam ( spored nekoi nepisani pravila , iakone bi trebalo da se vodime spored niv) ali mene dossadno mi e i zamorno da pisuvam sekoj den za nekoi sitnici i sekoj dnevni raboti . So ako ima nekoi denovi epten dosadni vo koi samo se legacam po dma, od pred kompjuter do televizor od televizor vo krevet i celo vreme taka ( poso imam i takvi denovi koga odmaram ).A ima i nekoi ludi denovi , koi bile ispolneti max, i vo koi se desile mng desavki, ali jas znaci ponekad mi se desilo da pisam nekoja deavka, ali samo sluckata da ja raskazam, a ne da go mzgam cel dem.A ljubovnite tekstovi nemaat nikakva vrska so dnevnikot tuku znaci bas onaka, samo emocii, cuvstva.I niv gi pisuvam samo koga imam inspiracija i vo slobdno vreme ajde ke vi napisam tekst ( znaci onakov ljuboven ) i ke najdam od toa listovite i nekoja raskazana slucka ( ama ne od DNEVNIK ) pozzdravce
|
|
I will always love you
|
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lovely saka da zbuni nekoj
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
lovely
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas pa ne pisuvam dnevnik, neam zivci za toa, ekoj den ili sekoj 3 den da go mzgam toa cudo, ali mi se desilo poneka da raskazam nekoja luda nok onaka, kolku da utepam vreme i da si se potsekam kolku bila top na primer taa nok
|
|
I will always love you
|
|
jovce
Нов член Регистриран: 20.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E kako ne moze da te razbere samo jas mozam da te razberam zlato moe |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemozam da se setam kade kje te sretnam
a i nikoj toa do sega ne mi kazal , no mislam zad nekoe kjoshe mnogu kjosinja ima vo gradov koe e kjosheto? |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ednostavno ne znaev deka taka cuvstuvas za mene. Tvojata kool maska za mene neprozirna bese
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто толку ноќи непреспани?
Зошто толку солзи пролеани? Зошто толку болки нанесени? Зошто толку песни напишани? Зошто толку стрели забодени? Зошто толку срца растажени? Зошто толку лица сменети? Зошто толку желби потонати? Зошто некој да е среќен,кога другите патат И СЕГА:Кој може да одговори на големото ЗОШТО |
|
|
|
Внеси реплика | страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |