|
Red Hot Chilli Peppers! |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |||
pane_juventus
Сениор Регистриран: 07.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1048 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 14.Јули.2009 во 22:57 |
||
Californication
|
|||
pickleweasel
Нов член Регистриран: 25.Јули.2007 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
jas bev vo udine/videm na stadio friuli vo juni.. bese zakon ali mi se cinese kratko. sepak bi sakala da trae barem 3 saati
i kaj nas ne peea scar tissue :( ama dobro. ke ima pak:)
|
|||
if this world was a logical place men would ride side-saddle.
|
|||
Maro
Сениор Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pa jas kje vidam...planiram proletva 2008 da idam na 2 koncerta...edniot kje bide rhcp. Ali ako bidam kus vo finansii idam samo na Rsise Against! |
|||
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
abe....toa e toa....jas znam deka ova ne e edinstveniot niven koncert na koj ke odam, taka da neam gajle....sigurno ke imam prilika vo zivo da ja slusnam i UNDER THE BRIDGE...
|
|||
kuliraj
|
|||
Maro
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Malce da te razocaram...se rascitav po forumi i takvi stvari i doznam deka rhcp trebale da svirat 3 pesni na bis. Give it away, Under the bridge i tretata ne ja doznav |
|||
molly
Сениор Регистриран: 02.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 135 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
mene throw away your television mn ja sakam i charlie
|
|||
koga se osekas dobro ne grizi se ke ti pomine.
|
|||
KaLiNa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
mene mi e najtesko da odberam najdobra pesna od RHCP, zosto mi se omileni, ama sepak izborot paga na Under the bridge.....i ne sum razocarana, iako ne ja svirea na koncert......
i mi se sviga izborot na Mato epten
|
|||
kuliraj
|
|||
Maro
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Abe ovoj muabet stalno sum go pravel so lugje/....ama nikako da odberam najdobra pesna od rhcp...nemozam. Ama ako epten moram bi izbral 4-5 . Tuka bi bile 100% "fortune faded" i "parallel universe" a bogami i "Dani California"...lele kakvo solo ima....!!! Frushiante epten isolira na Dani ne go poznav soloto !!! kako i da e golem merak mi e koga go slusham soloto na DAni California...taka mi zvoni mobilniot Изменето од Maro - 03.Јули.2007 во 17:30 |
|||
KaLiNa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
jas najmnogu se "izmrdav" na scar tissue
ne znam sto taka.....ama epten se izraduvav koga ja slusnav pesnata i bev ko hipnotizirana dodeka ja svirea...
|
|||
kuliraj
|
|||
molly
Сениор Регистриран: 02.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 135 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
da i mene me iznenadija epten prijatna poso taa najvise ja sakam.
|
|||
|
|||
Maro
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
E da i epten prijatno me iznenedija so "throw away your television"
Изменето од Maro - 03.Јули.2007 во 00:33 |
|||
Maro
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
super beshe....prevoz tinja. Ali izbor na pesni? pa nikad nema da me zadovolat rhcp. treba da svirat 30 pesni po moj izbor i pa nema da bidam zadovolen. Se shalam, odlicen koncert!!! Planiram idnata godina na prolet da idam na uste eden nivni koncert negde nadvor. Ama za toa kje mislam posle nova godina
|
|||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Добри се.
|
|||
molly
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ja bev i se vrativ vo skopje zadovolna mnogu od nastapot ali od organiziraniot prevoz ic. vo sekoj slucaj otidov da gi vidam i slusnam rhcp i super si projdov i izborot na pesni im bese mn dobar!
|
|||
|
|||
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |