|
Автомобилски гуми |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 20.Октомври.2010 во 01:30 |
Jas pa bi ti gi preporacal Michelin Pilot Alpin.... odlicna zimska guma, no sekako i malce e solenka... Dokolku ne sakas da frlas mnogu pari za zimski gumi togas ti gi preporacuvam Hankook ili BF Goodrich....
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
земи си Continental WINTER CONTAKT TS серија....мека и убава гума..и за снег и за мраз стакло.
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo plan sum da mu kupam zimski gumi na avtoto...
Nekoj sovet??? Изменето од gonzo - 19.Октомври.2010 во 11:02 |
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
ivotoyota
Сениор Регистриран: 22.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 290 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Моето долгогодишно искуство кажува дека барем до сега шт имам возено, признавам Bridgestone и Continental. Првите се нешто подобри на суво, вторите на дожд. Погледнете ги Германските тестови од Auto Bild за гуми и ќе видите дека овие два бренда се секогаш во врвот, заедно со Pirelli.
Инаку BF Goodrich е на Michelin, но на истите тестови испаѓа како многу лоша гума, се уште не дорасната на големиве. Тоа дека се најдобри во WRC не значи ништо, бидејќи стручњаци од Michelin ги развиваат тие гуми, само ги брендираат како BF Goodrich. |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gumi.... Pa naj zadovolen sum od DUNLOP SP SPORT, 50 000 km so niv( polovni gi zedov)
Изменето од volkswagen - 05.Март.2010 во 14:36 |
|
Lefterov
Нов член Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najvazno e tvojot nacin na vozenje,jas licno vozam Toyo T1R i dosega ne sum vozel podobra guma a imam izvozeno dvamilioni km so sekakvi gumi,gumite se perfektni i za obicna i za brutalna voznja,sum gi vozel i na dozd sk-ve poveke pati so brutalna voznja kolata ne mi mrdna.Ne se skapi od 70 do 100 evra guma zavisi koja dimenzija. http://www.toyo.com/docs/tires/tires.asp?lpid=18966&name=Proxes%20T1R%99&category=sport
|
|
Lion
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se zavisi od nacinot na vozenje i koi se tvoite potrebi za nekoj vid na skapa guma. Imam koristeno Nokian, super se pokazaa, posebno na dozd. Sega Michelin koristam, super, ama i super cena |
|
don't smoke and fly, take a bike and ride
|
|
polikarp
Група Регистриран: 14.Февруари.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
[QUOTE=Dimitar Vegov]e pa zavisi ... toa ti e vo F1 :) gradski gumi ... srdna klasa gumi ''Nokian'' se poveke od svojata cena !
[/QUOTEj
Jas ne bi se slozil so tebe deka Nokian gumite se poveke od svojata cena.Neznam kolkavo iskustvo imas no spored toa sto tvrdis ne e golemo. Ako stanuva zbor za kvalitetni i dobri gumi togas Bridgestone-Firestone mislam deka se ubedlivo na vrvot. |
|
Подобро да ме мразат заради тоа што сум, отколку да ме сакаат заради тоа што не сум.
|
|
Dimitar Vegov
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 18.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e pa zavisi ... toa ti e vo F1 :) gradski gumi ... srdna klasa gumi ''Nokian'' se poveke od svojata cena !
|
|
Di.Vegov
|
|
Schumacher
Сениор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бриџдон се најдобри. Докажаа во Ф1
|
|
Dimitar Vegov
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член Регистриран: 18.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас ти препорачувам Nokian tires ! Фински гуми екстра за влажна подлога и супер се до 190 брзински . ај со среќа !
|
|
Di.Vegov
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пробај BF Goodrich...... |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
nikola_bb
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
FULDA super se
|
|
JANE971
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Canon-џија Регистриран: 20.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1711 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A NEKOJ DA PREPORACA GUMI SO DIMENZII 195/70-14 BRZINSKI , A NE TOVARNI. SEPAK SE ZA KUPE, I NEKA BIDAT ZA BRZINI DO KAJ 190, NEMA KADE POOBRZO DA VOZIME
|
|
Born to be alive...
http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski |
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |