|
Освојувач на Лигата на шампиони 2006/07 1 |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
nina```
Група Регистриран: 18.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 51 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 23.Јуни.2007 во 10:59 |
сигурен ли си дека ке ги ,, лапнете,, Роналдињо или Ето
|
|
B_A_R_C_E_L_O_N_A--->> ZAKON
|
|
tuturutka
Сениор Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Иако ќе го лапниме Роналдињо или Ето , јас пак ќе бидам за Милан . . . Најјаки сме . . . Само да не ја заебет со Кака . . .
|
|
STRUGA
|
|
nina```
Група Регистриран: 18.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 51 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Шо знаеШ ти од фудбал бе !
Изменето од nina``` - 18.Јуни.2007 во 22:23 |
|
B_A_R_C_E_L_O_N_A--->> ZAKON
|
|
Русин
Нов член Регистриран: 17.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 26 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Милан ќе ја земе титулата!
|
|
http://asroma-addict.com/
|
|
TOSHO
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 23.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Posle toa sto se sluci vcera nisto ne e sigurno ... mozno e Porto da stane sampion... :)))
|
|
ljupce_piroman
Нов член Регистриран: 03.Февруари.2007 Локација: Zambia Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
liverpul definitivno ke bide sampion |
|
Borce REAL
Сениор Регистриран: 07.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 113 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
arsenal mozat da gi pobeduvaat na pojaku a od poslabi gubat kako magarina sepak mislam deka ne se forma kako so bea pred nekoi godini kako sto be.i anri ne e vo nikakva forma
|
|
zrkac
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 58 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ме радува што гледам женски овде а арсенал не ги бива веќе две години еднаш во месец ќе покажат добра игра и после пак тапа |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cvekence ti od koga po fudbalot ? me iznenaduvas u posledno vreme
by the way , do kaj se Arsenal ? ke gi bide ili nema?? |
|
|
|
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
celzi ke zaebe rabota a murinjo ke jade kloca na kraj na sezona od abramovicni ligata u anglija ke ja zemat ni nisto...na tolku pari murinjo trebase do sea nisto da ne ostvavi od titulite...mene mi e mnogu ligav i se ponasa nesto nooon stop...ja glasav za real poso gi sledam uste 98 godina(moze i neso porano)ali soznam od drugite samo barca ja priznavam...
|
|
respect my authoritaaa
|
|
Maro
Сениор Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toa e goleminata na klubovite , koga se u slaba forma da pobedat makar i vo zadnji minuti, a nedaj boze da se u jaka forma, togas krshat se pred sebe
|
|
interist_99
Нов член Регистриран: 14.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 32 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Луѓе зошто толку им го дигате рејтингот на Челзи,зарем не гледате
Англиско првенство,секогаш се спасуваат во последните минути,а сеа ни
тоа не им оди од рака.Интер е сигурен финалист,а можеби и Барса или
Мачестер.
|
|
TeAcHeR fOr FoOtBaLL
|
|
zrkac
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 58 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
реал беа некогаш сега се тапа, а барса се голем фаворит,арсенал и тие се тапа(гледај ги во англиско првенство),челзи ми се чуден тим еден подобар играч им фали(тери) и одма им паѓа играта а тоа мене многу ми се допаѓа пошто навивам за МАНЧЕСТЕР Ј. и нормално тие ми се фаворити.
|
|
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
БАРСА
БАРСА
БАРСА
|
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |