|
Турбо фолк или не ? |
Внеси реплика | страница 123 11> |
Автор | |
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 20.Ноември.2017 во 22:21 |
Не поштуем али има ситуации.
Еве денес забарката,на тивко си го пуштила Мирослав Илиќ и шта ја ту могу Ме радуваше што додека ми имаше забиено таму некои елементи кои испуштаат чудни звуци она си потпевнуваше. |
|
Neptun74
Сениор Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Oti be ne... mene ic ne mi e sram Adele da ja sednam u kafana. i desetka so kromid kje ja castam ako treba...
|
|
DeepBlue
|
|
zverka_
Сениор Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дефинитивно Не!
|
|
Јас сум 99% сигурна дека луѓето ме озборуваат,но 100% сум сигурна дека баш "ме заболи" за тоа!!!
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Апсолутно! |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
в кафана не се седи со Adelе
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зависи од расположење
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја ја ја ... волим
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a rakiju volis da pijes.....
|
|
vivi
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зависи ... Коа ја слушнам Цеца расипе ми се сето расположение
|
|
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ех тие времиња , недостаје ми
|
|
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е вакви екстремности не слушам |
|
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А како ми се пие сега ....
...Зар никог нема да ми дода нож да се избодем ... ...Зар никог нема да ми каже....губи се одавде... ...Хеј шта је мени , што ја идем увјек другој жени... Док ја у кафане пијем друже |
|
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Значи види сега...
секоја добра забава започнува со било каков тип на музика... и на крај завршува со Цеца... |
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја слушам само одредени поеди уметници Па и така не може да се каже дека сум љубител на турбо фолк , пошо и ја мразам некои тресалици во минич и слични такви Ама за некои нешта ќе речам дека вредат
|
|
|
|
Внеси реплика | страница 123 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |