|
Цимери |
Внеси реплика | страница 123 6> |
Автор | ||
GR8
Нов член Регистриран: 13.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 13.Јули.2010 во 20:19 |
|
бараме цимер/ка за у аеродром стан позади седмица 50евра плус ако има некој заинтересиран нека ми пише пвт ќе добие повеќе информации поздрав :)
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eve od Ina i Gergana Ovoa e Ina A ovoa e Gergana |
||
|
||
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ух, прекрасна девојка! Абе, наше си е наше.
Ев, се надевам дека си задоволен. А за цимерството што да ви речам. Мама со овој пост... :
... ме потсети на нашите стдудентски денови од Стив Наумов, кои да не претерам, можеби беа и најубавите денови во животот (не само за мене). Од ’81 до ’86 бевме (4+1) неразделни цимери. А бевме разни националности, јас македонец, Дуле србин, Штеријо влав, Лев русин и Мохамед јорданец. (Мохамед имаше приватен стан, но речиси секој ден беше со нас, затоа пишав 4+1) Тоа взаемно разбирање и почитување доведе до тоа не само и денес да контактираме, туку и да се „ородиме“, па така едни со други станавме кумови, а покрај мене Мохамед си најде жена од Велес ... „шта да ви причам“! Кој доживеал - знае! Р.Ѕ. А имаш ли слика од цимерката на Татјана, Сандра, Јоан, Патриција, Флава, Гергана и Ина! |
||
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ej druze , sorry sto kasnam so slikata, skroz izumiv , pa eve sega mi tekna.
Eve od Tatyana slika
|
||
|
||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Имав две цимерки годинава, првата ја знам цел живот и супер ни беше ама моравме да се разделиме зошто замина да учи во странство, а втората ми е срце што многу си го размазив и многу си го сакам...
|
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
mina_d
Сениор Регистриран: 26.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 346 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
убаво се сложував со мојата цимерка! четири години живеевме заедно и ниту еднаш не се спречкавме за нешто! супер ни беше! сеуште се дружиме и си ја сакам многу
|
||
Сите луѓе знаат да сакат, тоа е вродено. Некои го прават природно, но повеќето треба одново да го научат!
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мммммм...ич не знаел Еван што сака
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе откачени сте вие, туку ај стај некоја слика од таа русинката Татјана да ја видиме што катцуша е
|
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E za razlika od makedonskite cimerki , sega imam COOOOOOOOOOOOOOL cimerki i site ziveeme vo kuka
Tatjana od Russia , Sandra, Joan, Patricia i Flava od Jamaica , Gergana i Ina od Bulgaria
Site se super , celo vreme se smeeme ko pijani , inace cimerkite mnogu sakaat da odat na zurki i da pijat , bas preska se vozevme niz grad so koli, iznajmivme 3 koli , 400 $ za kola
Bidejki sedam na laptopot na cimerkata od Jamaica , eve sliki od nea da vi ja pokazam
|
||
|
||
elektro
Група Регистриран: 07.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 81 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abe super vi e vas hheh
|
||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Imam cimer ama kolku mi e ubavo so nego no mozam da vi opisam....
|
||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne znam kako e vo drugite studenski domovi, no jas pominav 2 godini so istite dvajca cimeri. I kaj nas imalo gosti bukvalno sekoj den od sabajle do 4-5 na utro, pa pak sekogas bilo cisto, izmieno, izmeteno i izbrisano prasina.
Sega deka uslovite se daleku od standardot, daleku se....ama i da e se vo red, pak treba sekoj sam da si sreduva za da mu e ubavo. |
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е за разлика од странските цимери , македонскиве цимерки се катастрофа. Крајно безобразни, дојдени се ко на екск*рзија , се к*рваат по кафичите со албанците , ништо не учат , баш спомна едната дека татко и кредит земал за да и плати да студира на приватен факултет , а на неа ич не и чуе , воопшто не се одговорни , не се стабилни личности , немаат осет за останатите во кампусот , крајно некултурни , лигави , шмизли , се најлошо Штета што во неколку теми во форумот кога правам споредба меѓу македонец и странец , секогаш најлошото искуство го имам со македонците Само да не дојде до недоразбирање : машките студенти се далеку поцивилизирани и повеќе одржуваат хигиена од женските . Така да мојот коментар се однесува за женските како цимерки и студенти. Се на се , ужас се , штета за тие родители кои поима немаат што прават нивните ќерки и дали се дојдени на факултет или во јавна куќа |
||
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...Ovie sigurno imaat mnogu da raskazat...samo nema koj da gi prsha...
репортаЖа од студентскиот дом „стив Наумов“ Кошмар танцува во бараката „Харем“ Во иста просторија се мијат лице, заби, чаши, филџани, раце, нозе, алишта... и се врши нужда, а попладне и во недела кога хигиеничарките не работат, смрдеата се чувствува и надвор од бараката Кога првпат ги видов, бараките ме потсетија на село од хорор-филм во кое се случила грозна несреќа. Кога ја видов собата бр. 18 каде што ќе живеам една година, се шокирав, ме фати паника, раскажува Весна, студентка на Филолошкиот факултет, станарка во бараката „Харем“ во студентскиот комплекс „Стив Наумов“.Иако бараките во „Стив“ се разликуваат по броеви, бараката „Харем“ е единствената што добила име. Студентите кажуваат дека името го добила зашто е најголемата женска барака во Домот. Во неа секоја година живеат околу 90 студентки. Друга причина за името е местоположбата на бараката - далеку од очите на сите, поставена во сенката на задниот дел од машката зграда. До неа водат две тесни патеки, кои сигурно нема да ги најдете ако доаѓате првпат. ..i ima bajagi golem napis...koj vredi da se procita...koj ne smee da pomine nezabelezan...zatoa shto...tamu zivee golemdel od nashata idna intelektuala... |
||
Внеси реплика | страница 123 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |