|
Дали треба да се гледа Кодот на Давинчи? |
Внеси реплика | страница 123 5> |
Автор | |||
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 09.Септември.2007 во 12:54 |
||
a zosto da ne se gleda? sakam umetnost, fikcija....interesen film.
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
so ima da se somnevam
gledajki go filmot toa e za vernicite - neka mu mislat tie |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
Rile
Нов член Регистриран: 19.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Obavezno de sa gleda!!!
ke se posomnevas vo mnogu nesta . |
|||
Veruvaj mu samo na svoite jajca !!!!
|
|||
TukidiD
Група Регистриран: 07.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Епа батиња филмот има пропусти АМА има некои вистини кои на ВАТИКАН не му одговараат со реалните случувања тогаш. Пример, Марија Магдалена до ден денес е мистерија за сите истражувачи. ДА И КНИГАТА И ФИЛМОТ СУМ ГИ ЧИТАЛ т.е. ГЛЕДАЛ. Можеле и боље да го направат ама глобално ОК. моја препорака ДА ГО ГЛЕДАТЕ (ПОСЕБНО АКО ИСТОРИЈА ВЕ ИНТЕРЕСИРА) имено Марија Магдалена почнаа пред 2-3 год. да ја истражуваат и е докажано дека ФРАНЦИСКАНЦИТЕ (лугето на папата) ја имаат искасапено за да не се остави жив сведок за Исус со што немал да стане маченик или на кратко немал да има култ како што има денес. пример нашата религија И ПОСЕБНО ЈЕЗУИТИТЕ како посебна религиозна формација
|
|||
TukIdiD
|
|||
tuturutka
Сениор Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Film kako sekoj prosecen film . . . Samo sto Vatikan krena prasina za toa . . . I moja preporaka e da ne go gledate zosto i ne e bas nesto posebno . . .
|
|||
STRUGA
|
|||
juventino
Нов член Регистриран: 05.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
mene licno ic ne mi se dopadna filmot,mozda zosto prvo ja procitav knigata,a vo filmon mnogu sceni gi nema....pa taka filmot mi bese dodasen
|
|||
Una vera juventina a sempre la vittoria in tasca!!!
|
|||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ja procitav i knigata i go gledav i filmot.Od filmot mi se dopadna samo Tom Hanks.
Daleku e od knigata,mnogu nastani ne se prikazani.Ne mi ostavi nikakvi negativni efekti nitu mi go smeni razmisluvanjeto. Изменето од mamma - 12.Февруари.2007 во 18:39 |
|||
angelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 21.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 117 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
jas ja imam procitano knigata, a filmot ne sum go gledala.
mozebi ima nekoi interesni raboti i dodeka citav ne mi bese dosadno ili na primer doznav novi raboti, fibonaci, itn........, knigata a so toa i filmot e cista komercijala i nema nikakvi umetnicki vrednosti. samo vikend roman toa so magdalena i slicno e mnogu prost komercijalen trik. zatoa mnogu e glupavo da se negira crkvata zaradi nekoja glupa grda kniga i takov film. |
|||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Filmot kako film site kriticari go proglasija za sranje. Druga rabota e sto e teska holivudska anti-hristijanska propaganda. Mnogu lugje zaboravaat deka e naucna fantastika, a vo toa e i poentata na propagandata.
|
|||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|||
dusko26sk
Нов член Регистриран: 28.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
filmot vo osnova e fikcija reziserot sakal da napravi nesto no ne uspeal vo toa.klasicno holivudsko s..nje |
|||
R-C-F
Сениор Регистриран: 22.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 368 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sekoj film moze da bide opasen ako neznae da se svati
ako znaes pravilno da tolkuvas film toa znaci procistuvajne na svesta
pa i zaradi toa filmskata industrija e najrazviena i najprofitabilna
|
|||
M O J O T I Z B O R E I S L A M N E K A E I V A S
|
|||
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ete go gledav i sea sho. film ko film, ima dobra sodrzina i skrieni poraki. no zarem gi nema tie poraki sekade okolu nas
|
|||
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|||
sexyemma
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Filmot kako film ne e los. Se snimal na popularni mesta i toa treba da e nesto. Mene licno ne mi se dopadna bidejki ne go gledav cel.
|
|||
VkusiMe_M
Сениор Регистриран: 30.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 515 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Moze da e so nekoja druga kniga taka.. megutoa mnugu istoriski podatoci vo filmot ne se pojasneti kako vo knigata... taka da mislam deka poubavo ke se razbere filmot koga ke se procita knigata.. sepak vo knigata e poopshirno prikazano dejstvieto. |
|||
Itn...
|
|||
Внеси реплика | страница 123 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |