|
Колку ве привлекува истиот пол? |
Внеси реплика | страница 123 15> |
Автор | ||
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 05.Декември.2014 во 23:01 |
|
voopsto ne me privlekuva:))
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Аааааааааа,ја се извинувам
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Море, ја кажав дека побрзо ќе ме привлечат жените (значи истиот пол со мене) отколку вакви мажи со оние карактеристики што ги набројав.
А еден период се такви ми се вртеа, дури и си помислив да почнам да бркам жени. Значи сум помислила на случајов, ама уште се држам до мажите за среќа. И ретки се оние жени што се згрозени од жена, додека ретки се оние мажи што ги привлекуваат мажи. |
||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кои карактеристики мор?
Кај ги виде? Темава ко што гледам е за обратните
|
||
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да ти кажам искрено кога ќе видам некој со овие карактеристикиве од погоре, во истиот момент ми се одмилува цел машки род Додека не го видам мојот дома во кревет
|
||
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Побрзо сама ќе си бидам отколку да се навлечам на жени, и на пијани, дрогирани или какви уште не пропаднати случаи од мажи.
|
||
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Од каде сега пороци
|
||
||
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Побрзо ќе се навлечам на жени отколку на некој пијан, дрогиран или каков уште не пропаднат случај од маж.
|
||
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Wtf
|
||
||
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Само Биби ме привлекува ..... другите од ист пол не ги регистрирам .... неа можам да ја гушкам до кога сакам ...
|
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ич
|
||
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
||
markopolo
Нов член Регистриран: 23.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas sum str8 bi, ako ima top masko neka kaze? :-)))))))) sakam i 3ki 4ki so zenski u kombinacija....pozz za site
Форумот (барем јавно) не служи за размена и барање на партнери/ки за двојки, тројки .... стотки... Поради тоа постот ти е изменет, сега е во светла боја (односно не се гледа) -Сантијаго Изменето од Santijago - 24.Март.2012 во 20:41 |
||
markopolo
Нов член Регистриран: 23.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kiss tamarce:-))
|
||
LGBT
Сениор Регистриран: 23.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 114 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Само тој пол ме привлекува, нема друго кај мене.
|
||
Внеси реплика | страница 123 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |