|
Нирвана... |
Внеси реплика | страница 123 7> |
Автор | |
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 10.Мај.2011 во 10:06 |
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нај нај нај омилената група ми бешен на времето....
Колку само ја слушав НИРВАНА......како болест ми беше па дома уште можам да најдам по вратите кај што бледо останало напишано нирвана.... Тоа врати, зидови, тратки, книги, маици, се беше испишано со Нирвана... Многу ги сакам песните од амплактот...како и сите останати.. Oh me............ Plateau... Rape me... Like of fire... My gril........ The man who sold the world.. Баш ми е жал прерано што згасна животот на таква звезда како к*рт Кобеин...уште колку ли песни ќе ни понудеше.. Дома уште ги чувам сите натписи од по весниците, постерите, за к*рт Кобеин ... http://www.youtube.com/watch?v=quZ5rE8ujcA http://www.youtube.com/watch?v=LIgugzypVXU |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес се навршија 17 год. откако K u r t C o b a i n си го одзеде животот ... Изменето од LiDivio - 06.Април.2011 во 14:30 |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене баш ми се свиѓа. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
срцке... сигурно ја имаш слушнато Girl, where did you sleep last night...
од Unplugged in New York Песната е поприлично добра... |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Поли.
Блиид. Он а плејн. Ови исто ми се свиѓаат превише. |
|
|
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne me bendisuvaat mnogu mnogu
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Харт шејпт бокс.
И Литиум. |
|
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NAJDOBRA OD NIRVANA DEFINITIVNIO E:
The man who sold the world http://www.youtube.com/watch?v=nRou_m-vmcU&feature=related |
|
schumi
Сениор Регистриран: 13.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница 123 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |