|
Имате ли свој “ЅИД НА ПЛАЧОТ“? |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 17.Август.2015 во 23:18 |
Во последно време се си мислам .....оние утринскине контактни емисии....баш добар ѕид на многумина им се..........некој ден ќе пробам
|
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Колешка и блиска пријателка мојата Ив,...таа е мојот ѕид на плачот,а јас нејзиниот!
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Kastro
Сениор Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E ova e navistina orginalno |
|
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
|
outlook123
Сениор Maya Регистриран: 16.Октомври.2014 Статус: Офлајн Поени: 1633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da ne baram temata za problemot na megju choechki odnosi...
pogledni go samo zborot kolku znachenja, tolkuvanja mozhit da ima? samo eden zbor? i deshavkite koi gi tolkuvash vo svojot svet? glava , de )) kolku varijanti ima?? se prashuvash?? slushash?? kako go tolkuvash svojot svet?? vidi samo koga zboruvash so nekoj , shto pravi vo momentot, te chue? )) chij e problem?? abe choek! Изменето од outlook123 - 14.Август.2015 во 09:08 |
|
едно е - не се две
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
имам,како не....банкоматот е мојот ѕид на плачот
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
mesecina_sonce
Сениор Регистриран: 05.Јули.2014 Статус: Офлајн Поени: 123 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Верувам дека секој има свој sид на плачот...некогаш е потребно да се испразниш за да се продолжи понтаму во овој таканаречен живот...
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имам. Ама далеку ми е
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Alekxandar
Сениор Регистриран: 10.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 1029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Убавезно статиката да му се провери на мостот , никако да не се пушта неиспитан во употреба....
Изменето од Alekxandar - 16.Април.2014 во 14:30 |
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
od kade pak sega ideata deka toa -" se E vo nas "- znachi deka mora da se chuva i vo nas ?? interesno ...
sekako deka site imame emocii- toa e tolku prirodno - no si go kazhav svoeto... deka mene zsidovite ne mi se potrebni... i samo edna mala pouka se' pominuva - dokolku ne go "hranish"... taka kje se zadrzhi malu poishe...a i nash izbor e dali "kamenchinjata" kje gi iskoristime za zsidovi ili mostovi...
Изменето од viktorija123 - 14.Април.2014 во 13:23 |
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Немам ѕид, но Го имам Бог, и го имам Боно...Понекогаш ми се чини дека само тие двајца можат да ме разберат...и тогаш кога солзите сами ќе почнат да течат, онака, без некоја причина, само Бог може да ми даде мир, а Боно е секогаш тука да ме допре со својата шепа и да ми каже дека се ќе биде во ред...
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
Kastro
Сениор Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Obichno tie shto cuvaat sve vo sebe si pominuvaat i najlosho ... Изменето од Kastro - 12.Април.2014 во 17:29 |
|
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од тоа ... се во нас ....
мора некогаш нешто и да излезе ..надвор од нас ... во спротивно 'ќе пукнеме' .....!!!
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13942 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
nemam... ne gi sakam zsidovite...
samite gi gradime... Se' e vo Nas... |
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |