![]() |
|
Кога за едно цело се потребни двајца... |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Автор | |
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 17.Јуни.2011 во 08:35 |
zastani pred nego-nema pochetok
sledi go nema kraj <>dvizhi se vo segashnosta ![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
dobrilcho ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() Регистриран: 17.Април.2011 Статус: Офлајн Поени: 209 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pipisokratkirakavi
Изменето од dobrilcho - 04.Јули.2011 во 18:25 |
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
No EdnoEne
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Сам ги ставаш границите на ‘целината‘. Ако не ја видиш поврзаноста, ондак се ќе ти изгледа ‘распарчено, дури и самиот себе ќе се гледаш така...:) |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
![]() |
|
viktorija123 ![]() Сениор ![]() ![]() Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Koga ednoto se pojavuva kako dvajca, toa samo taka ni se chini. Ne se dvajca. Edno E! Toa mozhe taka da ti se prichini i ako ispiesh dovolno od SKOPSKOTO ![]() |
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
кога се работи за двајца, се работи за две цели и едно цело кое тие две цели го сочинуваат...
секој дел од целината си е посебна целина сам по себе бива вака ![]() но по оваа лигика пак, ќе испадне дека не постои такво нешто како целина, постојат само делови, бидејќи секоја целина е дел од друга целина и така до бесконечност, бидејќи и вака и така просторот е бесконечен Изменето од zabegan - 15.Јуни.2011 во 19:47 |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
shto go pravi grneto korisno<>prazninata vnatre+ obvivkata+drshkata<>1+1+1=1
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
pajsi eve |
|
vivi
|
|
![]() |
|
ili polata e nula ., abe so matematikava totalno me zbuni ., ti rekov deka edvaj preodna vadev., aj seto toa onaka so sborovi ., razjasni mi i prosvetli me shtom nulata e pola ili polata e nula ., 1=0 ili 1+1=3 ., e navistina sum zhiveel vo temnica
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
dobrilco..nulata e pola..
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
pipisokratkirakavi
Изменето од dobrilcho - 04.Јули.2011 во 18:25 |
|
![]() |
|
abnormalen ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
![]() |
|
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!
|
|
![]() |
|
posledniov post izvini dobrilcho ama mi ima prizvuk na incesoidnost
isprazni se od se., dozvoli mu na umot da se smiri., neshtata se ragjaat i umiraat., i povtorno se vrakaat kon izvorot ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
pipisokratkirakavi
Изменето од dobrilcho - 04.Јули.2011 во 18:24 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |